Soliga söndag

(null)
(null)
(null)
(null)

Söndag. Åt nybakade frallor i sängen framför senaste avsnittet av Strangers. Vilken lyxig start på dagen! 

Och vilket härligt väder även idag! Vi gick ut och gick på förmiddagen. Det blev bara 3,5 km  idag men vi hann iallafall med en glass från Max på vägen. Sen blev det årets första lunch ute på balkongen. Soligt men lite väl kallt att sitta där. Efter lunchen råkade både jag och Leo somna och det blev en "powernap" på nästan två timmar. Vilket inte alls var meningen! Så sen var det bara att duscha och åka till Köping för att äta söndagsmiddag hos Clara. 



Vår i luften

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Lördag. Vaknade redan klockan sju imorse (kan vara för att jag somnade klockan tio i soffan igår kväll) men låg kvar i sängen en timme bara för att jag kan. Sen åt vi god frukost med frallor från bageri april och jag körde Melodikrysset. När Leo åkte till frisören gick jag ut på en promenad i solen, så himla skönt väder idag. Sol och +10 grader. Har väntat länge på det här! 

Sen åkte vi till Köping för att fira kusin Fredrik. Några timmar senare åkte vi hem igen. Det blev en lugn kväll med take away mat och serie i soffan. 



Tack för fredag

(null)
(null)

Fredag. Dagarna går sakta men veckorna går fort. Tack för fredag!!! Lever väl för helgerna. Fredagsmiddagen blev pulled pork tacos till säsongspremiären av Bäst i test. Äntligen har säsong fem börjat! Nu blir det bubbel och serie tills jag somnar i soffan ✌🏻



Vardagsbilder från en vecka i februari

(null)
(null)
(null)
(null)
 
Vardagsbilderna denna vecka:
 
1. Fin solnedgång påväg hem från jobbet.
2. Slutade tidigt från jobbet idag så jag spenderade eftermiddagen i sängen med varm choklad och serier. JA TACK
3. Kvällspyssel med att skriva och måla i min bullet journal.
4. När Thomas Stenström sjunger på tv då kollar man! Så nära en konsert man kan komma just nu.. 


Videos från när Thomas sjunger "Ser du månen där du är ikväll?" och "Forever young": 




Min typ av söndag

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Söndag. Vaknade upp hemma hos mamma. Gick bingorundan innan frukost. Åt nybakade frallor med resten av familjen när vi kom hem igen. Sen började vår mys-söndag med ansiktsmask, fotbad och massage. Riktigt lyxigt! På kvällen stannade vi kvar för att äta söndagsmiddag hos mamma. Det blev samosas till middag och sen Bivurs hemla (semla+halva) till efterrätt. Nu: hem till Västerås och ännu en jobbvecka. 



Mellomys hos Elin

(null)

Lördag. Sovmorgon! Åt frukost framför Nyhetsmorgon och sen var det dags för min nya lördagstradition: Melodikrysset. Så kul! Efter det åkte vi till Hälla för att slänga skräp och storhandla. 

På kvällen åkte jag till Elin för att äta middag och ha mellomys. Efter mello kollade vi på film och spelade spel så jag åkte inte hem till mamma förrän klockan var 1 på natten. Det var längesen jag var uppe så sent haha. 




Second hand fynd

(null)
(null)

Har second hand fyndat! Hittade dom här snäckorna och snäcklådan och blev kär. Köpte dom på Treasures and finds hemsida som säljer second hand fynd. Älskar snäckorna! Hoppas på en stor samling. 



Äntligen helg!

(null)
(null)
(null)
(null)

Fredag! Den här veckan har varit stressig och det har varit mycket att baka ifatt efter att ha varit sjuk en vecka. Extra skönt med helg nu alltså! Det blev asiatiska mini tacos till middag och På spåret finalen. Direkt efter På spåret somnade jag i soffan strax efter 21. Japp, helt slut efter den här veckan. 



Semmeldagen

(null)
(null)

Tisdag och det är semmeldagen! Är helt slut efter idag. Vi sålde över 200 semlor och det var fullt upp hela tiden. Tog med två stycken semlor hem till mig och Leo som vi åt på kvällen. Man måste ju äta en semla, minst, den här dagen. 



❤️ Alla hjärtans dag ❤️

(null)
(null)
(null)
(null)

Söndag och alla hjärtans dag. På dagen städade vi här hemma och sen bakade jag semlor till kvällens söndagsmiddag. Det blev trerätters dagen till ära när familjen kom på kvällen. Först bruschetta och bubbel till förrätt, kyckling och potatis/morötter i ugn till varmrätt och sen semlorna till efterrätt. 



Utelunch

(null)
(null)
(null)
(null)

Lördag! Lite för lång sovmorgon så det fick bli lyxfrukost i form av frallor från Kopparlundens bageri. Några timmar senare åkte vi till Köping för grillning och pulkaåkning i Teknikbacken med släkten. Vi passade då även på att använda vårt mackjärn för första gången. Så bra köp! Mer grillning tack! Efteråt åkte vi hem till mamma en stund innan vi körde till Västerås igen. Så mysig dag! Till middag blev det getost-pizza (en favorit!) och sen en semla. 



Fredag och äntligen friska

(null)
(null)

Nu är vi äntligen friska igen! Lagom till helgen. Så skönt. Efter att ha varit sjuk i en vecka och endast varit inne i lägenheten och kollat serier. Det firade vi med favoritcidern och hamburgare till På spåret. 



Sjukstuga

(null)
(null)
(null)
(null)

Sjukstugan! Jaha, då var det vår tur att bli sjuka.. Dock inte Corona men ändå förkylda och hostiga. Så vi har bara varit hemma och tittat på film/serier och försökt vila oss friska. Som tur är har vi matkasse från Hello fresh den här veckan så vi behövde inte ut och handla. Vi får se hur länge det här håller i sig då. Har inte tid att vara sjuk. 



Första dagarna i februari

(null)
(null)
(null)

Februari! Ett steg närmare vår! Yey! Dom första dagarna i februari har jag bara jobbat och det har snöat ännu mer. Men idag var jag ledig så det fick bli sovmorgon, Johan Falk marathon, en kall prommis och ett långt bad. Min typ av ledig onsdag. Iallafall mitt i vintern. Tillbaka till vardagen!