You're the only reason that I am here

Hej! Har precis käkat mat och nu ska jag hoppa in i duschen. Träningen gick bra, cyklade 1,7 mil och sen skyrketräning.
Jobbigt like hell!! Efter duschen måste jag verkligen prioritera läxorna, (eller i mitt fall proven, har både biologi & so prov imorgon. So wish me luck!) Alltså kommer jag inte ha tid att sitta vid datorn..

Imorgon är det sista skoldagen innan praoen känns toppen! Imorgon ska jag på fest till Emilia också. Så bloggen kommer få lida, och på lördag också. Vid fyra ska jag på körkampen (sångtävling i karlbergshallen). Så vi ska fixa biljetter imorgon. Inslägg 16.15 sen slutar den nio tror jag.. Sen efter ska jag förbi min kusin för att fira hennes pappa. Så det lär bli sent. Men jag ska göra mitt bästa för att hålla er uppdaterade. Puss, duschen väntar! ♥




It's a sunny day

Hejhej! ♥ Allt bra med er?

Just nu är jag hemma. Vi har rast till kl. 1 idag så jag gick hem och åt lunch.
Hitills har jag bara haft två lektioner, bild sen svenska. När jag kommer tillbaka till skolan kl. 1 ska jag ha hemkunskap och sen idrott. Efter skolan ska jag träna en stund..

Vi hörs senare ♥





Mina smycken har kommit!


Har äntligen fått mina smycken från jfr!
Det tog tre veckor att få hit dom, lite mycket tycker jag.. :o
Men snygga är dom iaf ;-) ♥



Here comes the sun


+17 grader ♥

Hello fellas! Slutade skolan lite tidigare idag, vid tre. Sen åkte jag hem och gick ut och fota på baksidan. (Doris fick också vara med på kort när hon låg och solade, tyckte hon såg så söt ut!) Hittade dom första blommorna på vår tomt idag, så tog kort på dom också (resultatet har ni ovanför). Nu ska jag packa sen dra till pappa, hörs därifrån ;-)

ps. fick VG på deckar novellen jag skrev för några veckor sen :D



The day after tomorrow

Tja! Sitter mitt i plugget, men var tvungen att slitta mig ifrån att tag innan jag blev galen. Har precis gjort klart min engelska inlämning och presentationen och ska skriva ut den nu.

Träningen tidigare idag gick bra. När jag kom hem duschade jag och åt en välförkänt kebab♥ Nu blire tv och sen sova.
Fast först, tillbaka till pluggandet...




If you was me


Canon 1000d + 18-55mm

Hej! Slutade skolan klockan två. Har inte kunnat blogga förän nu. Har vart upptagen med att plugga, fast jag är fortfarande inte klar med inlämningen tills imorgon.

Om ett tag åker jag och tränar sen hem och äta, duscha och fortsätta plugga! Den här veckan tar död på mig, alla dessa prov och inlämningar.. Hinner inte göra annat än plugga. Onsdag, torsdag och fredag. Tre dagar tills helg sen går jag på prao. Fatta va skönt! Jag är så himla skoltrött nu! :o

Vi hörs senare ( jag kanske hinner klämma in ett inlägg bland all plugg ) eller imorgon! ♥



You make me crazy

Hola! Kom hem från skolan för en timme sen. Nu sitter jag och tittar på tv och lyssnar på musik. Måste sätta fart och plugga strax, men vädret ute är för bra för att sitta inne och plugga! Kanske går ut och pluggar? Vi får se. Ska iallafall inte göra något annat idag. Men vi hörs senare ♥


Använder en gammal tröja med luva från New yorker idag + jeans från JC! :)



Giggi Gästbloggar ;)

hejsan :) nu har jag lånat idas dator och gör ett litet gästinlägg :) idag har jag inte gjort nått eftersom att det är skola.. gillar verkligen inte skolan, den går mig på nerverna. nu sitter jag bara här och skriver det lilla jag kommer på, jag är en riktig filosof förstår ni ;) kolla gärna min blogg ---> Giggis Blogg!





Modekungen



URsnygga saker från modekungen.se



Tv - kväll

Idag har jag tränat, duschat, städat och nu har jag precis ätit och tittar på Stockholm - Båstad som började idag.
Efter det ska jag se på "Luftslottet som sprängdes".

