Grattis kungen! :)

Hej!

Tidigare idag kom elin hit och på kvällen gick vi till latifa och käka pizza och handla godis. Vid 8-tiden cyklade vi till bondgårdsberget. Var där kanske en timme? Sen ville elin hem :(  Sen dess har vi käkat godis och tittat på film. Imorrn fyller farmor år så vi ska gratta henne :))

Hah, har ni gratta kungen på hans födelsedag?? :p Skoja xd Nu ska jag fortsätta titta på film ;) hörs!




Internetproblem..

Hej igen!

Jag skulle ha bloggat igår kväll, men det gick inte p.g.a internetproblem. Så jag gör det nu ist.

Igår; Efter träningen åkte jag hem och åt mat. Sen städade jag mitt rum, så nu ser det perfekt ut!
Sen kom pappa hem och då åkte vi till Mcdonals och käka glass sen åkte vi en sväng runt i köping :p
När vi kom hem var klockan halv 10 så då duschade jag och sov...

Idag; Vaknade vid 7. Åt frukost. Åkte t skolan med Ewe. Hade matte, sen rast från 9-10.20. Sen hade vi inställd biologi oxå så rasten förlängdes till 11.30. Lång hålis! Så jag och Ewe åkte hem till Ewe för att hämta hennes nyckel. Sen gick vi på stan. Kl. 11.30 hade vi e-kontakt, och den slutade en kvart tidigare d.v.s 12.05. sen lunch t 13.15 På lunchen hann vi ner på stan en gång till :) sist vare so, sen HELG, U KNOW?

Nu ska jag till coop. Ha en bra dag! :D


Dagens väder består av en STOR SOL!




Valborg imorrn! :D

Hej!

Idag slutade vi 13.30 sen åkte jag hem.. Snart blire träning med bästa;*  Idag fick vi reda på att vi har ett jättestort spanska prov om ca 3 veckor på 12 kapitel :O Orka!

Imorrn är det valborgsmässoafton :D Ska bli så kul :) Tror att jag och Elin ska t bondgårdsberget, det var nåra år sen jag var där sist.. Vi brukar annars vara på krillan och titta på brassan hela familjen. Men i år blir det inte så.. Pappa ska på fest oså, så jag och elin ska väl va ute själva. Kanske träffar kompisar vid brassan. Det blir kul. Nu ska jag byta om till träningen. Efteråt ska jag städa/rensa mitt rum. Det behövs! Herrååååå, Kramkram ♥

            
                            Jag idag ♥



Vår dag!

Hej! ♥

Kom hem från stan för ett tag sen. Det var "vår dag" i stan. Efter skolan gick jag och lusse hem till henne. Vi tittade på AA. Sen gick vi hem till mig och åt oså. Vid 7-tiden gick vi till stan. Träffade vickan, ewe, giggi och nåra mer. Jag köpte en tränings tröja på intersport för 50;- Och en bok från bokia för 14,50;-  Massa rea vetni!? 
Me ♥ rea! Nu ska jag sova, god natt!




Dålig kvalité, jag vet


Jag och Ronja "leker" i webben. Kul man kan ha. Sånt är livet. Och då menar jag inte att jag skrivet detta inlägg med små korta meningar. Utan jag menar att ibland har man lust att "leka" i webben :D

Snart ska jag se film och typ njuta av denna dag och det underbara vädret. (utom nån timme på eftermiddagen) Som jag hoppas kommer imorrn oxå. Natti! ♥





GLASS =D

Nu sitter jag här och äter glass igen.. Denna gången är det en halv-halvliters jordgubbsglass <3 Sjuktgött!
Ni som känner mig bra vet att jag älskar glass, typ det bästa som har gjorts. Lätt. Nu ska jag äta upp glassen så att den inte smällter ;]




