Friiiiday ♥


xperia x8 / picplz - jag & syster igår

Jobbig och ovärd skoldag. Kom hem vid fyra sen var jag med Lusse en stund och nu ska jag käka. Senare ikväll ska jag titta på idol och kanske träffa Lusse igen♥  Vad ska ni göra ikväll? :)





Gårdagens inköp


Halsduk från rut m. fl. 159:-

T-shirt från ginatricot 99:-

Skor från Citybird 399:-



Shoppingtur!



Kom nyss hem från Västerås efter en liten shoppingtur på nya köpcentret på Erikslund. Kom hem med en tröja, ett par skor och en halsduk. Visar allt imorgon! Påväg hem stannade vi och åt på max. (efterrätten ser ni på bilden ovan)

Nu sitter jag och tittar på idol sen ska jag duscha och kolla på film, hörs imorgon!




Sista chansen - ANMÄL ER!


Nu är det sista chansen för att vara med i tävlingen där ni kan vinna detta smycke från ritazdesign.se. Här är en direktlänk till inlägget där ni anmäler er! Tävlingen avslutas nu på lördag den 1 oktober då jag också drar en vinnare som jag presenterar i bloggen. Så passa på att anmäla er NU!!



Preparing to fall cause i'm not gonna catch you


xperia x8 / picplz

Har haft fullt upp idag så jag hann inte blogga så mycket. Slutade skolan halv fyra sen gick jag på stan med Sarah och hittade också en praoplats. YEAH! Sen åkte jag hem och käka donken mat och sen tillbaka till stan för tjejkväll. Kom hem från stan för andra gången för en timme sen. Nu sitter jag och tittar på idol. (HEJA TONY!!!!)

Imorgon är det skola igen, snart helg.. Håll ut Ida! Efter skolan ska jag till Västerås med familjen. Så det blir dåligt med bloggning imorgon också.. ska fixa lite tidsinställda åt er. Puss♥




Svar på tal!




Här är lilla Filip♥ (han dog i magen)



Nya smycken


Ett örhänge från jfr.se

Korsring från jfr.se

Halsband från ritazdesign.se (filip är min döda bror)

Kom nyss hem från skolan. Hittade dessa fina smycken i brevlådan. Tack jfr.se och ritazdesign.se! ♥
NU ska jag plugga lite biologi tills imorgon, ha det bra!



Paket!


Två paket som kom idag! Visar snart vad det är i, puss♥



Sleepy cat



Canon 1000d - 18-55 mm



I've got the moves like Jagger


xperia x8 / picplz

Kom precis hem från Västerås. Köpte ingenting, konstigt nog, men jag ska spara mina pengar till nått annat. Nu blire mat och plugg sen mys framför idol.



26 september 2011


Bild från i fredags i skolan. we ♥ converse

Gick upp halv åtta idag. Sen satte jag mig och kollade på 9O21O och åt frukost. Skönt att man är ledig idag. På eftermiddagen drar jag somsagt till Västerås med Elin. Ska försöka plugga lite biologi också.

Ha en bra måndag♥



Turn the tide


Xperia x8 / picplz - Var nästan själva på bion haha.

Min söndag bestod av powernaps, bio och pizza. Hann inte blogga tidigare idag. Gick på bio med Elin, Clara och Zoe. vi såg "jag saknar dig", äntligen har den kommit på bio till Köping. Satt och grätt hela filmen, så sorglig! Nån av er som sett den? Vad tyckte ni?

Imorgon ska jag till Västerås med Elin på eftermiddagen. Men ska ändå gå upp rätt tidigt så jag inte vänder på dygnet. Ha det bra!



Höstmys!




199:- Ginatricot



Hemma i Köping igen


xperia x8 / picplz

Gick upp strax efter sju imorse sen åkte vi till Hallstahammar och var där till två typ. När vi kom hem gick jag direkt och la mig och sov en stund. Ikväll ska vi sova hos Lusse med Elin och ha lite myskväll! Men för att det inte ska bli allt för tomt här i bloggen slänger jag in lite tidsinställda inlägg.



Nature





Lite bilder från gårdagen :)
Canon 1000d - 70-300mm



Långheeelg




... Eller ja, långhelg och långhelg. Vi är lediga på måndag iallafall, så det blir ju skönt!
Bjuder på en höstbild från i torsdags btw!