Ja, imorgon var det måndag igen. Känns inge bra.. Men det är ju bara en vecka kvar tills vi praoar, det känns bättre! Att slippa skolan, alla läxor, prov.

Nu ska jag svara på era kommentarer och titta på Stockholm - Båstad, pussss ♥





Idolbild


Ania - http://aaniias.blogg.se/



Sommartid

Godmorgon! Vaknade för en stund sen och gick upp och åt frukost. Nu är det sommartid, inatt skulle man ju ställa fram klockorna en timme. Så förhoppningsvis blir det ljusare ute snart. Nu sitter jag här i soffan med Elin och syster. Vid tre ska jag träna sen måste jag plugga engelska :/



Två bilder från igår!

Ps. tack för alla "fina bilder :)" kommentarer! Ni är underbara♥



Min dag i bilder






Har vart på långpromenad med syster i solen. Sen gjorde vi fruktsallad, mums! Med kiwi, päron, banan och sen strössel. ♥ Nu kom Elin hit så jag ska umgås med hemma, hon sover här också. Men uppdaterar mer under kvällen!



Dagens fråga 26/3




Spontant biobesök igår

Igår var vi hos mormor & morfar och åt mat. Sen skulle vi skjusa Clara till bion, då vart jag & Elin sugna på att se den nya "I am number four" så vi bokade biljetter och tittade på den som gick vid nio. Ångrar det verkligen inte! Den var jättebra med skitläskig, satt typ och skrek och hoppade till hela tiden.

Sen åkte vi hem till mormor & morfar igen vid halv elva. Råkade somna i deras sova, kommer bara ihåg att dom väckte mig klockan ett när vi skulle åka hem. Var tydligen jättetrött efter en långskol vecka!

Idag vaknade jag redan nio sen tittade jag på film och käkade frukost. Nu ska jag duscha och sen städa upp på rummet. Senare kommer Elin hit och sover över. Bloggar mer sen, pusssss ♥


Trailern till "I am number four"



Private party


Vanessa Falk - Private Party

Vad tycker ni om henne?  Jag tycker hon é helt awesome! ♥



We where all born superstars


Canon 1000d + 18-55mm ♥
Foto & redigering - Ida Gustafsson (jag)


Våren kommer med stormsteg. Det tackar vi för!
Idag har vi haft plusgrader, sol och snön håller på att försvinna ++

Vi ska till mormor & morfar idag istället. Så jag ska bara skriva färdigt sen fixa mig lite sen drar vi dit.
Kanske uppdaterar när vi kommer hem ikväll. Ha en toppen fredag! ♥



Flowers in different colurs




Gamla bilder som jag glömt lägga upp.
Taggna med min canon 1000d + 18-55 ♥



Just can't get enough

Har precis ätit och nu ska jag duscha. Efter det måste jag sätta igång med engelskan så jag blir klar någon gång.
Det känns himla bra med helg imorgon också. Verkligen efterlängtat från min sida! Imorgon är det inte något bestämt än vad som händer.. Men något hittar jag väl på.

På lördagen kommer Elin hit och sover över. På kvällen ska vi till mormor och morfar och äta sen myskväll (?) ♥
Nu ska jag hoppa in i duschen, puss på er! ♥







I'm standing here without you

Hej! ♥
Kom hem från skolan för en timme sen. Nu ska jag strax iväg och träna. Tänkte bara uppdatera lite innan.
Min dag har vart rätt okej.. 3 lektioner, varav en jobbig gympa lektion. Vi körde intervaller, min hals var helt död efteråt.

Var också på teater i Västerås idag. Det ända som var bra var väl att man missade engelska och svenska. Själva teatern var ingen hit direkt. Konstig var den.. Den hade ingen speciell handling utan dom typ bara pratade (?).
Efter träningen måste jag plugga engelska. Har ett inlämnings + presentations arbete att göra. Men ska försöka blogga därimellan, hörs då!


syster - Axl - jag förra helgen =)



Because life's too short

Hej! Nu sitter jag hos Elin. Efter skolan möte jag henne på stan och sen träffade vi syster och Julia. Efter ett tag gick vi och fikade på klingas.. Sen hem till Elin.