Skogspromenad

Nu är jag hemma. Det har vart en lång och händelserik dag. Jag orkar inte prata om massa lektioner.. så vi går över på det jag gjorde efter skolan. Vi slutade kl. 14.00 då gick jag och vickan i skogen, 6 km!!!  STOLT! x)
Efter halva väger ungefär så såg vi en orm mitt framför mig och vickan. En huggorm dessutom. Vi vart livrädda. Vickan bara sprang men jag stod kvar och skrek så hela skogen typ hörde. sen gick vickan tillbaka och tog kort på den. När vi kom en bit till så stannade vi en stund på ett berg. Det började de spöregna, typ hagla. Vi vart jätteblöta, men de sket vi i.. så vi stod kvar :)
Sen efter de gick vi hem till vickan och drack varm oboy. Mums! Titta gärna på bilderna nedan som följer:
Bilder från dagen:


Jag i skogen


skogen


vickss :)


Titta INTE på mig, tack!


Huggormen. Vickan tog kort på den.

Nu ska jag till lusse och hoppa studsmatta :D Peace folk!



Måndag !

Hej.  Jag borde väl ha duschat vid de här laget, men så blev de inte. Jag kände för att blogga istället. Om ca en halc timme blir det kommisarie winter,  som vanligt. Nu tänkte jag ta en dusch iaf ;) ♥ Tjing.





Cheer practise

Tjoho :)
Ska snart på träning. Vädret var på topp idag. 23,4 grader stod det nyss på termometern :D
Det var väldigt skönt när jag cyklade hem i solens starka strålar för någon timme sen. Det var till och med så skönt att jag tog en omväg ;) PussenN

DM -10



Söndag kväll

Nu har jag precis ätit lite mat.. Snart ska jag och mamma gå till min kusins mamma som fyller år idag. Och föresten måste jag få lite luft, man kan inte andas på mitt rum.
Uppvisningen gick som den gick, är iaf väldigt trött av någon konstig anledning. Jag känner mig helt slapp i hela kroppen.Har inte orkat duscha sen uppvisningen, men ska göra de snart. PusseN



Våruppvisning :D

Alla i KGF ska ha våruppvisning idag, kom gärna och titta. Kb.hallen kl. tre :D

Jag och syster har sovit hos Elin inatt och sen åkte vi direkt till träningen. Sen till Mcdonals och käka. Sen hem.
Om en timme ska vi samlas vid ingången till hallen  :)  Har gjort om rätt mkt så jag kommer bara vara med i ett bygg :( Nu ska jag byta om, hörs hörrni ;)



/idagustafssonn'



Detta köpte jag i Västerås:

Bilder på det jag köpte igår:
Röda shorts från H&M 49;-


Film från Åhléns 199;-


Bok, akadimibokhandeln 139;-


Jeansshorts från kaphal 187;-


Två tjöjor från cubus 64;-/st


Godis 34;- (Y)


ALLT!


/idagustafssonn'



Helg (L)

har vart hemma idag oxå :(
vakna vid 8 sen har jag tittat
på film och städat mitt skrivbord.
Det blev jättefint!
Sen har jag, ronja och max solat.
Det var 22,4 grader ute i solen :D
Men sen kom det ett moln
och förstörde allt ;(
Nu har jag nyss duschat och senare
kommer elin bettan och maria. Tjejmys! ;)
Vi ska äta lax :)
Nu ska mig typ fixa mig, LATER!


OLD PIC!



22 april (:

Min dag; (sen jag sist bloggade)

Jag åkte till tandläkaren. Och det hela var klart på mindre än 10 minuter. Det har aldrig gått så fort hos tandläkaren för mig ;P Först skulle dom ta kort på mina tänder. Sen kollade dom om mina tänder var "bra". Till sist tog dom bort lite tandsten. Sen åkte mamma t biginn och handlade, sen hem. Har inte gjort så mkt hemma. Bara städat buren..
Nu är typ all snö borta! :D:D:D♥♥ En glad Ida blev gladare! :-D Nu ska den glad Ida strax släppa sig till bordet för att äta mat. Det är svårt att äta något, för det känns som om man ska svälja en tennisboll. Obehagligt!
/idagustafssonn'



Hemma idag också

jag blev hemma idag oxå. Feberfri, men fortfarande ont i halsen, och försyld bland annat :( Mamma tror det kan vara nåt med körtlarna, men jag vet inte. Vid 13.45 ska jag till tandläkaren, läskigt!