Ikväll blire fredagsmys framför idol. Sen måste jag gå och lägga mig ganska tidigt. För imorgon ska jag till Hallsta (Hallstahammar) och vara där hela dagen och vi åker rätt tidigt.. Bilder från igår kommer upp senare ikväll, ha det bra tills dess♥



Behind the scenes - film


Här är en lite film från fotorundan igår, enjoy!



Under löven


Två bilder från fotorundan tidigare idag / xperia x8 picplz

Det vart ingen träning idag, istället tog jag och Elin en lite längre fotorunda ut på landet. (Dom bilderna vi tog kommer upp här imorgon, plus en behind the scenes-film) NU sitter jag och tittar på tv och äter glass. Ska snart lägga mig och titta på film, hoppas ni haft en jättebra torsdag!!



One moment


Xperia x8 / picplz

Kom nyss hem från skolan. Ska käka lite sen ut och fota med min kamera (bilden ovan). Klockan åtta är det träning igen, livet rullar på som vanligt!



Innan jag kände dig


Två bilder från idag, tagna med min xperia x8 och redigerade i picplz.

Just nu sitter jag och tittar på tv med mamma och syster. Ska snart gå och lägga mig, kanske titta på lite film innan. Imorgon är det torsdag igen, veckan går fort.. Efter skolan ska jag vara med Elin en stund sen träning klockan åtta.

Måste bara tacka för länkning från dom HÄR TJEJORNA! Tack tack♥



How to love


Bild från igår som Sarah tog på mig, redigerad av mig / Canon 1000d + 18-55mm

Tjena! Kom hem från skolan för en timme sen, sen dess har jag bara chillat och lyssnat på musik. Fick tillbaka mitt matteprov idag som jag gjorde i måndags, VG fick jag! Är riktigt nöjd med det. Plus att jag fick tillbaka min svenska uppsats, där fick jag ett VG+ ♥

Nu ska jag ta det lugnt ett tag och lyssna på Melissa Horn sen drar jag och tränar klockan sju.



Myspys!



Har precis käkat och nu sitter jag och kollar på idol. Tidigare var jag med Sarah, vi gjorde inte så mycket men kul vare haha. Nu ska jag plugga biologi och sen titta på tv. Imorgon äre skola igen. Slutar vid halv fyra så vi hörs då♥



Påminnelse - TÄVLINGEN


Ville bara påminna er om tävlingen där ni kan vinna dom här örhängena. Anmäl er här genom att skriva  "JAG ÄR MED". Länk till tävlingen: http://tyypiiida.blogg.se/2011/september/tavling-vinn-ett-par-orhangen.html#comment
Tävlingen avslutas 1 oktober!!



Let it rain over me


Ph: picplz

Sitter i soffan och pluggar med Lusse samtidigt som jag tittar på 9O21O. Strax blire mat sen klockan sju ska jag träna. Hörs♥



Partaj


Ph: android / picplz

Sitter och tittar på partaj med familjen. Sen ska jag titta på film och sova. Tagga matteprov imorgon btw..!

Sweet dreams♥



Picture of me


Foto & redigering: jag / Canon 1000d + 18-55mm



Sky full of lighters


/Canon 1000d + 18-55mm - Västkusten♥

Godmorgon! Är pigg nu efter nio timmars välbehövd sömn. Det vart en tidig kväll igår, var så trött sen i fredags. Ska snart börja packa, ska ju tillbaka till mamma idag. Sen klockan tre ska vi till mormor och fira henne. Hörs ikväll finisar!♥



En kort film från i somras



Här ovan är en kort film från när vi var i Haverdal i somras♥




Låt tiden stanna

Tjena! Hade grymt kul igår med mina tjejor i Västerås!!♥ Dock blev det ingen bio pga att den var trasig (?). Men Vi gick runt på stan istället sen käkade vi på nån kina restaurang. Var tillbaka i Köping halv nio sen åkte vi hem till oss och käka godis. Sen satt vi och nörda vid datorerna till sent på natten...

Är grymt trött idag, fick knappt någon sömn inatt. Elin har iallafall precis åkt hem och nu vet jag inte vad vi ska göra.. Kika in här om nån timme, då kommer det upp en video från i somras!





Biokväll



Är på väg till Västerås för att se den här filmen ovan med Lusse, Zoe, Clara, Emilia och Elin.
Efter det tar vi tåget tillbaka till Köping och går och käkar någonstans. Toppen kväll!

Glöm inte tävlingen där du kan vinna ett par örhängen!



