Ny lägenhet

En del har hänt sen sist. Jag har klippt av en decimeter av håret, mamma och Maggan var här och hälsade på i torsdags och vi har fått en större lägenhet (!!). Vi är jätteglada för att vi fick en dubbelt så stor lägenhet så snabbt. Vi ska skriva kontrakt imorgon och sen flyttar vi första november. Wiiii



Detaljer från lägenheten

 



Leo 20 år

Igår fyllde Leo 20 år!!!! Det firades med frukost och presenter på sängen och på kvällen när han slutat jobba åt vi mat på "Karlstads absolut finaste restaurang", Via appia, där vi fick grilla vår egen mat på en lavasten. SÅ COOLT! Sen åkte vi hem och åt chokladbollar och Leobabe-kladdkaka. Så bra dag!!! Är så lycklig med honom ♥



Vecka 38: Plugg, grönan, drinkar och shopping

LIVSUPPDATERING, äntligen! I onsdags satt jag på ett café och pluggade några timmar (samt kollade efter solsemester.. varför blir det alltid så när jag ska plugga?) Sen skulle jag handla mat men det blev även en del andra saker. Väldigt nödvändiga saker om ni frågar mig. På torsdagen åkte jag in till stan för att luncha med Leo och på kvällen var det dags för skola igen. 
 
Fredagen började redan klockan fem då alarmet ringde. Jag gick upp och gjorde mackor till tåget som skulle ta oss till Stockholm för att överraska pappa, Clara, Axl, Camilla, Tommy, Sussi och kusinerna. Efter lunch på Jensens så tillbringade vi eftermiddagen på Gröna lund innan tåget åkte hem till Karlstad igen. Igår jobbade jag först hela dagen, sen åt vi tacos på kvällen innan vi drog ut för att hitta en bar. Vi hittade först en irländsk pub men sedan gick vi vidare till ett hotell och drack Gin och tonic. Favvodrink!
 
Idag kom mamma, Clara, Emma, Lucila och Zoe hit till Karlstad för att hälsa på (eller för att sova, ingen vet). Vi åkte till Bergvik och shoppade några timmar innan vi åt mat som mamma hade med sig hemifrån. Så mysigt att ha dom här ♥ Sådär, det var den livsuppdateringen det. 



sommaren 2015

SHIT vart ska jag börja ens? Jag och syrran startade sommaren på Yeah-feestivalen i Örebro där vi såg tre favoriter och den kvällen var det bästa sättet man kunde startat sommaren på. Sen var det juni och 18 årsfest, studenten och konfirmationer. Sedan avslutade jag och syrran juni månad med att gå på Cityfestivalen i Västerås där vi såg Markus Krunegård för andra gången den här sommaren. Den här månaden hände även dåliga saker men det var också den månaden som jag gav mitt hjärta rakt ut, till Leo. 
 
I juli åkte jag och Elin på roadtrip ner till Västkusten över en helg. Vi bodde på ett hotell i Uddevalla men på dagarna åkte vi runt till olika städer på Västkusten. Och så hann vi ju med att se Thomas på lördagskvällen. 11 dagar senare satt jag och Leo på ett flyg till Barcelona! Det var definitivt sommarens bästa resa (förutom den jag påbörjat nu, om den räknas). Efter två veckor hemma var det dags att resa igen, denna gång till Rom. Vilket också var en underbar resa och en underbar stad. 
 
Det här var alltså sommaren 2015. Den bästa och jobbigaste sommaren hitills. Förutom mina resor så har jag jobbat hela sommaren och faktiskt gått ifrån att ogilla jobbet till att älska det på bara två månader. Sommaren är nu över men jag har aldrig varit såhär lycklig förut. Jag flyttade hemifrån, jag flyttade 17 mil ifrån familjen och vännerna men jag flyttade till Karlstad och lever just nu sambolife med Leo. Livet vänder, någon gång. Nu har det vänt för mig. 



"Det här är hemma nu"

Igår träffade jag Frida för att äta lunch i stan, vilket typ var det enda vettiga jag gjorde den dagen. Idag har det regnat HELA dagen så jag har städat, tvättat, diskat och kollat på film. På kvällen slutade det äntligen regna så då tog jag en prommenad för att jag var tvungen att komma ut. Snart kommer Leo hem från jobbet!!



Måndag

Studentlivet alltså. Man kan väl inte säga att jag lever det till 100% direkt men jag älskar iallafall att bo här i Karlstad tillsammans med Leo. Kvällarna spenderar vi oftast med mat i sängen framför One tree hill men i lördags var det bara jag hemma eftersom Leo åkte till Stockholm över natten. Så efter jobbet köpte jag godis och filmer på hemma kväll och hade lördagsmys hemma i lägenheten. Igår jobbade jag också men idag är det vardag igen, vilket betyder ledig och inte jobbar förrän på lördag. Synd att det regnar ute bara... 
 



den älskade kvällssolen

I måndags fick jag hem min nya fina surfplatta. Haha, älskar den! Igår var min andra lediga dag så då åkte vi till pizza hut och åt pizza buffé till brunch. På kvällen var det dags för första zumba passet här i Karlstad, och det gick jättebra! Idag däremot har jag varit själv hemma hela dagen för att Leo började jobba idag. Så jag har dammsugit, diskat, städat och sånt som man gör när man har tråkigt. När han slutade åkte vi iallafall till ica och storhandlade. Nu väntar pannbiff till middag!



om helgjobb och lyxmat

I onsdags firade vi lillördag och nya jobb med rosé i kvällssolen på balkongen. Och idag var min första dag på nya jobbet! Började även min kurs på universitetet i torsdags, och den verkar så spännande och intressant så det ska bli kul att gå den. Annars är vi ganska lediga för tillfället och fredagsmiddagen fick bestå av lyxmat för studenter; lax!