Hittade föresten ringen jag bloggade om för någon dag sedan inne på JC idag, så jag köpte den! :)




7 days and 7 nights - Brolle



Dagens fråga 23/3


- Jag har haft soligt väder idag. Gud så skönt det var att sitta i solen och bara njuta. Längtar verkligen tills sommarn kommer. ♥



23 mars 2011

Hej! Sitter i skolan nu.. Hann aldrig blogga igår. Efter skolan var jag med Elin sen åkte vi och tränade. Vid åtta åkte hon hemoch jag åt mat, duschade och tittade på tv.

Vi kom precis tillbaka till skolan. Hela morgonen var vi på ullvi gymnasiet och gick runt och tittade på olika program..
Vi slapp iaf tre lektioner :) Nu ska vi ha spanska, sen engelska och svenska. Efter skolan ska jag möta Elin igen. Vi får se vad vi hittar på. Hörs när jag kommer hem, typ ikväll! Puss ♥




Dagens mysiga



Okej.. lite dålig kvalité men jag tog med kameran på datorn..

♥ Linne - ginatricot
♥ Stickad tröja - JC
♥ mjukisar - gamla



Im in love!


Korsring från JC. 49:- ♥ Den är justerbar också så alla kan ha den, bra va? ;-)



The distance


Foto & redigering by ida gustafsson (jag)
Canon 1000d + 18-55mm



This ain't hollywood, it's just a small town

Tjenare! Jobbig skoldag - yeaaah! Spanska, so, idrott, bild och träslöjd hade jag idag. Efter skolan drog jag hem och gjorde ingenting.... Intressant?  Hell No! Nu ska jag lyssna på musik & svara på era fina kommentarer.  sen käka någonting. Blog u later ♥




Sunny sunday

Solen har vart framme idag! Nu känns det mer som vår än vinter, eller hur? :)
Gjorde inte så mycket på förmiddagen idag. Typ sov, tittade på film.. Sen vid tre åkte jag och tränade. Shit va jobbigt det var den här gången. Kommer garanterat få träningsvärk imorgon!

Sen gick jag till mamma. Åt mat, gick en kvällspromenad och duschade. Nu sitter jag och tittar på sista avsnitten av solsidan, det är paus nu..
Sen ska jag titta på film och sova. Hörs mer imorgon ♥


canon 1000d + 18-55



Vinnaren av ear cuffen

Den lyckliga vinnaren av ear cuffen blev ERIKA! Stort grattis till dig :D Jag har precis skickat ett mail till dig som jag vill att du svarar på inom 24 timmar annars väljer jag en ny vinnare. Så läs dina mail ikväll!

Kommer flera tävlingar inom kort! Lycka till då =)



Stort lycka till!



Lycka till bästa!! ♥



Ready to repeat the past?



Kom nyss hem från bion. Vi såg ju "hur många lingon finns det i världen" (trailern är här ovanför) Fast först gick vi och åt pizza på latifa.

Jag tyckte filmen var jättebra. Den bästa på länge till och med. Fast lite sorglig var den ju..
Nu ska jag titta lite på tv sen sova. Imorgon är det dax att träna igen. Min hals har inte blivit bättre än, så får väl ta det lugnt!

Godnatt, vi hörs imorgon ♥



Remember the past

Halloj!

Har inte bloggat så mycket. Även om jag är förkyld så vill jag att det här ska bli en bra helg och då har jag inte tid med bloggen så mycket..  Men igår var jag mest hemma. Är fortfarande förkyld och har ont i halsen. Så jag var hemma och tittade på film med halstabletter, nässpray och choklad.

Idag vakande jag vid tio. Har inte gjort så mycket idag.. Är inte så pigg på att äta när min hals gör ont :(
Ska väl gå ut snart och hitta på nåt, men jag måste ju vara försiktig så att min hals inte blir värre!
Ikväll ska vi äta pizza sen gå på bio. Vi ska se den nya svenska filmen "hur många lingon finns det i världen?" Den verkar bra :)
Hörs under dagen ♥




IT'S WEEKEND BABY!



