Söndag

(null)
(null)

Söndag. Lång sovmorgon och sen frukost framför Nyhetsmorgon. Vid klockan ett tog vi tåget tillbaka till Västerås efter en jättebra helg i Stockholm. 

När vi kom hem så var det bara att börja städa för på kvällen kom familjen hit och åt söndagsmiddag. Väldigt enkelt idag. Hämtpizza och köpesemla. Tidsbrist! Men mysigt ändå! Nu laddar jag om för en ny arbetsvecka och taggar till semmeldagen på tisdag. 



En lyxlördag i Stockholm

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Lördag. Efter sovmorgon, frukost och mys med Chico så åkte vi in till stan för att börja dagen med att besöka Medelhavsmuseet. Efteråt gick vi till Caliente för att äta lunch, det blev tapas och sangria. Mycket bra val! 

Sen blev det shopping och fika innan vi åkte tillbaka till svärmor i några timmar. När det blev dags för middag så åkte vi in till stan ännu en gång och tillslut hamnade vi på Weidao där vi åt en supergod (och jättesen) middag. Efter det: en drink på skybaren bredvid. Vilken jäkla lyxlördag det blev! 



Parmiddag och drinkar

(null)
(null)
(null)

Fredag och en ledig helg väntar! Jobbade till klockan tre och sen tog jag tåget till Stockholm. Där mötte jag Leo som hade åkt dit tidigare på dagen. Vi lämnade väskorna hemma hos Leos mamma och sen åkte vi in till stan igen. Det blev middag med Vincent och Linn på en restaurang som heter Lievito. Supergod mat! Åt röding med en proseccosås. Efter middagen gick jag och Leo vidare och drack en drink på Axela. När vi väl kom hem så kollade vi på finalen av På spåret (hatar att det är över för denna gång) och sen somna vi.  



Bröllopsskor

(null)
(null)
(null)

Äntligen hittat två par skor till bröllopsdagen. Tanken just nu är att ha dom rosa i kyrkan och under middagen (och så länge jag orkar) och sen byta till dom vita senare under kvällen om jag skulle få ont i fötterna. Check på den! Nu är det bara tusen småsaker kvar… 



En ledig måndag

(null)
(null)
(null)

En ledig måndag och som tur var så var mamma också ledig idag. Efter frukosten så gick vi ut på en långpromenad i snöstormen. Ångrade mig ganska fort när man fick snö i hela ansiktet. Efter en varm dusch så åkte vi till Västerås och Erikslund där vi åt lunch och kollade i affärer. På eftermiddagen var jag på massage, så himla skönt. Sen ett varmt bad för att tina upp igen. Nu är det dags för middag framför en serie. Imorgon startar min jobbvecka!



Babyshower

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Söndag. Åt frukost med Elin innan vi åkte till Köping. Släppte av Elin hemma hos henne och sen åkte jag hem till mamma och bakade. Jag gjorde kärleksmums med rosa kokos och en gräddtårta med rosa grädde. Sen tog vi med fikat och gick till moster Jessica där vi skulle ha en dubbel babyshower för Liza och Ullis. Pynt överallt blandat med fika och lekar. Kul!! 

Några timmar senare när babyshowern var slut så gick jag en prommis med mamma innan jag hämtade Leo från tåget och åkte hem till mamma igen där vi åt söndagsmiddag och kollade på senaste Beck filmen. Jag är ledig imorgon också så jag sover över hos mamma inatt, så mysigt! 



En utekväll med Elin

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Lördag. Vaknade upp till mer snö idag. Och mer ska det tydligen komma.. Jobbade till halv fem sen kom Elin till mitt jobb och vi gick och köpte godis sen åkte vi hem till mig. Duschade och fixade oss för att sen åka in till stan igen och äta middag på Il mondo. Jättegott som vanligt! Sen gick vi vidare till Skybaren i skrapan och drack drinkar. Väl hemma igen så kollade vi på film och åt godis innan jag somnade i soffan. 



Mer snö och massa semlor

(null)
(null)
(null)
(null)

Första bilden är från i måndags när snön kom tillbaks igen. Som tur var försvann den lika fort igen men det ska komma mer till helgen… Själv är man redo för vår nu! Vardagslyx med chokladdoppade jordgubbar efter maten. Har bakat massor av semlor den här veckan och annars bara jobbat och sovit typ. Imorgon är det fredag, vilket betyder god middag och På spåret. 



Alla hjärtans dag

(null)
(null)
(null)

Alla hjärtans dag och samtidigt en helt vanlig måndag som inte behöver firas. Hos oss blev det iallafall en mysig trerätters middag hemma. Vi åt sparrissoppa till förrätt, oxfile, potatisgratäng och rödvinssås till varmrätt (och lite rödvin.. på en måndag) och sen moussetårta från Systrarna Ericsson till efterrätt. Till det såg vi en favoritfilm och det blev en väldigt mysig kväll. 



En bröllopsplaneringshelg

(null)
(null)

Lördag. Efter sovmorgon och frukost så åkte vi till Kungsör och Jemp guld för det var dags att beställa våra vigselringar. Vi var där i höstas och tittade på ringar och fick några favoriter men idag så bestämde vi oss och beställde våra drömringar!!! 

Påvägen hem handlade vi mat till middagen och på eftermiddagen gick vi på långpromenad medan det fortfarande var ljust ute. Fem kilometer blev det och det var iskallt redan efter en kilometer. Då blev det ett varmt bad och sen middag, serie och bröllopsplanering. 

Söndag. Ännu en sovmorgon och efter en väldigt sen frukost så åkte vi och storhandlade. Det blev också ännu mer bröllopsplanering idag. Vi har precis börjat med designen till festprogrammen. Så mycket detaljer, men så kul. På kvällen var vi hos Clara på söndagsmiddag och nu väntar en ny vecka med jobb. 




Startar helgen på bästa sätt

(null)
(null)

Fredag, det är sol och en ledig helg som väntar. Nu: middag, drinkar och På spåret. 



Hämtar brudklänningen

(null)
(null)

Sovmorgon och scones till frukost. Idag var äntligen dagen då jag fick hämta hem min brudklänning som hade kommit till affären. Nu ska den hänga hemma några månader och sen ska den provas och sys in. 

På eftermiddagen städade vi lägenheten, bakade och lagade mat. Sen kom familjen hit på söndagsmiddag, alltid lika mysigt. 



Pensionärerna på stan

(null)
(null)
(null)
(null)

Lördag. Jobbade till klockan tre och sen hämtade Leo mig och vi åkte och handlade. På kvällen hade vi bokat bio men det blev även en spontan middag på stan innan. Vi åt på Boca och det var super! Åt torskrygg med spetskål och hummersås och nu är det min favoriträtt i Västerås (kanske Sverige?) Sen gick vi alltså på bio och såg Ur spår, rolig film. Det har inte blivit mycket bio dom senaste åren men jag hoppas det ändras i år. Efter bion var pensionärerna trötta och åkte hem och sov. 




Äntligen fredag

(null)
(null)

Fredag! Massa plockmat, aperol spritz och På spåret. Perfekt fredag som sagt. 



Februari 🌷

(null)
(null)

Nu är jag på banan igen efter två dagar hemma med yrsel och huvudvärk. Hoppas jag har haft mina sjukdagar för 2022 nu. Semla från Kopparlundens bageri för att fira. Och det är februari nu hörrni! Den kortaste månaden och förhoppningsvis den snabbaste. Behöver vår nu. 

Ska jobba tre dagar till denna vecka innan jag är ledig två dagar. Heja!