Det har snöat hela morgonen, kan inte fatta de? Nu är det bara några centimeter kvar, men ändå. Det är förjävligt att det kan komma snö den 22:a april ;OOOOO Den ska va borta imorrn, annars vet jag inte vad jag gör  (!')

I natt vaknade jag halv fem, sen kunde jag inte somna om. Så jag satte på en film. Fast jag måste ha somnat någongång eftersom att mamma väkte mig strax efter sju. Sen dess har jag inte gjort så mycket.. tittat på att antal filmer oså. Imorse började jag med att dricka varm oboy, trodde det skulle hjälpa mot halsen. Men inte de.
Nu ska jag äta strepsils, och... typ... nånting :pp Uppdaterar ikväll om inte på eftermiddagen (y)
Jag i somras, scorp :D
"En bild som påminner om hur mycket jag längtar efter sommaren"

/idagustafssonn'



Sjukkk ;'(

Nu är jag sjuk igen.. jag hade feber igår och tidigare idag, men inte längre tror jag. Jag har ont i huvudet och halsen oxå :( Sen spydde jag upp huvudvärkstabletten. Jag och clara har vart hemma idag, tittat på film. Sen somnade jag och sov till klockan fyra. Nu är jag hur trött som helst, jag somnar nästan... *Gäsp*

Jag blir nog hemma imorrn också. Igår var jag för trött för att blogga. Igår skulle jag gå på talangjakten med Ewe och Gisela, men sen fick jag feber, så jag gick inte. Nu ska jag vila, hörs!♥


Jag som liten. Hos Ewe ♥ 


/idagustafssonn'



Träningspass

Tjohopp!!!
Har vart på träning nyligen, kom hem och åt sen. Har inte duschat än för jag och Lucila hoppa studsmatta ett tag :)
Skolan var okej, 5 lektioner (biologi, matte, e-kontakt, so, svenska.. film :D) och en rast ;)
Imorrn har vi inga lektioner på hela dan :D:D:D Vi har temadag, de vill säga TALANGJAKTEN :D  Nu ska jag duscha sen kommisarie winter XD
bild sen i vintras :P   saknart...NOT!!
/idagustafssonn'



Upptagen!

KAN INTE BLOGGA NU, UPPTAGEN! MEN JAG HÄLSAR TILL ALLA ER DÄR UTE. OCH JAG UPPDATERAR IMORRN, HÅLL UT! :D♥





/idagustafssonn'



sssssöndag :)

Hej soliga söndag! :D
Nu har jag duschat ocg bytt om till min lila tröja och lackleggings. :)
Om ca  1 timme kommer det gäster för att fira wilma & macke :D
Ikväll händer inget tror ja, (äntligen lite egen tid med migxd)


MiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiG!

/idagustafssonn'



B&J glass får mig på andra tankar.

Har precis varit hos mina kusiner en stund och grillat. Jag gick hem före dom andra, så jag är själv nu. Strax ska jag ta min B&J glass som pappa köpte till mig, den väntar på mig! ♥ Det gör mig på glatt humör, bara tanken av glass xD <3 Snart slår jag väl på tv:n oxå, h-a-h-a. Ha en bra kväll! Det ska iaf jag och min B&J glass ha ;]]]]]]]]

/idagustafssonn'



Hej tråkiga lördag. . .

Hej!

Jag måste blogga, jag har inget att göra.. Konstigt nog! Igår var en av dom roligaste dagarna på länge. Så jag trodde att det skulle hålla i sig hela helgen. FAN, va fel jag hade !  Idag har jag inte gjort annat än att vakna och titta på film. och äta om vart annat (?) Nu har dom något slaggs kalas utanför min dörr, men jag sitter heldre här och bloggar. Tydligen? ;o Snart ska jag ut och cykla har jag bestämt. Helt själv. Hoppas det blir kul.