Inga mer lektioner denna vecka - skönt!  Inga läxor/prov under helgen - underbart!  Bio + pizza på lördag - awesome ♥



You're a part of me


Gammal bild på mig och lusse ♥

Nu är jag hos pappa. Kom hit vid halv sex sen åkte vi och tränade. Men eftersom jag har jätteont i halsen så fick det bara bli 1,2 mil på cykeln. Sen hem och äta & duscha. Nu sitter jag och tittar på lyxfällan. Sen ska jag sova! Hoppas ni hade en underbar dag ♥



Every move I make

Hej på er! Slutade skolan strax efter två, pga inställd idrott. Skönt. Vaknade flera gånger inatt, jag hade såå ont i halsen och nu är jag försyld också. Så idag har det blivit ett par halstabletter och nässpray. Kan typ inte svälja, det gör så ont då. Annars var skoldagen rätt okej, hade bara fyra lektioner..

När jag kom hem lindade jag in mig i filtar och tittade på film. Mys! Stannade föresten kvar hos mamma igår, så jag ska till pappa strax istället. Vi hörs senare bästa läsare ♥


The last goodnight - pictures of you



Påminelse om tävlingen

Tänkte passa på att påminna er om tävlingen där jag lottar ut ett smycke från ritazdesign! Ni kan anmäla er ända fram tills på söndag, då drar jag vinnaren som presenteras via bloggen och jag skickar också ett mail till vinnaren, svarar den inte inom 24 timmar väljer jag en annan vinnare.




I keep thinking about you

Heej! Kom hem från skolan för en timme sen, har bara softat framför tv. Nu ska jag göra några mackor, är fett hungrig efter en lång skoldag! :o
Senare ska jag träna och sen till pappa :) mer uppdatering därifrån! Ses ♥


En bild som Vickan tog på mig igår! =)



SPARKS



BÄSTA SPARKS! ALL LYCKA TILL ER PÅ SÖNDAG. ÄLSKAR ER & HÅLLER TUMMARNA FÖR ER ♥

ps. klicka på bilderna för att göra dom större!



PICTURES OF YOU


Lite bilder från min och Vickan tripp på stan.

Hola guapas!! Kom hem för ett tag sen.. Åhh, det har vart sånt underbart vårväder idag! Me like ♥
Efter skolan gick jag och Vickan och hämtade våra kameror hemma. Sen gick vi ner på stan och satt vid soltrappan.
Sen tittade vi lite i affärer och klockan fem gick vi till badhushallen och tittade på SPARKS genrep inför söndagen när dom ska tävla! :-)

Sen gick jag hem till mamma. Nu sitter jag här och väntar på mat. Är 7tk hungrig! Sen ska jag titta på tv, inte plugga faktiskt. Hade två prov idag, kemi & matte, som gick rätt bra enligt mig! Så nu vill jag bara veta vad jag fick =)
Vi hörs senare med mer bilder från idag, bland annat massa bilder från genrepet, brb!

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL TÄVLINGEN DÄR NI KAN VINNA ETT COOLT SMYCKE!!




INSPIRATION



Bild 1: We♥it
Bild 2: Collage by me



S&M


Rihanna - S&M ♥



Only you can make me whole again

Halloj! Bloggen fick lida idag.. Slutade skolan halv fyra sen åkte jag och mamma en sväng till Västerås, vi skulle fixa datorn (sladden funkade inte). När vi kom till Köping igen åkte vi till biginn och handlade först på lindex. Köpte en tröja & en bh. Sen handlade vi mat och  sånt.

Nu är vi äntligen hemma efter en lång dag lite överallt. Nu ska vi göra varma mackor till mat sen titta på tv! Ursäkta att jag inte bloggat (det berodde ju inte på bloggtorka iaf). Imorgon blire först skolan sen stan med Vickan och sen ska vi titta på Sparks (cheer) genrep inför tävlingen på söndag. Så bloggar när jag kommer hem, runt sex tror jag...

