Söndagens kalas


Några bilder från när vi firade mammas födelsedag i söndags. Jag hade bland annat bakat en marängtårta med jordgubbsgrädde och daim och den var så himla god. Den perfekta sommartårtan ju! Jag hade också bakat en rabarberkaka med brynt smör och kardemumma, milanostänger och "smartieskakor".

Den här veckan (tisdag-fredag) jobbar jag 9-17.30 så när jag kommer hem klockan sex så är hela dagen borta och det är bara att börja laga mat, diska och sen sova igen. Inte jättekul men det får gå!



Söndagen

(null)
(null)

Söndag. Frukost på altan, bakade milanostänger, badade i poolen samtidigt som vi åt chokladdoppade jordgubbar och på kvällen firade vi mamma med släkten. Vi grillade korv/hamburgare och fikade. När dom hade gått hem spelade vi kortspel på altanen. Kändes som en sommarkväll i juli. 



CLARA / GRAVID VECKA 37


VECKA 37 (36+3)



Årets första poolhäng

(null)
(null)
(null)
(null)

Lördag: var på stan och kollade på Köpingsyran och åracet. Köpte marknadsgodis och munkar, ett måste! Sen åkte vi hem och bakade rabarberkaka och hade årets första poolhäng, så härligt ☀️ På kvällen hade vi bokat bord på nyöppnade Sjömagasinet ute på Malmön. Ännu senare på kvällen åkte vi in till stan igen och kollade på Chris Kläfford. Det var väldigt mycket folk på stan så vi var inte där så länge utan vi åkte hem och sov vid halv tolv. Skönt ändå! 




En dag i Västerås

(null)
(null)
(null)

Fredag. Spenderade hela dagen i Västerås med Leo. Kollade i affärer och åt hamburgare på Texas Longhorn. På kvällen åt vi pizza hos pappa med farmor och farfar. Det var en fin solnedgång ikväll, som såklart inte gör sig rättvis på bild. 




Grattis bästa mamma! ♥


♥♥♥♥♥♥♥



tjejkväll


Igårkväll hade vi tjejkväll hos Emilia. Vi grillade hamburgare och sen banan med choklad, så gott!!!



Uppdaterade bilder


Bästa Lisa har hjälpt mig igen! Den här gången uppdaterade vi bara bilderna i designen eftersom min headerbild var fyra år gammal så jag ville ha någon nyare. Är lika nöjd nu som alla andra gånger hon hjälpt mig.



Remind me to forget

(null)
(null)
(null)
(null)

(Bild nr 2: sähär fint är det när jag går till jobbet, sol och Vänern kl 07.40)

Nu har det gått några dagar igen. I söndags tvättade vi och åt glass i solen och sen jobbade jag måndag, tisdag och onsdag. Bakade mina favoritmuffins i måndags. Shoppade lite nya sommarkläder igår efter jobbet. Idag är det onsdag och jag har jobbat som sagt och sen fick vi äntligen tillbaka vår bil från verkstan där den har varit i tre veckor. Nu ska jag packa inför en långhelg i Köping. Vi ska bland annat fira mamma som fyller år i helgen och ha grillkväll med tjejerna imorgon. 



Picknick och gokart

(null)
(null)
(null)
(null)

Ännu en solig sommardag! Elin och Tonie kom hit vid halv tolv så då åkte vi till Skutberget och grillade korv. Efter vår picknick åkte vi gokart, så kul! Jag hade inte gjort det sen förra sommaren så det var på tiden. Sen åkte vi in till stan och åt glass på Carli, bästa glass stället i Karlstad. På kvällen åt vi middag på Pinchos och när dom åkte hem så spenderade vi resten av kvällen i soffan framför serien "13 reasons why". 



Nytt jobb

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
- fler bilder från förra helgen i Stockholm i brist på annat.

Den här veckan har varit lite speciell. Den började med att jag var på jobbintervju i måndags och nu har jag redan jobbat tre dagar!? Allt har gått så himla fort och jag hann knappt tänka men det har gått bra hittills.

Nu är det iallafall fredag och helg. Vi börjar helgen med att åka och handla och ikväll ska vi äta tacos och kolla serier i soffan. Måste ha ett fotbad också, mina fötter gör så ont efter dom här dagarna. Imorgon kommer Elin och Tonie hit till karlstad, ska bli kul!



picknick i tanto


Igår var det söndag och alltså sista dagen i Stockholm. Vi hade kvar mat från i fredags så vi åkte till Tanto och hade lunchpicknick i gräset. Efter lunchen var vi sugna på glass så vi åkte till Fryst och stod i kö i 30 minuter för att få äta jättejättegod glass. Så värt det! Vid halv sju var det dags att åka hem till Karlstad igen så vi köpte med oss Vapiano att äta på tåget. Älskar älskar Vapiano.