Från en skitrolig fredag till en urtråkig lördag.. VI FÅR SE HUR DAGEN SLUTAR. Träningen imorrn får "ett plus i kanten", fast det gör mig inte lyckligare idag ;/

Älskar dig. För evigt. <3

/idagustafssonn'




Helg (L)

Idag har jag och vickan vart på stan typ hela eftermiddagen :) Efter skolan åkte vi först hem till henne och hämtade pengar, sen till mig och hämtade pengar xD

Sen ner på stan då.. Vi gick runt överallt, sen köpte jag en bok och en film. Vi han  oxå äta glass :D
Vid halv 6 åt vi kebab tallrik. Även om vi visste att en var, var alldeles för mycket, tog vi ändå inte en och delade på :p Så vi lämnade halva kvar istället ; ) sen gick vi runt stan en sista gång.... ;p

Nu tittar jag på Talang och äter glass ;D Senare blire film ;kk haha, sovmorgon imorrn!!!!!!

/idagustafssonn'



Flip-Flops från H&M


49 kr på H&M  -  SKA KÖPA!!


/idagustafssonn'



Torsdaaaaaaaaaag (H)

Heejsaan :K

Började ju 11.20, riktig sovmorgon. Hade bara 2 lektioner idag, hur skönt är inte de? ;]
Första lektionen var svenska, då tittade vi på film. Halvblodsprinsen.  Sen skulle vi ha spanska, men hon va snäll och gav oss inställd :D:D  Vår sista lektion vart engelska, skrivprov. slutade 14.20, då åkte jag hem och sen direkt till träningen, fast jag titta på.. Snart ska jag duschaaaa, sen television.
Imorrn ska ajg och vickss gå på bio, fast vet inte vilken film än.. Något förslag?

/idagustafssonn'



Ingen gympa för min del..

Hej på er!

Har sovmorgon till 11.20 idag :D Jag ska inte va med på gympan som vi har första timmen, har fortfarande ont i halsen ;/ så jag börjar min dag med svenska 11.20 :) Fast då ska vi bara titta på film 8D Sen har vi oxå spanska och engelska, inte så jobbig dag.. jag står ut!  Sen ska jag titta på träningen :(  Åhh, jag vill vara med, men inte om jag har ont i halsen;@


gammal bild (i)


/idagustafssonn'



Ny design

Jag vann Dizas design på hennes blogg,
visst vart den fin? :D Jag tycker det iaf ;)

Nu ska jag duscha, sen buren städas :/ Sen TV :D:D



/idagustafssonn'



JAG ÄLSKAR VÄDRET! :D

Hej!^^
Solen skinner och det är typ 15 grader :] Slutade 13.10 idag, skönt. Och ännu skönare var det när jag cyklade hem i värmen ;k När Lucila slutar ska jag gå till henne, vi ska titta på aa :)))
Ska inte träna imorrn heller, eftersom jag fortfarande har ont i halsen :'(
Efter Lucila ska jag städa buren, göra läxor, och packa till pappa imorrn.
Ha en fiiiin dag i vårvärmen :D




/idagustafssonn'



vårbilder vs jaaaaag

Tänkte visa lite vårbilder eftersom det är vår, och så tänkte jag redigera dom lite,
fast sen kom jag på att jag har ingen ork ;PPPP Här är en bild på mig istället som jag har redigerat;
/idagustafssonn'






Outfit of mine!

Jeans: Ginatricot
t-shirt: Ginatricot
Skinnjacka: Cubus
tygskor: skingubben
Så ser alltså min skinnjacka ut :D
/idagustafssonn'



stan med vickss :]

Jag gick till skolan idag....... fast min hals sa emot :(
3 tråkiga lektioner hade skolan att erbjuda.
Efter skolan gick jag & vickss (hon utan x. xd) på stan, vi gick runt hela stan och kolla lite överallt..
Sen gick vi till klingas och åt glassssss :)))))))
Bilder från dagen;
glasssssssss (L'
jag steeekter fett mkt!!  Eller vi gör...
Vi steeeker, trallallalalallallala =)


En bild från min och giggis promenad :))