Ha en awesome kväll! ♥


Collage by idaaaa :D



Söndagens höjdpunkter



Så kommer min söndagskväll se ut! ;-) Efter solsidan måste jag plugga lite kemi.  Sen kommer jag nog somna, är trött redan nu -.-

Idag var jag på Arbogas badhus med syrran & Julia. Vi hade skitkul! ♥ Vi åkte hem vid fyra när dom stängde. Nu lyssnar jag på musik och ska strax svara på era kommentarer. Vi hörs imorgon! Puss

KLICKA HÄR FÖR ATT  KOMMA TILL TÄVLINGEN, DÄR JAG LOTTAR UT ETT SNYGGT SMYCKE!



Your voise make me smile like I never smiled before

Tjena! Vaknade halv tio sen gick jag upp och käka frukost.
Gårdagen var grym. Dom gick hem vid elva förutom Elin som gick hem halv två. Sen tittade jag på film och somnade..
Jag tog inte så mycket bilder igår, men jag lägger upp dom jag tog + två bilder från Lusse!









Så det var lite bilder! ♥

GLÖM INTE TÄVLINGEN!!




BILD 5

Bild 1: En person du umgås med mycket
Bild 2: En bild på dig själv
Bild 3: En person du kan berätta allt för
Bild 4: Du och någon klasskompis
Bild 5: En bild från i somras









Tonight's outfit



Jeans leggings - gina tricot
Linne - gina tricot
tröja - cubus
armband - kapahl & cubus
Halsband - jc
+ ringar från lindex & hm

Kvällens outfit alltså! Nu ska jag sminka mig för dom kommer om en halvtimme =) Puss ♥



BILD 4

Bild 1: En person du umgås med mycket
Bild 2: En bild på dig själv
Bild 3: En person du kan berätta allt för
Bild 4: Du och någon klasskompis
Bild 5: En bild från i somras


Jag - sarah - vickan - giggi - emelie ♥

Jag och sarah ♥

jag och vickan ♥

jag och nikki ♥

Bilder från september 2010!




You're the only one that I want


Jag och Emma igår ♥

Uppdaterade inte så mycket igår, men mina kusiner kom iallafall hit och åt tacos. Sen gick dom hem vid tolv och då gick jag och la mig för jag var så trött..

Idag vaknade jag nio. Sen åt jag frukost och fixa mig. Nu ska jag och syster dra ut och mötta Lusse och va med henne ett tag. Ikväll blire party! Massa kompisar kommer hit, kommer bli skitkul =) Bilder kommer ikväll eller imorgon.  Nu ska vi dra, blog you later ♥

GLÖM INTE TÄVLINGEN I INLÄGGET UNDER!!



TÄVLING

Nu drar jag igång en tävling igen. Denna gång kan ni vinna en ear cuff från ritazdesign!

För att vara med i tävlingen kommenterar ni detta inlägg med "jag är med". Glöm inte att skriva din blogg och mail adress!! För att ha extra stor chans att vinna, gilla ritazdesign på facebook (LÄÄÄÄÄNK).
Vinnaren utser jag den 20 mars. Vinnaren publiseras i min blogg och blir kontaktad via mail!


Det här smycket tävlar ni om! Lycka till alla ♥



BILD 3

Bild 1: En person du umgås med mycket
Bild 2: En bild på dig själv
Bild 3: En person du kan berätta allt för
Bild 4: Du och någon klasskompis
Bild 5: En bild från i somras


Lusseee ♥♥



I wish we lived in the same street

Hola guapas!!
Lång dag idag. Gick i skolan till halv fyra. Sen gick jag hem i regnet. När jag kom hem bytte jag om & stack och tränade. När jag kom hem igen duschade jag och bakade kakor. Nu har jag precis ätit kött och potatis, mumsigt!

Nu blire att titta på tv sen sova, säger god natt nu för jag kommer inte uppdatera mer idag, ♥




It turn my whole world around



Beställde detta igår från JFR. En ear cuff för 129 kronor och ett örhänge med kors också för 129 kronor.
Visar bättre bilder när dom kommer! Vad tycker ni om dom? Snygga?