Program väljaren


Fick hem den här idag från skolan. Paniken börjar komma lite smått.. men jag tror jag vet vad jag ska söka redan nu.
Nu ska jag sätta mig och kolla på robinsson sen sova, puss!



Get up with the power to succeed


TURKEY♥♥

Hej på er! Lagom jobbig skoldag.. Sitter iallafall hemma nu och tittar på 9O21O♥
Ska snart plugga so:n igen. Har prov på första världskriget imorgon. Senare får vi se om jag hittar på nåt, ska iallafall fortsätta titta på tv nu så vi hörs senare, ha det bra!




How wonderful life is now you're in the world



Fick sluta två idag också, härligt. Lite senare ska jag dra till pappa sen på träning vid sju. Efter det måste jag nog plugga so till provet på fredag. Så vi hörs mer imorgon istället. Puss♥



We♥it


Nu kan ni följa mig på weheartit.com och kolla på bilderna jag lägger upp där. Tryck här om ni vill följa mig!



Yesterday was the time of our lives


Canon 1000d + 18-55mm

Slutade redan klockan två idag, fick sista lektionen inställd. Så nu är jag hemma och chillar. Ska strax dra på träning i Kolsva med Elin. Sen avrundar jag kvällen med lite so plugg.




Todays outfit





Tröja - hm, jeans - jc



Ny vecka


Ph: från i förra veckan när jag o Lusse var i skogen och fotade.

Tjena! Måndag idag, jobbigt att ta sig upp imorse. Ikväll har jag tränat igen, skönt att komma igång igen.
Ska snart gå och lägga mig. Ska upp tidigt imorgon eftersom jag inte har någon sovmorgon. Hoppas ni haft en bra måndag♥



Bokat biljetter till Maggio!




Jag, Elin och Clara ska se Veronica Maggio i november, längtar♥



Idolmys!



Sitter och klor på idol med massa filtar, mys på hög nivå. Ska snart göra lite te och fortsätta titta på idol sen det nya programet partaj. Vi hörs imorgon!



Vamos a la playa



Godmorgon! Gick hem från Lusse vid två inatt. Sen råkade jag fasna vid facebook en stund innan jag gick och tittade på film. Så jag är skit trött nu! Vi hade riktigt kul igår iallafall. Åt kräftor och ben &jerry´s, spelade spel och lyssnade på musik. Det slutade med att nästan alla somnade i soffan haha, bara jag och Alexandra var vakna.

Om en stund ska jag dra till pappa och fira Axl som har fyllt år. Sen ikväll ska jag plugga so om jag orkar. hörs!




Someone like you

Tjena! Har lite bråttom just nu. Borde stå i duschen men har inte hunnit det än. Haha. Ska fixa mig nu sen till Lusse vid sex. Vi hörs imorgon, ha en toppen lördag! ♥




Mot marknaden!

Godmorgon! Gick just upp ur sängen och nu ska jag fixa mig sen ner på stan där det är marknad. Ska träffa Elin vid tolv så jag måste sätta fart nu, hörs sen♥



Glöm inte tävling!!



TÄVLING - VINN ETT PAR ÖRHÄNGEN!


Nu drar jag igång en tävling igen. Den här gången är det ett par örhängen från Ritaz design.
För att vara med i tävlingen kommenterar ni detta inlägg med "jag är med". Glöm inte att skriva din blogg och mail adress!! Du kan tävla fast du inte har en blogg, men då är det viktigt att du skriver din mail adress!

För att ha extra stor chans att vinna, gilla ritazdesign på facebook (LÄÄÄÄÄNK). Och lägg till mig på bloglovin (HÄÄÄÄR)
Vinnaren utser jag den 1 oktober. Vinnaren publiseras i min blogg och blir kontaktad via mail! LYCKA TILL!! ♥



Break the rules and live the life

Och där har jag helg!!!!! So fucking awesome♥


(jag och emelie igår)

Nu sitter jag i soffan och tittar på 9O21O, som en bra början på helgen. Senare ska jag träffa Elin på stan. vi ska käka liet sen hem till mig och titta på idol. Imorgon ska jag på kräftskiva hos Lusse. Nice helg säger jag bara!♥



Off to practise!



Drar och tränar nu med Elin. Det slutar nio sen ska jag ducha. Får se om jag skriver mer senare annars hörs vi imorgon. Då kommer även en överaskning ;-)



In school!



