Konfirmationer och spontanresor

Var på två konfirmationer igår, först hos Emilia och sen hos Zoe. Idag åt jag lunch med Elin på stan och sen spontanbokade vi in en roadtrip och övernattning på Västkusten nästa helg. Efter vår lunch hämtade jag LEO på tågstationen efter att han spontanbokade tågbiljetter inatt. Han åker dock hem imorgon när jag börjar jobba igen... 



Cityfestivalen 2015 - pt 2

Detta var sååå bra och jag var sååå glad. Bästa Krunis ♥



Cityfestivalen 2015 - pt 1

Spenderade gårdagen i Västerås på Cityfestivalen. Åt munkar, köpte marknadsgodis och stod längst fram när Krunegård hade konsert på kvällen. Denna dag och denna kväll <3333



drömmarna och rocken är död

En söt katt, min nya tattuering som gjordes i måndags och en Ida i sin favvoklänning innan vi firade moster. Sååå, då har jag jobbat mina första fyra dagar och nu har jag helg tills på tisdag och imorgon ser jag Krunegård igen.
 
 
LEO jag saknar dig ♥



vardagsrutiner

Ni vet fake a smile så att alla tror att ni är glada ↑ Har jobbat tre dagar på mitt nya jobb i hemtjänsten nu och det går bättre för varje dag. Hatkärlek till rutiner och till att behöva gå upp halv sju på morgonen. Men 28 dagar till Barcelona så jag kämpar på. Typ



Bring sweet to the bitter

Här har det ekat tomt hela veckan. Tyvärr. Har ju umgåtts med LEO så mycket det har gått den här veckan så jag har inte haft tid för att blogga. Men den här veckan har också varit jobbig på många sätt. Livet har vänts upp och ner. 
 
Jag har precis tagit studenten, jag börjar jobba på tisdag, jag är kär och jag har dom bästa framtidsplanerna. Men ändå är livet inte så som det borde vara. Långt ifrån.. 



Fredagens studentfest

↑ Från min studentfest med släkt och vänner i fredags. Bästa människorna i hela världen! ♥♥



FRI TILL SLUT

JAG KLARADE DET. Hade en underbar studentdag igår som avslutades med middag och fest på Westerqwarn. Nu är jag fri och idag kommer LEO hit. 



FYFAN VAD JAG ÄR BRA

Idag hade jag och Vickan vår årliga moppetur till Arboga. Alltid dagen innan skolavslutningen. Men i år tar vi studenten. För ungefär ett år sedan skrev jag: "Vad som än händer så kommer jag att stå på den där balkongen den 10 juni och vara så jävla glad." Imorgon är det den 10 juni, och jag är så jävla glad. Jag klarade det. Men jag gråter också.  



En söndag kväll

Lördag: Var och shoppade i Västerås med Elin, Clara och Lusse. På kvällen var jag barnvakt åt Emma och Anton så vi gjorde hemmagjord pizza till middag. Söndag: Gick på långpromenad och träffade bland annat denna häst. Efter maten råkade jag sova i två timmar och nu skypear jag med LEO. Vet inte riktigt vad denna söndag tog vägen men jag är iallafall en dag närmare studenten. 
 
Har aldrig varit såhär lycklig i hela mitt liv. Inte ens på Ullevi för exakt ett år sen. Men fan vad jag saknar den dagen!
 



#lucilabastar18

 



Sista studentfesten

Igår var det sista studentfesten på Hantis och det var sååå kul. Dansade hela kvällen/natten med dom bästa människorna i världen och jag är så glad för att jag ska ta studenten med dessa om endast fem dagar ♥
 
Ikväll ska vi fira Lucila som har fyllt år!!! Och det är så fint väder. Sommaren är här ♥



Tried to keep you close to me, but life got in between

JUNI. Till och med tredje juni. Det har hänt en del sent sist, sen maj. Vi har börjat med utmaningarna i skolan (igår till exempel när hela klassen hade badkläder utanpå kläderna), vi har sökt lägenheter, vi har haft grillkväll hos vår lärare i måndags, vi var på studentfrukost igår med alla andra studenter, betygen sattes klockan 15 och vi hade nedräkning utanför skolan, firade att betygen var satta med rondellhäng på kvällen. Det slutade dock med att jag och Vickan satt i min soffa och åt donken samtidigt som vi kollade på Sex and the city. Idag hade vi studentfotografering och på eftermiddagen åkte jag och mamma till Västerås. Blev lite spontanshopping till Barcelona, och det är bara 50 dagar kvar dit nu! Och exakt en vecka kvar tills jag tar studenten. 
 
Japp, har ätit våfflor också, med jordgubbar och glass.