BILD 2

Bild 1: En person du umgås med mycket
Bild 2: En bild på dig själv
Bild 3: En person du kan berätta allt för
Bild 4: Du och någon klasskompis
Bild 5: En bild från i somras





BILD 1

Bild 1: En person du umgås med mycket
Bild 2: En bild på dig själv
Bild 3: En person du kan berätta allt för
Bild 4: Du och någon klasskompis
Bild 5: En bild från i somras



Kör på fem dagars istället för tretio dagars, det är så jobbigt! Så jag kommer lägga upp en bild varje dag i fem dager.
Hope you like it, peace ♥



Forgive sounds good




Hola!! Slutade halv fyra idag. Sen gick jag och mötte Elin på stan. Efter en runda på stan gick vi och fikade sen gick vi hem i regnet :/ När vi kom hem gjorde vi varma mackor och lyssnade på musik. Nu sitter jag och läser nya hm katalogen, kär i allt! ♥

Angående "tre timmars testet" idag i skolan så var det skitdrygt! Vi fick ett häfte som var 45 sidor med en rad uppgifter. Inte kul alls!!

Vi hörs senare bästa läsare och besökare ♥



COUNT ON ME


Count On Me - Bruno Mars  :-)




Dagens fråga 8/3

Hur ofta besöker ni min blogg?

View Results
Create a Poll




Semmeldagen



Hej! Kom hem från skolan vid tre. Nu sitter jag och tittar på morden i sandhamn med clara och Zoe ♥ Strax kommer mamma hem med semlor, mums! ♥

Skolan idag var helt okej. Först kemi, sen spanska, matte, so sen snackade vi med studie- yrkes vägledaren.
Imorgon har vi inga lektioner på förmiddagen (jag missar tre lektioner) för att vi ska göra ett test som tar tre timmar.. Jobbigt!

Nu ska jag se färdigt filmen sen plugga engelska, puss ♥



I can smile cause you’re not me

Tja! Slutade skolan halv fyra, riktigt jobbigt! Åkte hem med huvudvärk :( Sen åkte jag och tränade, hade inte gjort det sen i onsdags. Så det var väl dax nu igen :)

När jag kom hem duschade jag och åt man till halv åtta hos mig. Nu äre familjen annorlunda + äta tårta från igår!
Vi hörs mer imorgon! Kanske bloggar innan jag går till skolan, för jag har sovmorgon! ;-) puss & godnatt, (inte för att jag ska lägga mig nu men ända)


jag & syrran igår ♥



ALL STAR





Fick ett par converse av Camilla när hon hade vart i Usa. Tack ♥



Flower power



Canon 1000d + 18-55 mm ♥

Vilken tyckte ni blev bäst? Oredigerad/redigerad?



I know goodbye means nothing at all

Tjenis! Vaknade vid halv elva idag, då frukost och sen gick jag till mamma. Tittade på en film. Vid tre kom min släkt (på mammas sida) och skulle fira min syster. Dom gick precis så nu ska vi snart äta sen titta på solsidan och sen duscha.

Imorgon är det skola igen. Back to normal ett par veckor sen är det prao & påsklov. Känns rätt nice. Men först går jag i skolan 4 veckor innan praoen. Hoppas för allas skull att dom går fort! Vi hörs mer imorgon, nu blire käk. Puss ♥




GRATTIS BÄSTA SYSTER!



♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥



Dagens fråga 5/3 - Rösta



Vad vill ni se mer av i bloggen? Rösta, rösta, rösta! :-)




He always belongs to someone else


Canon 1000d + 18-55mm

Nu ska jag mysa med familjen och titta på melodifestivalen, det är ju andra chansen idag!
Idag har jag vart med Lusse typ hela dagen. Det började med att vi skulle gå ut en sväng. Och den lilla svängen slutade med frusna händer och kalla fötter. Vid ett kom släkten och firade Clara. Det blev ju ingen träning idag, kanske blir imorgon istället.

När släkten hade åkt hem kom Lusse till mig. Sen gick vi ut igen, runt om överallt typ. Sen gick vi hem och tittade på film. Nu har jag precis ätit och ska kolla på melodifestivalen, puss ♥



Gårdagens outfit




♥ Jeansleggings - ginatricot
♥ Tröja - ginatricot
♥ Ringar - hm & lindex
♥ Klocka - vet inte



If you can't dream it, do it

Godmorgon! Pappa väckte mig halv 11 då skulle vi ge min syster hennes packet. (Hon fyller år imorgon, men vi firar henne idag hemma hos pappa.) Strax ska jag äta något innan släkten kommer hit och fikar. Senare idag ska jag träna också.