Sitter i skolan, i en skön soffa och väntar på att lektionen ska börja. Sen har jag träslöjd och so sen slutar jag! :D
Hörs när jag kommer hem♥



A brown horse




Tjena! Skola idag som vanligt, fyra lektioner (en inställd!). Idag är det redan onsdag och en dag närmare helgen, känns bra! Kom nyss hem från träningen och nu ska jag hoppa in i duschen :) Sen blire tv och sen sova. Hoppas ni har haft en jättebra onsdag♥



New in!




+ ett par träningsbyxor!

Fick hem lite kläder igår. Allt är från hm!



Godmorgon!


En bild från igår när jag skulle ta självporträtt.

Godmorgon, är väldligt trött just nu. Tur att jag har sovmorgon! Nu blire frukost, hörs♥



It's okey to not be okey




Slutade halv två idag, skönt! Hade tema dag så vi tittade på filmen "American history x". (Sen imorgon ska vi skriva en uppsats om den filmen.) Nu sitter jag och väntar på att Lusse ska komma hem vid fem, för då ska vi dra ner på stan en sväng. Men innan det måste jag städa buren, men först ut i det fina vädret med kameran! ;) Puss




Min nya fotobok


Beställde den här fotoboken förra veckan, fick den igår! Vart väldigt nöjd :D



Hösten är här!




Regnig dag, hösten är här helt klart! Idag var jag i skolan som vanligt sen var jag med Elin och vid sju gick vi och tränade. Nu sitter jag och tittar på idol sen ska jag duscha. Hörs imorgon♥



COOL STUFF



ph 1: gina tricot ph 2: one piece



You tell us to live life, so we did!




Har vart trött hela dagen och är fortfarande. Gick och la mig tidigt i morse och sen väckte pappa mig efter fem timmars sömn.  Nu tittar jag på film med mamma och syster. Sen ikväll ska vi grilla och titta på idol som börjar idag!

Ha en bra söndag bästa läsare♥



when you're fifteen and somebody tells you they love you, you're gonna believe them

Puhh, fett rolig kväll!! Vid halv sex åkte vi till Västerås och käka kina mat. Sjukt gott, btw! På vägen hem hyrde vi en skräckfilm, scream 4. Aldrig mer säger jag bara, var livrädd flera timmar efter. Efter filmen var slut vid halv elva gick vi ut med Lusse och zoe. (Var livrädd då med + att det var mörkt!). Kom hem för typ en timme sen. Nu ska jag snart sova. Imorgon är en ny dag haha. Vad ska jag göra då? Vet inte, det får vi se. Pöss




"Det är okej att känna"




The daylight starts coming but we don't wanna go home

Tja, godmorgon! Eller goddag! Vaknade tolv idag sen har jag tittat på film med clara och elin. Igår satt vi och nörda vid datorerna till sent på natten (eller tidigt på morgonen). Haha, no lifers!

Nu ska jag städa upp på mitt rum, lär ju behövas. Puss♥




Ida & Elin in action!





Shoppat!




ph 1: Kalender från bokia, bok från bokia, 3-par örhängen från kapahl, ring från lindex
ph 2: min nya ring + nya örhängen
ph 3: MITT NYA HÅL! Det där högst upp! :D

Tjena bruds och gubbs! Efter skolan möte jag Elin sen gick vi på stan och shoppade, tog hål i örat och fika. Sen drog vi hem vid halv sex, sen till Lusse.

Kom hem för ett tag sen.. Nu sitter vi och tittar på fotboll. Sverige - Ungern. Hittills: 0-1
Ska snart dra till coop och köpa godis, gött♥



@ Home!

Hejhej! Nu är jag hemma på min rast. Ska strax tillbaka till skolan igen och ha svenska, biologi och spanska innan jag får helg. Efter skolan ska jag möta Elin på stan sen ska vi gå och titta lite där..





ZUMBA



Körde två tuffa zumba pass idag med Elin, Emilia och jessica. Sen hem och käka pannkakor och duscha.
Nu sitter jag och tittar på "breaking news med Filip och Fredrik", ska snart gå och sova. Imorgon är det fredag och HELG! vet inte riktigt vad jag ska gör än.. får se vad som händer. Hörs imorgon, godnatt♥



FÖRSTA SEPTEMBER




Tre bilder från september 2010 (första bilder är tagen i mitt gamla rum!)

Sitter nu i skolan och har so. Vi slutar om en kvart då ska jag möta Elin sen hem till mig. Klockan fem ska vi dra och träna zumba. Tillbaka till so:n och första världskriget nu, hörs!♥