Idag har vi varit och handlat på förmiddagen och sen hade jag en jobbintervju på eftermiddagen. Har också hunnit tvätta, dammsuga, diska och laga mat. Nu är det dags att sova! 



Sthlm skyline



Igår började vi dagen med att åka till en marknad i Hornstull där vi åt crepes med choklad och jordgubbar, så gott! Sen åkte vi vidare till Monteliusvägen för att kolla på utsikten över hela Stockholm. När det var dags för lunch åkte vi till Rålis och åt hamburgare från en foodtruck där (verkligen godaste hamburgarna) och sen åkte vi till Karlaplan för att fika på Tösse. Det är Mattias Ljungbergs konditori och nu äntligen har jag varit där och fikat.

På kvällen åt vi middag på Koh Phangan och det var lika gott som vanligt. Efter middagen gick vi till takbaren TAK och drack mojitos (även där såg vi ut över typ hela Stockholm) och sen gick vi över gatan till hotellbaren Campfire och drack drinkar. Perfekt lördag!



Fjäderholmarna


Torsdags: åkte till Stockholm. På kvällen var jag, svärmor, Leo och hans kompis på en standup klubb på Söder och sen åkte vi vidare till Tolv vid Tele2 arena och var där tills det stängde. 
Igår/fredags: åkte in till stan för att ta båten till Fjäderholmarna. Det här var en riktig sommardag, helt underbart väder!!! Vi satt i solen och åt räkmacka och rökta räkor (bästa!) och sedan gick vi till andra sidan ön för att äta glass. Efter några timmar på Fjäderholmarna tog vi båten tillbaka till stan igen. Påväg hem till svärmor stannade vi och handlade mat i Farsta och sedan åt vi grillad kyckling och potatissallad till middag ( = sommarmat). 



körsbärsträden

 
Våra fina körsbärsträd på Hemvägen ♥



CLARA / GRAVID VECKA 35


Dock är bilderna tagna i vecka 34 (33+5)



En onsdag mitt i livet

(null)
(null)
(null)
(null)

Vanlig dag mitt i veckan, mitt i livet. Haft fullt upp idag också. Började med att baka kakor och bröd på förmiddagen och sen på eftermiddagen kom mamma och Maggan hit och fikade. Har också varit ute på en kvällspromenad i kvällssolen (bästa!) och packat klart allting så nu är jag redo för en långhelg i Stockholm. Ska bli kul! 



En heldag med syster

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Åh har haft en så bra och mysig dag med världens bästa syster! Hon kom hit på förmiddagen och åkte nyss hem så en heldag med bara henne ❤️ vi har ätit lunch på Fontana di trevi, (hann med ett kort möte på arbetsförmedlingen också) ätit glass vid älven, haft picknick i solen och ätit god middag innan vi åkte till tåget igen. Saknar henne!!!



Rudeboy love / Gårdakvarnar & skit



Ah, tänker så mycket på sommar och Göteborg när jag ser det här!!!



Helgen vecka 18

(null)
(null)
(null)
(null)

I fredags vaknade jag 06.20 av att solen verkligen lyste in i mina ögon. Så himla härligt sätt att vakna på, kanske lite tidigt dock men vad gör det. Jag var pigg, glad och tacksam för att det var sol och vår ute. Under dagen tog jag därför en prommis i det fina vädret och bakade kladdkaksmuffins.

Igår kunde jag sova ut längre. Vi åt frukost och åkte sedan till Ica för att storhandla. På eftermiddagen hade vi picknick på gräset i solen (åh kändes som sommar). Åt också supergod sommarmiddag igår. Idag har vi bara tvättat och diskat än så länge men snart ska vi gå ut och äta lunch och spela spel i solen. Det har verkligen varit så fint väder hela helgen. 20 grader och sol!!! Som jag har längtat!!!





Vad vi åt i måndags


I måndags, på valborg, var vi ju hemma hos min moster och grillade men till "förrätt" hade jag gjorde tre olika snittar. Till fikat hade jag bakat mini chokladbiskvier, katalaner, brysselkex och vaniljpannacotta med hallonsås. Älskade biskvierna, speciellt när dom är sådär små, och ett måste när man bakar med choklad är ju salt. SÅ gott!



Valborg / första maj

(null)
(null)
(null)
(null)

Valborg / igår bakade jag hela dagen men hann också med barnmorskebesök med Clara och lunch på stan. På kvällen grillade vi med släkten hos Jessica. 

Idag är det första maj (hur sjukt?!) och jag fattar inte att året har gått såhär fort. Snart är det sommar och jag borde vara glad för det men allt går för fort. Vi var iallafall i Kolsva hos farmor och farfar för att fira farmor som fyller år idag. Sen åkte vi hem till Karlstad igen efter 1,5 vecka i Köping/Stockholm/Ullared. Har aldrig varit en sån "borta bra men hemma bäst" människa så jag vill bara bort igen. Snart. Hej maj, du kanske är välkommen ändå!