Vecka 38: Plugg, grönan, drinkar och shopping

LIVSUPPDATERING, äntligen! I onsdags satt jag på ett café och pluggade några timmar (samt kollade efter solsemester.. varför blir det alltid så när jag ska plugga?) Sen skulle jag handla mat men det blev även en del andra saker. Väldigt nödvändiga saker om ni frågar mig. På torsdagen åkte jag in till stan för att luncha med Leo och på kvällen var det dags för skola igen. 
 
Fredagen började redan klockan fem då alarmet ringde. Jag gick upp och gjorde mackor till tåget som skulle ta oss till Stockholm för att överraska pappa, Clara, Axl, Camilla, Tommy, Sussi och kusinerna. Efter lunch på Jensens så tillbringade vi eftermiddagen på Gröna lund innan tåget åkte hem till Karlstad igen. Igår jobbade jag först hela dagen, sen åt vi tacos på kvällen innan vi drog ut för att hitta en bar. Vi hittade först en irländsk pub men sedan gick vi vidare till ett hotell och drack Gin och tonic. Favvodrink!
 
Idag kom mamma, Clara, Emma, Lucila och Zoe hit till Karlstad för att hälsa på (eller för att sova, ingen vet). Vi åkte till Bergvik och shoppade några timmar innan vi åt mat som mamma hade med sig hemifrån. Så mysigt att ha dom här ♥ Sådär, det var den livsuppdateringen det. 



Kommentarer

Kom ihåg






Trackback