Måndag

Kunde faktiskt inte bestämma mig för om jag gillar eller inte gillar denna bild. Vet inte ens vad jag gör. Det är måndag igen, eller ja den jobbigaste dagen på veckan är snart slut så det känns skönt. Fick även sluta en timme tidigare från skolan och eftermiddagen har ägnats åt att övningsköra, växla pengar till euro (sex dagar till Bryssel yey) och så hann jag plugga en del. Imorgon har vi två muntliga presentationer innan jag äntligen kan andas ut lite. Nu ska jag sova/drömma, natt!



Gårdagen

Åt god mat på Hantis med släkten. 



Tacksam för sol

ÅH vilken härlig dag! Det är bara massa sol och jag är så glad för det. Har vandrat runt med Elin i solen iklädd min nya jeansjacka, har ätit glass i solen med samma sällskap och jag vill aldrig att den här dagen ska ta slut. Ikväll väntas finmiddag på restaurang med släkten! 



Sunset / trees

Det är fredagkväll, jag är själv hemma, jag sitter i mitt rum med en filt och lyssnar på Kings of leon. Lol alla kan ju inte ha det så bra som jag! Annars är jag mest glad över att vi har presenterat vårt projektarbete och att det nu är helg. Ska sova nu, är sjukt trött, och imorgon ska jag träffa Elin. Natt!



Glad glad glad

Idag har det mest varit lycka (väljer att inte komma ihåg de jobbiga stunderna den här dagen). Vart väldigt glad (svårt att skriva ner den lyckan i ord faktiskt) av att se ett brev från min hjälte Håkan ligga i brevlådan idag. ÅÅH så fint av han att svara! Senare på kvällen gick jag upp på berget för att kolla på solnedgången och den var fiiin. Har också lagat god mat till familjen och nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på film. Men det viktigaste av allt nu när dagen håller på att ta slut: jag är lycklig och skulle kunna leva på den här lyckan länge. 



Jag är frosten där inget växer

Hittade denna söta katt på min kvällspromenad (har ju sån träningsabstinens så var tvungen att gå ut lite) tidigare  och såklart tog jag en för tunn jacka och inga vantar så jag kommer säkert bli sjukare än vad jag redan är, men det var såå värt det. Borde plugga lite nu. Men vill hellre lägga mig i sängen och kolla på film. ÅH, vad ska jag göra?



Tisdag

Dom senaste dygnen har jag:
- Suttit på altan och läst bok samtidigt som jag sett solen gå ner. 
- Kattgosat (hon e bäst!) 
- Invigit mina nya vinröda jeans.
- Räknat ner dagarna till helg.
 
Är fortfarande sjuk och kan inte träna. Hatar det, jag vill ju verkligen träna. Men förhoppningsvis så mår jag bättre nästa vecka. Nu har jag iallafall precis duschat och för första gången på väldigt länge ska jag nu lägga mig i sängen, dricka te och kolla på film. MYS



STHLM - shoppingen

Lördagens shoppingrunda resulterade i detta ↑↑ NÖJD!



Sunny sunday

Från hotellrummet i fredags ↑ 
 
Söndag, redan?! Men jag har ändå haft en väldigt bra helg och ikväll är jag pluggfri så det är okej med söndag iallafall. Har varit en sväng i Västerås (jag körde!!!) tidigare idag och sen bara suttit på altan. Myssöndag och farmen-final väntar ikväll!



STHLM 24 h

Har haft det väldigt bra i Stockholm med god mat, musikal och shopping. Och nej, tyvärr blev jag inte mycket friskare utan snarare tvärtom så nu ska jag försöka sova mig frisk. Vaknade klockan sex imorse så lite skönhetssömn kan behövas. Natt!



Med Stockholm Skyline för mina fötter

Bara för att jag saknar den där dagen såå himla mycket. "Ida 16 år och 364 dagar."
 
Ska packa ner det sista i väskan och sen drar vi till Stockholm. Bara massa mys! Kommer hem imorgon kväll och förhoppningsvis då lite friskare. 



Torsdag

Det jag är mest tacksam över just nu är att jag har min lilla katt. Hon ligger alltid bredvid mig i sängen och gosar och hon får mig alltid på bättre humör. Annars är jag rätt glad över att ännu ett matteprov är gjort, en ekonomi uppgift är inlämnad, jag är redo att ta helg och imorgon åker jag till Stockholm. Är mindre glad över att jag skulle bli sjuk just den här veckan. Nu ska jag läsa lite innan jag lägger mig!



Jag är självmordsstatistiken

1. Mellis!! Blåbärste <33333  //  2. Vi har tydligen fått vinter i Sverige igen, döööö!
 
Det är onsdag. Imorgon är det matteprov. Vill inte. Ska fortsätta plugga nu och sen sova. Ps. ta bort snön någon, omedelbart! 



Jag är halvåret av mörker i landet som Gud glömde

Lite bilder från när vi var hos Emilia i fredags. 
 
Det är måndag igen och jag har varit trött hela dagen, som vanligt. Ska väl plugga lite till naturprovet imorgon och sen sova. Börjar tröttna på den här vardagen med dessa rutiner men snart får jag iallafall andas lite storstadsluft. 



Gårdagen/idag

Fredag: Fikade med Dahl efter skolan, gick en sväng till hästarna med syster och på kvällen firade vi Emilia. Ovan ser ni kvällens bidrag till #wefie2014 med Emilia och Elin. Bra fredag tycker jag! 
 