Här kommer lite bilder från igår:









Oj, det tog en halvtimme att ladda upp dom här bilderna. Snacka om segt internet!! Fler bilder från igår + min outfit kommer senare idag :) Puss ♥



Tävlar


Jag är med och tävlar på Natalies blogg om att vinna en av dessa snygga ear cuffs som är från RitazDesign.



Shop by alexandra




Snygga smycken från shopbyalexandra.se
Halsband - uggla 100:-
Halsband - kamera 50:-



If it was that simple


bild från igår..

Godmorgon! Vaknade för en timme sen och åt då lunch. Nu sitter jag här och lyssnar på musik. Strax ska jag hoppa in i duschen, ville bara säga god morgon till er :-)

Ikväll blire tjejkväll här med Lusse, Zoe och Emilia. Pizza och film i stora lass. (bilder får ni imorgon)
Nu ska jag hoppa in i duschen, vi hörs senare! ♥



Dagens outfit



♥ Jeans - jc
♥ Tröja - jc
♥ armband - ur&penn
♥ ringar - hm & lindex
♥ klocka - vet inte.. (fick den i julklapp)





Days turns to hours



Hej! Tänkte berätta lite om dagen.. Vaknade vid elva, åt våfflor. Åkte till mamma ett tag. När jag kom hem tittade jag på film. Vid halv sex åkte jag till stan och åt kina mat med pappa & Clara. Jag tog friterad kyckling med ris & sås. Kom hem vid sju. Sen dess har jag lyssnat på musik. Nu ska jag svara på era fina kommentarer! :)
Kvällens outfit kommer upp snart!




BORN THIS WAY




Dagens fråga 3/3


- Jag följer Kenzas, Fokis, Isabelles, Febbs och ibland Dessies.
Vilka följer ni? ♥



You're the boy behind the mask

Hej på er! Sitter i min säng och kollar på Big brother. Har inte sett det innan, så det här blir första avsnittet för mig på den här säsongen. Hänger inte med riktigt, men det är ju inte så konstigt.

Kom ut ur duschen för en stund sen.. Skönt att träna och sen ställa sig i duschen (HISS)! Imorgon satsar jag på en till sovmorgon, måste verkligen utnyttja lovet. Kommer tjata om sömn sen ändå. Sen på kvällen ska jag äta på restaurang i stan med pappa & Clara. Vi hörs imorgon som sagt, puss ♥



Only this can set me free



Bilder: unknown



Det man inte vet lider man inte av


bild från igår..

Idag hade jag ställt klockan på halv 11 så att jag inte skulle sova bort halva dagen igen, och duktig som jag är (eller inte egentligen!) så jag jag upp strax efter 11. Med hopp om att vara pigg resten av dagen.. Satte mig och åt lunch och tittade på film. Sen kom Lusse & Zoe. Vi tittade på filmen "The last song", fast jag har sett den förut och det är skitbra!

Nu är jag hos min pappa. Kom hit för en stund sen.. När pappa kommer hem ska vi dra och träna. Ska väl cykla ett par mil som vanligt. Sen hem och äta och duscha. Så kommer inte uppdatera fören ikväll, när jag har tid. Puss ♥



Vinjetten till solsidan





I'm So Happy - Salem Al Fakir




Today I wear this





Jeans - Ginatricot
linne - Ginatricot
stickad tröja - hm
Skärp - hm
Ring - lindex



Svar på tal


Svar: Vi åt på Saffet's i Punkt gallerian i Västerås. Jag åt Chickybitsmeny med dressing.


Det åt jag!



1 MARS

Godmorgon! Sovit gott? Själv tog jag en låååångsovmorgon och klev upp ur sängen först vid halv ett. Sen åt jag lunch, istället för frukost. Nu ska jag svara på kommentarer och sen duscha. Senare ska jag vara med Lusse♥

Tänk att det redan är första mars idag! Härligt. Det var nu jag trodde att snön skulle smällta så att vi kan få vår. Men nehe, snön ligger kvar och någon vår syns inte till :( Som jag längtar efter den!
Nu hoppar jag in i duschen, dagens outfit kommer senare, pusss♥