Jag är svag för smicker och du smickrade mig hårt

1 & 2: Fredags-selfie x 2  //  3 & 4: Ikeafika med syster och kusin.  //  5. Fredags-wefie med kusin Emma. 
 
Har vart i Västerås hela dagen, ätit kinabuffé, fikat och shoppat lite. Kom hem med en ny jeansjacka och en ny bikini. Snart väntas homemade pizza och Let's Dance. Japp. FREDAG.



100 steg från paradise

100 dagar. Visst fan ska jag kunna stå ut i 100 dagar till? Vill ju bara uppleva Håkan-lycka igen (och ja, den lyckan är i en kategori för sig). Fick iallafall uppleva tränings-lycka ikväll, den är också bra. 



american pancakes

Detta blev dagens lunch, American pancakes med päron, sirap och lite vaniljsocker. Kanske dags att ta dag i plugget nu efter en lång sovmorgon och häng i soffan. ORKAR INTE



Onsdag

Onsdag. Jag ska inte klaga, jag har fortfarande lov. Skulle egentligen pluggat hela dagen men pluggade istället ingenting. Gick inte ens utanför dörren. Bra Ida, mhm. Nu ska jag sova och försöka plugga imorgon istället. Godnatt!



Och jag vågade aldrig hålla din hand

♥♥♥ ↑  Gråter lite pga denna kille, låt och röst. "Om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt"
 
Älskar sportlovet och älskar att det är sex hela dagar kvar av ledighet. Ska inte göra något speciellt resten av lovet men har ändå skrivit en lista på vad jag ska försöka hinna med. På den står det bland annat: baka (började lite igår), städa rummet, plugga, träna, läsa böcker men framför allt njuta och carpa detta jävla lov(!!) För när skolan börjar igen kommer jag behöva all energi och kraft som finns. 



Hej våren.

Hej våren du är mer än välkommen jaah! Idag har det varit över tio plusgrader och jag kommer inte ens ihåg när det var så "varmt" sist. Men jag klagar inte, no way! Efter (banan)pannkaksfrukost gick jag och syrran ut till hästarna en stund och sen tvingade jag med henne till bibloteket och det slutade med att jag lånade en bok. (Som jag tänkte läsa ut på lovet innan jag behöver plugga igen). På vägen hem stannade vi och käkade kebabpizza innan vi gick hem och kollade på film. På kvällen träffade jag Lusse en stund och sen har jag bara kollat på tv. NU DÅ? SOVA?



And if the night is burning I will cover my eyes

Idag blev håret två decimeter kortare och jag är väldigt nöjd. Idag har jag även tagit sovmorgon till halv tolv, övningskört, promenerat till hästarna, bakat, fikat med delar av släkten och nu väntar söndagsmiddag. Ingen söndagsångest idag heller, you gotta love sportlov!



saturday breakfast

(Det är alltså inte potatis på tallriken utan det är ett äpple.) Åt detta till frukost/brunch imorse; En äggmacka, ett äpple, yoghurt + flingor och ett glas nyponsoppa. Har även hunnit med att köra ett av de jobbigaste träningspassen på länge, städat rummet, haft mellomys och träffat saknade Elin en stund. Nu ska jag äntligen få sova igen, yey!!



sportlov

Äntligen sportlov säger jag bara!! Spenderade gårdagen med bästa Vickan. Efter skolan åkte vi hem till mig och kollade på sex and the city, åt godis/mat/glass, städade min garderob, spelade gitarr och åt plättar mitt i natten. 
 
Idag, på min första lovdag när jag hade tänkt sova ut, så vaknar jag kvart över sju (why??!) och jag kunde inte somna om heller. Nu, två timmar senare, ligger jag fortfarande kvar i sängen med Ronja och har precis kollat på film. Ska väl snart gå upp och äta frukost och vid tolv väntas ett träningspass. 



korkad tom och glad

Bilder från tidigare i veckan när det var pluggmode on - vilket alltid slutar med musik och egobilder. Idag är det torsdag och IDAG ÄR JAG GLAD (skrev jag verkligen det där?!?!?) Det är inte ens fredag och jag är glad redan nu pga 1. har skrivit ännu ett ekonomiprov som gick åt helvete men jag har iallafall gjort det 2. har haft min engelska muntliga presentation om frihet 3. det är fredag och lov imorgon och jag ska inte tänka på skolan eller överhuvudtaget plugga under hela lovet. (Och det faktum att snön har kommit tillbaka till Köping skiter jag i just nu, jag är glad iallafall och vädret kan inte påverka mig för tillfället). Nu ska jag lyssna på Krunegård och senare träffa bästis ♥



Låt oss överleva

^^ från innan träningen i söndags. Och nu är det snart dags för träning igen. Veckans första pass. Sitter förövrigt och försöker plugga engelska nu innan träningen. Tre dagar kvar till lov men som vanligt trycker dom in alla prov/andra saker nu. ÅH är så trött på livet. 
 
(Och ja, jag såg att Håkis konsert är flyttad från slottis till Ullevi, I don't like. Kommer tappa bort syster.)



Say goodbye to your broken heart

Måndagens bilder: Två fina katter och en fin promenad i solnedgången. Det är en ny vecka och det är en ännu starkare Ida som tar sig igenom sista veckan innan hon får lov. Träningar och plugg tar upp det mesta av min fritid men jag försöker också hinna med mysiga promenader ut till hästarna aka mina bästa vänner. Nu ska jag plugga lite innan jag går och lägger mig. (Kommer inte hända men ändå). 



