Cityfestivalen

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Igår vid halv fem kom Clara hit och hämtade mig. Vi åkte in till stan och åt middag på Tacobar innan vi gick bort till scenen där Thomas skulle spela. Så bra konsert verkligen! Efteråt gick vi till Vasaparken där dom visade kvartsfinalen i fotbolls-VM. Vi hann bara se sista halvtimmen men vi såg iallafall när Sverige vann. Sen kollade vi lite på marknaden, åkte karusell och åt glass innan vi gick tillbaka till scenen och såg Norlie & kkv. Det blev en ganska tidig kväll men det gjorde inget för vi hade haft så himla kul hela tiden. 




Churros och Pride

(null)
(null)

Igår efter jobbet kom familjen över till oss för att fira att Leo har fått nytt jobb. Vi köpte pizza och fikade. Idag är jag ledig! Min första lediga helg på en månad. Så skönt. Efter sovmorgon var det dags för vår tvättid. Vid tolv cyklade vi ner på stan för att kolla på cityfestivalen igen. Vi köpte också churros och kollade på prideparaden. Nu är vi hemma igen, tvätten är klar och vi ska vila några timmar innan Clara kommer hit. Då ska vi två ner på stan igen för att se Thomas Stenström. 



Finns det skyline kvar åt oss

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Torsdag. Vi började denna dagen med att ta en sväng ute på Björnön. Sen fortsatte vi in till Kajen där vi åt glass på Kajplats 9 och lunch på Kajens café. Efter lunchen åkte vi hem och vilade (läste bok på balkongen) några timmar. Senare på eftermiddagen åkte vi in till stan för att kolla på Cityfestivalen. Åt munkar, kollade på marknaden och åt hamburgare på Bra hak. 



Höj era händer mot himlen

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Fortfarande ledig, fortfarande sjuk. Idag har vi varit en sväng på stan, fikat på Kopparlundens bageri och varit en sväng på Vallby friluftsmuseum. Nu är vi hemma igen och ska laga hemmagjord pizza. 



Ledig och sjuk

(null)
(null)
(null)

Tisdag. Har jobbat mina fyra dagar nu och är ledig i tre. Idag var alltså min första lediga dag och jag vaknar upp och är sjuk. Har verkligen inte tid att vara sjuk. Skulle bland annat hinna med att städa och baka innan Leos mamma kom till oss. Det blev också några timmar i badkaret framför Andra avenyn och efter det kändes det redan lite bättre. 

Leos mamma kom iallafall på eftermiddagen och då åkte vi till Ica och handlade. På kvällen åt vi middag och kollade på film. Har varit trött hela dagen idag så nu är det verkligen dags att sova. 



En midsommarnattsdröm

(null)
(null)
(null)

Midsommarafton! Jobbade mellan 11-16 sen åkte vi hem till min moster och spelade kubb, grillade och åt tårta. Gillar midsommarafton!



Vi två, fyra år

(null)
(null)
(null)
(null)

Tänk att fyra år kan gå så fort! Det går fort när man har kul osv. Här är fyra bilder från vårt fjärde år tillsammans <3



En heldag med Clara och Casper

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Har haft en heldag med Clara och Casper idag. Så mysigt! Vi var både en sväng på stan och på Erikslund. När dom hade åkt hem så åkte jag och Leo till Lögarängen. Det var så fint väder på kvällen och jag ville doppa fötterna i Mälaren. Till middag blev det pannkakor på balkongen i kvällssolen <3



Caspers 1 årskalas

 



Casper 1 år

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
 



Årets poolpremiär

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Måndag: Åkte till Köping på förmiddagen. Var först och handlade med Clara sen åkte vi hem till mamma och bakade till Caspers 1 årskalas hela dagen. På kvällen blev det poolpremiär för min del, så skönt efter en riktigt varm sommardag. Jag och Clara lagade middagen, det blev chicken tikka masala, och sen somnade jag i soffan vid elva.



Jordgubbar!!!