/idagustfassonn'



Sjukkk

Hej!
Dom senaste dagarna har jag inte kunnat uppdatera er.. Igår var jag i Örebro hela dagen och tittade på syrrans innebandycup :) Vi kom hem vid sex-tiden, då käkade vi kinamat!♥ Me like! På kvällen började jag känna mig hängig, och fick därefter feber.  Dock inte så hög feber som tur var. Men jag stannade hemma idag, har legat och hostat hela natten så jag trodde lungorna skulle gå sönder xd  jag har inte ätit någon frukost än, har inte haft någon matlust. Lunch nästa, vad nu de kan bli?  Bye!
/idagustafssonn'



Skinnjacka :D<3

Hej, nu är jag hemma från Tunapark. 
Idag köpte jag en skinnjacka från cubus, skitsnygg!! ;)  399;-
Sen köpte jag ett par jeansshorts från H&M 179;-
på lindex köpte jag en tröja för 99;-
Blir inga bilder på kläderna tyvärr, orkar inte ta kort..
 Nu ska jag titat på Oskyldigt dömd, som jag köpte igår :)))


/idagustafssonn'



TunaPark nästa

Nu ; tunapark, ses!


/idagustafssonn'



Bilder från V-ås

Detta köpte jag;

Bilderna är tagna med mobilen så dom är väldigt suddiga.
Gina tricot:

En t-shirt 49;- (den röda med text på)

Cubus:

En t-shirt 129;- (den rosarandiga med knappar på)
Ett armband 69;-
New Yorker:

En t-shirt 49;- ("funky beat")

Stadium:

En stor svart t-shirt till gympan,  49;-
Akademibokhandeln:

En bok 69;-  (expert på att rodna)

Åhléns:

En film, 299;- (oskyldigt dömd, hela säsongen.. 12 timmar)

Sen gick vi och åt på mongoliska, sen fortsatte vi shoppa. Senare tog vi en glass på donken :)


jag på donken :)

Min glass ;p


Eliiiiin :D


Meeee ;p

/idagustafssonn'



V-ås imorrn med Elin! :D

Hej! *Happyface*

Imorrn ska jag till Västerås och shoppa med Elin.
Vi ska som vanligt äta lunch på 'Mongoliat', kina restaurang.
Ska köpa ett par jeansshorts till sommaren, den som närmar oss med stora kliv.
Får se vad jag mer hittar.. Aja, mer om det imorrn efter v-ås.
Klockan 6 imorrn kväll befinner jag mig hos Emilia, hon har fyllt år.
Så vi ska fira henne :)

Nu ska jag ta & se en film, sen sleeping time! :D
Seeeeeeeeeee yaaaaaaaaaaa!

/idagustafssonn'





Lucila gästbloggar ;)

Hejhej!!

Idag vaknade jag nångång vid halv 9. Mamma och pappa åkte till V-ås . Zoe gick till Hanna och jag var
hemma själv ett tag. Öppnade ytterdörren för att jag hörde några prata/skrika och då var Ida där ;)))
Vi körde cykelleken ett tag :D
Sen bråkade alla typ och då åkte jag,Wilma och Ida till stan. Vi provade lite kläder och sånt men köpte inte nått.
Åkte hem och då såg vi att mamma och pappa kom hem .
Åt mat,va med Ida =) Tittade på NYA Wallander. Sen gjorde vi inte mycket, gick hem gjorde läxan åt middag
sen hit igen nu sitter jag här och har precis kollat på Sveriges värsta bilförare. Nu ska vi titta på  ``MariaWern främmande fågel´´ :)
Goodbye !!
/// LucilaMaldonadoo



100408

Tjooooooooooooo!

Nu har jag ätit mitt första mål på dagen, pannkaka.. gott!
Innan var jag på stan med lusse och wilma, fst jag hade inga pengar med mig.
På lördag ska vi till örebro, clara ska ha innebandy cup där. (Om hon är feberfri då.)
Mellan matcherna ska vi till marieberg.. Det var längesen jag shoppade väldigt mkt.

