Turkiet nästa!

Nu har jag äntligen semester efter tre veckors jobb. Det firas med en resa till Turkiet med familjen♥ Efter en vecka i Turkiet drar vi vidare till Öland en vecka. Har två underbara veckor framför mig och jag ska njuta varje sekund! Så.. vi hörs när vi hörs, troligen om två veckor. Ha de bra!



Who will love you, who will fight and who will fall far behind?

- igår hos moster!
 
Det är mindre än 24 timmar (faktiskt exakt 19 timmar) tills jag sitter i planet påväg ner till Turkiet!!! Can't wait♥ Ska packa dom sista sakerna, sova lite, jobba sista timmarna imorgon sen drar vi! Semester/sommarlov på riktigt. Godnatt!
 



last days through my phone

1. Fredagens bröllop ♥  // 2. Ida in action..  // 3. Systers konfirmation igår.  // 4. Jag igår.  // 5. Dagens inköp
 
Har jobbat mellan 9-15.30 idag och det är endast tre och en halv dag kvar innan jag tar semester (sommarlov). Kan räkna ner dagarna till Turkiet på en hand och är halvvägs med packningen. Känns så bra!!
 
 



Släktkort ♥

 



Claras konfirmation

 



Mammas bröllop - tårtan

 



Mammas bröllop - festen

Hade en underbar och annorlunda midsommar igår pga bröllopet, ingen dans runt midsommarstången här inte.
En av dom bättre dagarna i mitt liv ♥



Mammas bröllop - vigseln

 



I promise them this is not what I signed up for

1. Hur vi firade midsommar (i förväg) på jobbet. //  2. Dagens bästa!!! Sol ♥
 
Har jobbat hela dagen och sen åkte jag direkt för att fixa med mammas bröllop som är imorgon, wiiiie! Ska försöka sova tidigt för att imorgon vara uppe från tidig morgon till mycket sen kväll. Hörs någon gång!
 



19 juni

1. Dagens mellis. // 2. @ the moment! Kollar tv samtidigt som jag sitter vid datorn. Japp jag är tjej, jag kan göra två saker samtidigt.
 
De senaste dagarna har jag inte gjort så mycket mer än att jobba och sovit mer än vanligt. Skönt!



Helgen

- Fredagsmiddag hos bestie ♥
- Lördag: Ätardag (kväll) + hyrfilm med Elin. Det är ju bara lördag en gång i veckan hehe.
- Söndag: Vart i Västerås på ikea. Nu taggar jag för en ny jobbvecka!



Forever is an empty promise

Har gått och blivit sjuk vilket är extra jobbigt eftersom jag måste jobba. Tur att det är fredag och helg nu så jag får vila upp mig. För jag behöver verkligen dom där pengarna haha! Ikväll ska jag hem till bästis för mat och mys, får se hur länge jag orkar vara kvar..



At night we're waking up the neighbours while we sing away the blues

Dag 2 på jobbet och det går bättre! Har haft en bra dag, även om jag mest var inne.. Inte så kul att jobba när det är så här fint väder. På kvällen åt jag finmiddag på gillet med familjen! 
 
 
 



Första jobbdagen

Min nya kompis!
 
Första jobbdagen gick bra men det vart lite segt i slutet. Överlevde iallafall och har "bara" tre veckor minus en dag kvar på jobbet. Lika lång tid är det tills jag åker till Turkiet ♥  Nu måste jag sova, jobb imorrn igen 9-15.30. GO IDA!
 



Neonskyltar på gatorna sänder ljus till mig och skatorna

Har haft några sköna och lugna dagar av sommarlovet men imorgon är det dags för jobb. Första dagen på mitt första sommarjobb. Vad gör man inte för pengarna? Hehe



Håkan hellström

Åh vad jag vill vara i Göteborg just nu. Att se Håkan live - största drömmen! ♥



Fredag

 
Har hängt med Elin hela dagen. Vi har lunchat i stan, ätit glass, solat, spelat kubb och nu ska vi kolla på film. Bra dag! 
 
 



En vän är en vän hur taskigt livet än gått ♥

Jag och Vickan igår innan vi drog till hamnen! ♥



Grym start på sommarlovet ♥

Sista bilden är lånad från Moa.
 
Hade bästa dagen och kvällen igår med massa trevliga människor! Vi satt på bryggan vid hamnen några timmar innan vi drog till donken för natt glass. Grym start på sommarlovet med bästa kompisarna♥
 
Idag tog jag en lång sovmorgon, åt jordgubbsfrukost och nu ska jag byta om sen ut och springa halvmilen. 



Sommarlov

För vi har äntligen fått vårat älskade sommarlov! Det firade vi med lunch på Caffe latte, sen kollade vi på studenternas utspring på balkongen och när de åkte på flaket genom stan. Ikväll drar jag till hamnen med bra människor för att fira in sommarlovet på riktigt!



You've got a heart as loud as lions

Idag hade jag och Vickan våran årliga tradionella moppe tur till Arboga. Vi satt i parken och snacka ett tag sen tog vi oss en tur runt Arboga för att testa lokalsinnet, haha! Nu räknar jag ner timmarna till sommarlovet och bara längtar ♥



Måndag

Kan inte fatta att vi får vårt älskade sommarlov om mindre än 48 timmar. De sista dagarna i skolan består mest av återlämning av böcker och go fika. Rätt skönt ändå!



Come on skinny love

Lördagsmys med tjejerna!!



Första juni

JUNI♥  Idag har jag vart i Västerås med massa vänner. Först var vi några timmar på Arosfortet och sen gick vi in till stan för lunch och shopping.