(null)
(null)

Vill mest äta jordgubbar hela tiden! Igårkväll var mamma, Clara och Casper här på söndagsmiddag och då hade jag gjort den här efterrätten med jordgubbar och mynta. Såå gott! Och det är ju givet med jordgubbar-och-mjölk-frukost den här årstiden. 



Vickan och Dennis bröllop

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Lördagens bröllop ute i Himmeta. Så fin dag! ❤️



Kattmys

(null)
(null)

Mysigaste katten på jobbet! Idag hoppade den upp i mitt knä när jag väntade på Leo efter jobbet <3

Dom senaste två jobbdagarna har varit stressiga och det har varit så mycket att göra. Fick jobba över till halv sju idag och sen blev det pizza och Bäst i test i soffan. Imorgon är det äntligen dags för Vickans bröllop, så kul! 



En dag i Stockholm

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Började min lediga dag med att åka en sväng till Erikslund och Ikea medan Leo var hos frisören. Sen åkte vi till Stockholm där vi skulle vara över dagen. Så skönt att bo så nära så man bara kan åka dit över dagen om man vill. Vi hälsade på Leos mamma, fikade på Mr Cake och på kvällen var vi studiopublik på programmet "Alla mot alla med Filip och Fredrik". Jättejättekul verkligen och jag gillar verkligen det programmet (det här var till den andra säsongen som kommer i höst). Jag och Leo har pratat om att vara studiopublik i flera år och nu äntligen blev det av. När programmet var slut så åt vi middag med Leos mamma innan vi åkte hem till Västerås igen. Nu ska vi sova, dags för jobb imorgon igen. 



Söndag och måndag

(null)
(null)
(null)

Igår efter jobbet åkte vi över till Köping och åt söndagsmiddag hos mamma. Fick gosa lite med Casper också ❤️ Har jobbat hela dagen idag också och efter jobbet åkte vi en sväng till Plantagen. Resten av kvällen åt vi lasagne, kollade på några avsnitt av serien Alex och åt kvällsfika på balkongen. Jobbar imorgon också men på onsdag är jag äntligen ledig!!!




Äntligen klara med alla hyllor

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Mike har varit här och hjälpt oss med dom sista hyllorna både torsdag, fredag och idag så nu är alla hyllor äntligen klara. Älskar vårt stora skafferi! Så skönt att komma i ordning mer och mer i vårt nya hem. Det enda som fattas nu är att köpa mer blommor (och att dammsuga, har skjutit upp det för länge nu).



En varm sommardag

(null)
(null)
(null)
(null)

Onsdag. Ledig. Klänningspremiär! Så så varmt ute idag. Jag har mest suttit på balkongen och läst bok hela förmiddagen. Och titta så fina tomaterna blir! Vi har också varit på Ikea, igeeen, andra gången den här veckan haha. Vi köpte äntligen en taklampa till sovrummet. 

På kvällen efter middagen gick vi en kvällsprommis, fortfarande jättevarmt ute. Så det slutade med att vi gick till glasskiosken och köpte glass. Bra dag! Nu är det torsdag och jag ska precis åka till jobbet nu.



Vad jag har gjort dom senaste dagarna

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Har kollat på många avsnitt av Andra avenyn i soffan och fixat och planterat på balkongen (bland annat en tomatplanta och fyra st kryddor). Vi har också, äntligen, köpt alla taklampor och igår satt vi upp alla utom i sovrummet. Idag har jag jobbat 10 timmar och när jag kom hem åt vi glass på balkongen (förtjänade det verkligen efter en så lång arbetsdag)



Det är äntligen juni

(null)

JUNI! SOMMAR!!! Äntligen! Jag har jobbat två dagar på mitt nya jobb och det känns bra hittills. Idag efter jobbet så kom Clara, Casper, pappa och Camilla över hit för att kolla på vår lägenhet och äta middag med oss. Nu ska jag kolla på en film i soffan. Imorgon är jag ledig!