Idag vaknade jag halv åtta (?) och när klockan var nio hade jag redan vart ute på en promenad och ätit frukost. Har även kollat på film med syster och suttit på biblioteket i över två timmar. Ska snart och kolla på innebandy match och sen bio, mmhm bra lördag också. 



if you're going through hell, keep going

Ja, denna bild tåls att visas upp igen för vi ska som sagt uppmärksamma detta mer än en gång per år. KROSSA. 
Har för övrigt haft ytterligare en sån där jobbig dag men med träning och med vänner som aldrig kommer inse hur jävla mycket jag uppskattar dom och hur tacksam jag är, så blev ändå dagen lite bättre. Jag har bästa stödet! Elin påminde mig om en väldigt viktig sak idag (som också fick bli dagens rubrik), "if you're going through hell, keep going". Jag kommer fortsätta gå, ända tills jag ser ljuset. Hur långt jag behöver gå spelar ingen roll med detta stöd. TACK!
 
Nu ska jag plugga spanska till provet imorgon och sen vill jag bara ta helg. Har också blivit kär i Kent's nya singel "La belle epoque", jag som inte ens brukar lyssna på Kent, älskar den här låten! Så perfekt. Plugga var det ja...



Mer vi i samhället - wefie

"Selfie är så 2013. I år finns det viktigare motiv. Vänskap. Gemenskap. Solidaritet. Om du tycker att det borde vara mer vi och mindre jag i dagens samhälle, ta en Wefie (som en selfie men med kompisar). För det är roligare när fler kommer in i bilden. Vi tycker att det är hög tid att visa, oavsett vad du röstar på, att vi tillsammans är samhället. Hjälp oss att göra Wefie till årets ord 2014. För det är roligare när fler kommer in i bilden." #wefie2014 #ssu
 
Ta wefies, inte selfies - För ett mer gemensamt samhälle. 



A girl who's trying to hold her head up

(Hej, livet tar över = inte så aktiv här) Idag har varit den jobbigaste dagen på länge men dom säger att jag har gjort något bra så jag får väl vara nöjd med det. Men trots denna jobbiga dag finns det fortfarande dom som får mig att skratta, dom är bäst! 



Giving up is always an option but never my choice

Kom sommaren tidigt i år eller är det bara nionde mars? Varmt är det iallafall. Gick på min morgonpromenad imorse vid halv nio, att vara ute och gå i takt med att solen går upp - bästa som finns typ. Har även tränat med pappa, suttit på altan och solat, gått på promenad med mamma, hälsat på hästarna och inte pluggat. Får göra det imorgon helt enkelt. Nu: middag framför tvn!



8 mars - internationella kvinnodagen

Nej, vi ska inte fira kvinnorna idag, detta är en dag för att kämpa för ett mer jämställt samhälle. Precis som vi ska göra varje dag, året om! Ut med rasisterna, in med feministerna. Och det viktigaste, KROSSA PATRIARKATET



Doris #1

Vill ju inte skryta men jag är väldigt nöjd med denna bild på lill Doris. 



jag gick ut en kväll, för att känna lukten av våren

Imorse klockan 9.30 gick jag ut på en morgonpromenad i över en timme och det kan vara det bästa jag gjort på väldigt länge. Behövde inte ens fundera på om jag skulle gå ut eller ej, solen sken och jag ville bara springa ut i plusgraderna (måste carpa solen). Sådär dags är denna stad rätt död men att få se den, sakta men säkert, vakna till liv och börja andas var häftigt. Folk som åkte till jobbet, folk som kom hem från jobbet, pensionärer som var ute och så jag. 
 
Efter min promenad fixade jag och syrran frukost och satt ute på altan och åt för första gången i år. Sommaren är påväg hörrni! Efter det har jag också hunnit baka, duscha och nu ska jag fixa lite till ikväll då släkten kommer för att fira Clara. 



Fredagsmys

Freeeeeedag! Och idag invigda jag också skinnjackan för i år. (Även om jag hade både vantar och halsduk, så hade jag faktiskt SKINNJACKAN och det är de som räknas). Kusinerna gick nyss hem efter en kväll med pizza och Let's Dance, så nu tänkte jag lägga mig och kolla på film. Sovmorgon väntas imorgon. 



Grattis bästa syster ♥

Idag fyller min lilla lillasyster 16 år. WHAT? Vart tog tiden vägen? GRATTIS BÄSTA DU ♥♥♥♥



Jeans jacket

↑↑ Här är jeans jackorna som jag och syrran köpte. H&M 199:- 



Tillbaka till vardagen

Ny vecka igen. Gårdagen spenderades i Örebro där vi köpte en ny bil, köpte en fin bok och åt lasange. Idag var jag i skolan igen, andra dagen efter lovet. (Ja, det är jobbigt att gå upp ur sängen). Efter skolan, ett möte och en fem kilometers promenad med bästis så fick jag äntligen köra ett zumbapass igen. Eller ett mördarpass kanske är bättre uttryckt. Svettigast ikväll? JAG. 



Du stör dig hårt på mig

Bästa Krunegård och hans nya video till låten "Du stör dig hårt på mig". LYSSNALYSSNA



Andra mars

Det är redan mars, det är redan söndag och mitt lov är snart slut. Ja, det är dags att börja klaga nu. Eller kanske inte. Igår efter frukost och långpromenad med Lusse så kom Elin hit. På kvällen gjorde vi kycklingsallad och kollade på mello. MYS!
 
Just nu sitter jag i sängen och lyssnar på Håkis och ska snart iväg på ett träningspass. Fattar fortfarande inte att det är mars.. Vart är solen då? Är det inte officiellt vår nu?