En jobbhelg

(null)
(null)
(null)

Äntligen är denna jobbhelg över! Även om det var lugnt på jobbet så är det segt att vara där hela dagarna. Vädret har varit kaos också. Det har blåst storm, regnat och varit 16 grader kallt...? (Kallt för att vara sommaren 2018) Tur att jag bara jobbat då! En av sakerna som vägde upp helgen var TACOS!!! Bästa fredagsmaten! Igår efter jobbet åkte vi och storhandlade och sen hem och åt hemmagjord pizza. Idag efter jobbet hämtade jag Leo och sen åkte vi till Bergvik och tog en kvällsfika innan vi hade veckans tvättid. Nu ska det bli skönt med 24 timmars ledighet!!!Besök från Köping

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Igår var jag ledig så pappa, Clara och Casper kom hit. Vi åkte båtbussen till Mariebergsskogen där vi åt god lunch och kollade på djuren. Sen åkte vi båt in till stan igen och åt glass på Carli. Väl hemma igen så åt vi min blåbärspaj som jag hade bakat kvällen innan. Blåbären var dock från förra sommaren pga har inte haft tid att ens gå ut i skogen och plocka i år. När dom åkte hem på kvällen så kollade jag på film i soffan innan jag började med middagen och väntade på att Leo skulle komma hem från jobbet. 

Idag har jag jobbat igen. Dag 1/4 på denna jobbhelg. Kämpa!Stressigt liv

(null)
(null)
(null)

Är helt slut! Både i kroppen och huvudet! Leo var ju i Stockholm hela helgen och jag jobbade bara. Det blev inte mycket fritid denna helg. Jag hann iallafall äta tacos och kolla på några filmer, det var allt. Igår kväll när han kom hem och jag slutat jobba så hade vi tvättid och behövde storhandla till veckan. Mitt i allt behövde vi också äta middag så det fick bli hamburgare från Street friends pga brist på tid. 

Nu är helgen iallafall över men det betyder absolut inte att jag är ledig bara för det. Jag jobbar måndag och tisdag också men på onsdag är jag ledig så då kommer Clara, Casper och pappa hit över dagen. Sen jobbar jag fyra dagar till den här veckan. Ja jag får tänka på alla pengar jag får sen!!!

Idag när jag kom hem från jobbet kl 16.30, var helt slut och inser att jag har 1000 saker att göra hemma. Nu är det några timmar senare och jag har iallafall diskat, städat toan, plockat bort kläder och duschat. Så nu är det dags att laga mat och vänta på att Leo kommer hem. Picknick och kvällsbad

(null)
(null)
(null)
(null)

Två lediga dagar mitt i veckan, så skönt! Igår jobbade Leo på dagen och jag var bara hemma och gjorde ingenting. Men det var jätteskönt ändå. När han slutade jobbet åkte vi till Ikea en sväng sen hem och städa lägenheten lite snabbt. Det behövdes verkligen, hade inte dammsugit lägenheten sen innan semestern. På kvällen åkte vi till Street friends och köpte med oss mat (dom har världens godaste hamburgare) och hade picknick på Skutberget. Middag vid Vänern. Det var så mysigt! Efter middagen tog vi ett kvällsbad, sååå värt allt! Vattnet var ju så varmt också. Snälla sommar var aldrig över. Kvällsbad har verkligen blivit min grej den här sommaren. 

Idag är det torsdag och min andra lediga dag. Tog "sovmorgon" idag och vaknade vid åtta istället för klockan sex. Åt frukost, kollade på Nyhetsmorgon och sen åkte jag in till stan vid tio för att fixa mina ögonbryn på Make up store. Efter det kollade jag i lite affärer och handlade på Ica innan jag cyklade hem och åt lunch. Sen dess har jag legat i soffan och kollat film. Det är tyvärr inte samma sommarväder idag, utan mest molnigt. Men jag ska gå ut på en prommis snart ändå. Leo åkte till Stockholm idag så jag ska vara själv hemma hela helgen, vilket betyder att jag får välja mat och film. Det blir såklart tacos (helst 3/3 kvällar) och någon Ida film. Får passa på nu! Ska ju också jobba hela helgen så vi får se hur mycket tid jag får över..THROWBACK: Augusti 2017


Första augusti 2018. Fortfarande hatkärlek till augusti. Idag mest kärlek. Jag är ledig och ska ha en bra dag innehållandes glass, picknick och kvällsbad. Livet är för kort för att inte kvällsbada i Vänern så ofta man kan.