Igår var jag på kläd/smyckes party med mamma.
Jag köpte en lila tröja som hade ett lila linne under :) Den var jättefin xd 
Nu ska jag titta på film med min lilla sjukling.

/idagustafssonn'



Halsont ;/

Hej!

Hela dagen drabbades jag av halsont, så sprepsils fick bli min nya vän.

Vaknade tidigt idag, vid nio tror jag... Fast då satt jag på en film och försökte somna om, men det gick inte. Så vid halv 11 gick jag upp och åt frukost tillsammans med elin och clara. Sen blev det lite mera film. Senare gick jag till Emilia en stund.  Vid fyra gick jag hem igen, och då kom mamma hem oxå.. Strax inpå kom mina kusiner Emma&Anton, och deras grannar Linnea&Filippa. Dom är så himla gulliga, speciellt Filippa som är 5 år, hon inte kunde sluta hänga på mig :) Söööööt é hon!!  Nu kom lusse,  vi ska se på aa ihop ;))


/idagustafssonn'



Film

Nu har jag tagit en liten paus i filmen, men efter så ska vi spela spel. Idag var jag med lusse & julia & elin, först var vi på stan. Där hittade jag lite kläder som jag vart kär i.. bland annat en jeansjacka & ett par jeansshorts.  sen åkte vi hem till lusse/mig. Sen gick vi ut och byggde en stund, sen blablabla.. ;p  Sen byggde vi lite mer, sen åkte julia hem.. då var jag & elin & lusse ute en stund. Senare gick lusse hem och jag & elin tittade på film och de ska vi fortsätta göra nu :) Imorrn kanske det kommer bilder från idag & imorrn :)))

Snygging;*
/idagustafssonn'



Tisdag - kort inlägg

Hej, nu ska jag & elin titta på film, wallander xd  Bloggar senare! Har inte tid nu.. :P
/idagustafssonn'



Vi är vidare till RM! :D

VI ÄR VIDARE TILL RM (RIKSMÄSTERSKAP I CHEERLEADING) BARA FÖR ATT VI ÄR BÄST! ÄLSKAR ER TJEJOR :D<3 NI ÄR BÄST + MIG DÅ xD





S-P-A-R-K-S, BETTER THAN EVER NO DOUBT!
SPARKS ARE JUST TO GOOD THAT'S RIGHT! :D

/idagustafssonn'




Hemma i Köping

Nu är jag hemma i Köping. Vi åkte därifrån, (sälen) vid 12 tiden, vi kom hem vid fyra. Vi stannade hos hos farfar&farmor och åt påskmat :) Sen åkte vi hem till mamma. Då va jag med Lusse* Zoé, vi drog te coop :]
Sen hem till henne en stund, sen till mig. Imorrn ska jag va med Elle och lussan, (förlåt det var sista gången, ni vet vad jag menar.. detta är riktat till lucila & elin.. ni andra - skit i de!).

Jag kommer inte lägga in några mer bilder från sälen, tyvärr.. Men jag har ju lagt in några iaf.. bara från mobilen dock, men jag orkar intelägga in typ 144 bilder, för så många tog jag.. så det får räcka med dom jag la ut. Nu ska jag snacka med Lucila på msn, jag håller på att ringa henne på msn men hon svarar inte xd  Later.



/
idagustafssonn'



Next up; Duschen

Heeeeejsaaaaaaan ;kk

'Vi åker hem idag, efter lunch nån gång.. Orkar inte packa, jag orkar ingenting just nu.. va slö jag är! :p Nu ska jag duschaaa, haha. Sen får vi se vad vi gör, eller ja.. jag gör*
Pappa, clara och axl sitter och slöar i soffan, lata dom är xD 
NUUUUU SKAAAA JAGGG DUSCHAAA; SEEE UUUUU! (L)


Jag & clara


Jag och mina brillor (y)


Jag igår vid snögubben =))


/idagustafssonn'




Avatar - i 3D

Kom hem från bion för ett tag sen.
Vi tittade på "Avatar" i 3D.
Den var ganska bra, och sorglig.
(jag grät xD xD)
Den började klockan fem och slutade tjugo i åtta..
2 timmar och 40 minuter lång.

