Black and white

Tre bilder från de senaste dagarna. Veckan blev kortare än jag först trodde och om 12 timmar har jag en långhelg att se framemot. Har alltså bara en lektion imorgon och jag är rätt glad för tillfället. Nu ska jag sova men ni kan väl ta och lyssna på denna ↓↓ så länge, ny favvo!
 
 



KGF's våruppvisning

 



Flowers

Mitt liv består bara av stress för tillfället. Kom hem för en stund sedan efter att ha storhandlat och varit överallt på ärenden. Nu måste jag äta, duscha och, om jag hinner, plugga till morgondagens naturprov... Bara två dagar till ett minilov wiiie. 
 
Hade förövrigt en måndag utan lektioner då vi istället hade EU-dagen med massa olika föreläsningar om EU. Jag klagar inte, bättre än mattelektionerna liksom. 



With flowers in my hair #2

 



Hästgos ♥

Från igår. 



Livet

Kent och Markus Krunegård har släppt nya singlar (!!!!), fredagsgodis, hästgos och det är fortfarande helg = glad Ida. Har inte pluggat heller = ännu gladare. 



Vitsippor

Tre bilder från gårdagen som var betydligt bättre än idag. Fick träna iallafall så det var ju bra. Imorgon väntas somvorgon till elva och sen är det nästan helg. IIIIIHH



with flowers in my hair

Blomkrans - Cubus



Tisdag

Ligger redan i sängen. Är helt slut efter första dagen i skolan på flera veckor. Fick iallafall sluta halv ett idag och spenderade eftermiddagen i soffan på altanen. Nu ska jag kolla film och sova. 
 



Måndagsångest

- Plockade fina blommor från vår baksida. 
- Åt söndagsmiddag på en måndag på altanen samtidigt som solen började gå ner. 
- Syrran köpte en finfin sjömanshatt (HÅKAN-HATT) till mig <33333
 
Har haft den perfekta "sista-dagen-på-lovet-dagen". Sovmorgon, frukost på altan, träffade Elin och Lusse, pluggade och hela dagen var det sol och mååånga plusgrader. Jag hade shorts för första gången i år och idag var jag glad. Men imorgon är det skola igen, då kommer jag inte vara glad. 
 
 
 



graffiti




Sälen 16-20 april

Nyss hemkommen från ett par mysiga dagar i Sälen. Dock resulterade det också i en ny förkyldning och träningsvärk efter gårdagens längdskidåkning. 



Tomatsoppa

Detta blev alltså gårdagens förrätt: tomatsoppa med fetaostkräm och vitlöksbröd. Jättegott och HÄR är receptet. 
 



Left them something Worth fighting for

- Började dagen med sovmorgon och sedan frukost på stenugnsbageriet med syster och mamma. 
- Låg sedan i hängmattan nästan hela eftermiddagen, pga träningsvärk, och åt glass och läste ca finaste boken.
- Och tillsist en bild på denna sötis. DORIS <3333
 
Såhär har alltså min dag sett ut. Har även övningskört, ätit trerätters och träffat Vickan idag. Nu ska jag packa inför Sälen imorgon. 



Måndag

Det är måndag. Det är påsklov. Idag åt jag frukost på altanen, var ute och sprang med solen i ryggen och Håkis i lurarna (inte mycket som slår det) och sen var jag på en två timmars koreografi genomgång på zumban. DET VAR JOBBIGT, jobbigare än vad det låter! Nu ska jag sova.
 



Hejdå patriarkatet

 
ÅH, detta är så bra och blev så glad när jag såg denna video. I höst ska vi in i riksdagen, sprid denna video vidare!



Bryssel - shopping

Okej, det vart ju inte så mycket till shopping med jag köpte ett linne från New look, varsin "Sheer love" till mig och syrran från Victoria Secret och CHOKLAD (!!!) såklart. 



the past few days

1. Hej från hotellrummet i Bryssel.  2. SVERIGE!!!  3. Lunchade med Elin idag på Café latte.  3. Var utelåst så satt på altan och solade. 
 
Idag har det varit sol och det gillar vi. Elin hämtade mig runt tolv och sen åkte vi och käkade lunch och catchade upp om allt som hänt. Har även hunnit träffa min Lulibabe på kvällen och nu har vi officiellt påsklov. Så skönt och nu vill jag sova. 
 



Bryssel 6-10 april

Jag kan härmed bocka av Belgien/Bryssel från min "länder/städer-att-besöka-innan-jag-dör" lista. Under dessa fem dagar har jag bland annat hunnit med några nära döden upplevelser, ätit belgisk choklad, tappat bort mig (mmh bra lokalsinne) och sett EU-parlamentet. 



Semester

- Färgfredag, tema: safari/militär. Känner att jag gick all in + att jag hade mina leo-skor. 
- Biläventyr med Elin i solnedgången!
- Årets första grillning! Såå gott. 
 
↑↑ Lite bilder från gårdagen. Nu har jag helg/semester och om 22 timmar sitter jag på ett flygplan mot Bryssel med min klass och ska inte vara i skolan på 16 dagar. Är glad. Har även gjort högskoleprovet idag, det var lika jobbigt som förra gången men nu är det gjort. Ska ägna kvällen åt att packa klart och duscha. Vi hörs på fredag!



Jag var ingen, du var aprilhimlen

Eftersom Håkis fyller 40 år idag så har jag på mig favvotröjan dagen till ära. Just idag längtar jag extra mycket till Ullevi och Göteborg. SES SNART HÅKAN♥
 
Idag har jag också lämnat in sista inlämningen före Bryssel och känner mig rätt fri. Tar helg nu, typ. 



Första april

Två muntliga presentationer - check √  Efter skolan fikade jag med Dahl och på kvällen fick jag äntligen träna igen efter att ha varit sjuk i två veckor. ÅH den lyckan! (Det är redan april, vart tog tiden vägen?)