Söndagsträning

Gofrulle med kattsällskap! Ska snart iväg på träning och sen ta tag i all söndagsångesten i form av plugghögen. Som vilken annan söndag som helst. 



Jag flyger högt och det känns som jag faller igenom igen

Känner spontant att det ändå har varit en ganska bra lördag, efter omständigheterna. Har tränat med pappa, kollat på mello, ätit gino och hängt med tjejerna på bilderna. Men nu vill jag inget annat än att sova. Godnatt!



Alla hjärtans dag

1. MAMI ♥♥  //  2. Kycklingsallad!!  //  3. Denna babe fick agera min dejt idag♥  //  4. Kusinmys!
 
Det är helg (!!!), det är alla hjärtans dag och denna dag har varit mycket bra. Elin kom till mig efter skolan och senare gick vi ner på stan för att äta mat. När vi kom hem igen umgicks vi med kusinerna och nu ligger vi i sängen med varsin dator (inte så socialt dock, men tekniken förstör ungdomen). Tack och hej då alla hjärtans dag 2014



black and white thursday

SNART HELG. Slutade en timme tidigare i skolan och fick cykla hem i regnet. Har hunnit med att träna nu på kvällen och ska snart kolla på film. Den här veckan har gått så himla snabbt fattar ej men ändå så går dagarna sjukt sakta (hm symboliken där asså). W/e jag vill ha sommar och går tiden fort är sommaren snart här. YEY



Går med tunga steg, vänder blicken bort

Idag har jag skrivit ett prov i internationell ekonomi, tränat styrke på idrottslektionen, powerwalkat 5 km efter skolan och efter allt detta tycker jag att jag är värd en semla (och det är ju faktiskt lill-lördag)



And if we should die tonight, then we should all die together

Tisdagsmys!
 
Hoppade över träningen idag för att plugga till ekonomiprovet imorgon. Har jag börjat plugga än? Nej. Men jag ska om typ 5 minuter. Snackade nyss med Vickan i över en timme ♥  Behövde verkligen det där efter denna skitdag.
NU MÅSTE JAG PLUGGA (och såklart lyssna på Ed Sheeran) Godnatt typ.  



söndag.

Söndag (och faktiskt inte så mycket söndagsångest.) Tog en lång sovmorgon, åt god frukost framför tv:n, fick 30 minuters massage och sen har jag väl bara legat i soffan och kollat på film. Men det är ju söndag, då får man! Sitter just nu i min säng och smörjer in mig med kokos body lotion (från bästa the body shop!!!!) ca varannan minut och läser finaste boken. 
 
Det har varit en väldigt fin och bra helg förresten, och den avslutas med mys framför nya serien "Ettor & nollor" med Johnny med amfetaminet i huvudrollen. Se den, ok? Plugget tar vi imorgon, jag har faktiskt fortfarande helg!
 



When you’re dreaming, don’t ever stop

↑↑ från igår hos Zoe.
 
Började morgonen med en promenad på fem kilometer med mamma och sen en timmes träning direkt efter. Hej träningsvärk, du är välkommen tillbaka! Ikväll väntas trerätters middag och mello, blir bra!
 
 



It's going down, I'm yelling timber

Avslutade denna skolvecka med att skriva uppsats i över två timmar. Dock blev början på den här helgen mycket bättre då vi firade bästa Zoe i efterskott. Mycket bra kväll men nu vill jag sova. Godnatt! 
 
 
 



You light the spark in my bonfire heart

Är ungefär lika lycklig som på bilden pga helg om 17 timmar. Skolan idag gick rätt fort även fast det är vår jobbigaste dag på hela veckan. Hann också träna en timme på kvällen och nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på film. 
 
Dream away - Eagle-eye Cherry & Darin
Bonfire heart - James Blunt
 



En ledig onsdag

JAG ÄLSKAR STUDIEDAGAR ♥  Har spenderat halva dagen i Västerås med syster. Käkade lunchbuffé på Choy's och tröstshoppade (två skjortor och en klänning) på Ginatricot's rea plus en tröja på H&M. You gotta love tröstshopping! Ägnade sedan kvällen åt att skriva klart min samhällsuppsats och nu är den äntligen inlämnad och klar, så skönt! 
 
Nu väntas efterrätt, te och sen paradise hotel finalen (!)



Don't wanna do this all alone

Såhär kul har jag en tisdagseftermiddag. Är helt slut, vill bara sova men ändå sitter jag här och skriver på min uppsats. Är iallafall ledig imorgon vilket ska bli jätteskönt! Ska fortsätta plugga en stund sen väntar ett träningspass, äntligen. 



Andra februari

(Tagna med Canon G15)  Gick en promenad till hästarna imorse, så mysiga och fina! Snart väntas veckans tredje och sista träningspass och sen plugg (villintevillintevillinte). Sportlov, VART ÄR DU?



En vän med en bil

Stoppa helgen bara. Gör något, NU!
 
Var iallafall i Västerås idag med Elin och Dahl. Köpte en tröja och massa mat/godis. Spenderade delar av kvällen i en bil (därav rubriken en vän med en bil från Håkis låt med samma namn) med två bra tjejer och roadtrip-musik. Nu ska också denna lördag få ett avslut. Tyvärr.