Nu har jag ätit kycklinggryta och
just nu tittar jag på beck.
Imorrn ska vi inte göra annat än packa, städa.. duscha.
Sen till farmor&farfar på kvällen och äta påskmat
.


        Ni borde se den.. =D


/idagustafssonn'




Några bilder från dagen :)


Utsikt från liften.


utsikt från liften


utsikt över backen.

'
backen igen.


snögubben i Lindvallen.


usikten från toppen, man ser ända till Alaska.


snögubben + pappa, clara, axl


pappa tittar på utsikten :)


axl & clara vid snögubben :)

Det där var nåra bilder från min dag
i Lindvallen
när vi tittade på snögubben!
 
/idagustafssonn'



skoter & shopping

Tjoho!

Efter frukost åkte vi till stadium. Där hittade jag ett par coola solbrillor 8D. Sen åkte vi till sälen byn där köpte  pappa ett linne till mig, aprikos färgat. Sen åkte vi till skoter banan, för clara & axl skulle åka. Snart ska vi åka till snögubben xD  kanske tar kort därifrån oxå, får se.. hej så länge. (L)


                        Mina coola brillzz ♥

Om ni undrar så går det bara att ladda upp bilder från mobilen och inte från kamran :(
**********************************************************************'

/idagustafssonn'




Last night on my holiday..

Heeej :D

Det gick inte att ladda in bilderna så jag gör det när jag kommer hem.
Här är iaf en bild jag tycker blev bra.

 
                    I liiiike this picture! :D

                                                                                                                                                                     
Idag ska vi kanske åka och titta på snögubbenvi på eftermiddagen. Fast jag måste ju shoppa något när vi är här oxå, I love shopping! ♥ Så vi kanske hinner båda? xd  Nu är jag hungrig, så frukost blir nästa.
Tjingiling (y)

/idagustafssonn'



Glad påsk!

Idag vaknade jag först igen, klockan 07.40 xd Sen åt vi frulle efter att ha tittat på en film :)  Sen ringde Giggi, vi skulle ses idag.. så dom hämtade mig här. sen åkte vi hem till henne & åt. Sen till After ski i tandådalen. Sen hem till dom igen. Fixa oss sen stack vi ut och gjorde en sak ;p (a)  Sen hem till oss och käka pizza! :)  Nu ska jag lägga in alla bilder på och i huset. see ya, PEACE!

/idagustfssonn'




Experium

Hejsaaaaaaaaan,

Idag var vi på äventyrsbadet i sälen, Experium. Det var superkul där :D Vet ni vem som mer var där?  - Reéne nyberg! Hon är program ledare i blåsningen som är aktuellt på tv 3. Efter badet åkte vi till Tandådalen, när vi kom dit så skulle "tobbe trollkarl" & måns zelmerlöv uppträda :) så vi tittade en stund.. sen handlade vi & sen åkte vi hem.

OBS! bilder kommer imorrn, pga att kamran saknar batteri :(

/idagustafssonn'



Gooood morning! ;-)

Hejhej!

Vaknade tidigt idag :O typ 8? Idag ska vi kanske åka till ett äventyrsbad :D Senare idag tänkte jag ta kort i/på stugan & lägga ut de på bloggen ;) Det är jättemycket snö här, typ upp till midjan! :p  Nu ska jag äta frukost och klä på mig, hörs senare...


/idagustafssonn'



Framme i sälen

Hejhej!

Nu är vi framme i sälen äntligen! Efter 4 timmar i bilen.. vi stanade och åt vid sibyla i Ludvika efter ca 1 timme. Sen titta vi på film i bilen.  Nu ska jag packa upp oså, hörs imorrn!

/idagustafssonn'



kort inlägg!

Hej! ;-'D

Ska snart åka till skolan,
men jag úppdaterar
kanske när vi har
kommit upp till sälen. =)
Ha en bra dag!

/idagustafssonn'