Sol, bad och massa glass

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Tisdag: lunch med pappa och Camilla och på kvällen firade vi Jessica med kycklingsallad och jordgubbstårta. 
Onsdag: åt glass på Glass och berså i Arboga. Årets första, så gott! Sen åkte vi hem och bada i poolen. Det var ju så himla varmt ute. Sommarvärmen från maj kom äntligen tillbaka! På kvällen var vi och tränade zumba, så längesen, måste passa på när jag är här. Till middag blev det denna pastarätt med lax, ny favorit. 
Torsdag: köpte med oss fika och sen åkte jag, Clara och Casper till Kolsva för att fika hos farmor och farfar. På vägen hem stannade vi och handla lite och nu är vi hemma och kollar på film. 



Mina senaste mobilbilder

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

1. Midsommaraftonsselfie 2. Casper myser med moster ❤️ 3. Åt middag på Harrys i torsdags för att fira min och Leos tre årsdag och mamma och Mikes bröllopsdag. 4. Spenderar många timmar i mammas nya badkar. 5. Caspers första storhandling! 6/7. Kattmys!!! 8. Igår bakade jag en vitchoklad kladdkaka när Tommy, Sussi, Emma och Anton kom och fikade. 

Idag är det måndag och jag, Clara och Casper har varit hemma hela dagen och kollat på film. Om en stund ska vi ner på stan en sväng och kolla lite i affärer. 



En midsommarnattsdröm



Midsommarafton 2018. Kubbspel och jättegod mat/fika hela dagen ♥



Vi två, tre år


- Bilder från vårat tredje år ihop ♥



Jag har blivit moster

(null)
(null)
(null)

Jag har blivit moster till världens sötaste lilla Casper som föddes igår, den 18 juni ❤️❤️❤️




Hos frisören

(null)
(null)

Grå måndag i juni. Jag var iallafall hos frisören och klippte av någon decimeter av håret. Så skönt! Hade inte varit där på över ett år så det var verkligen dags. Nu är det mycket kortare och fräschare, perfekt till sommaren!

Annars idag har jag bara bakat kakor och packat för imorgon åker jag till Köping i några dagar. Bland annat för att fira midsommar på fredag. Men nu måste jag sova!



Lördagen

(null)
(null)
(null)
(null)

Lördag. Jobbade några timmar på dagen, åkte hem och åt lunch innan vi åkte till Skutberget. Solade, åt glass och läste bok. Inget badande för mig, det var för kallt och blåsigt, men det var så mysigt ändå. Tycker om att sitta på klipporna nära vattnet!!

Efter att vi varit på Skutberget åkte vi till Ica maxi och handlade, sen hem och gjorde tacos och kolla på film i soffan. Så det blev en mysig hemmakväll denna lördag men det gör mig ingenting. 

Nu är det söndag morgon och jag ska snart gå upp ur sängen och äta frukost. Om några timmar ska jag åka och jobba igen och sen tvätta på eftermiddagen. Sen är helgen slut.. 



En fredag eftermiddag i solen

(null)
(null)

Fredag. Var ledig så passade på att baka kakor. Chokladkolasnittar fick det bli den här gången. På eftermiddagen satt jag ute i solen och läste bok i några timmar och sen gick jag på en prommis. Det är så himla skönt att kunna gå ute i bara shorts och t-shirt på kvällen, även om klockan bara var halv sju och det borde fortfarande vara varmt, så har jag inte vant mig vid att det är sommar än.. och halva juni har redan gått. Kan någon snälla stanna tiden?!



Bästa klassiska sommarlåtarna



SIst var det dom bästa jullåtarna men nu är det ett halvår senare så här kommer mina bästa klassiska sommarlåtar:

# Sommarnatt - Snowstorm. SÅKLART
# Sommaren är kort - Tomas Ledin. KLASSIKER GENOM LIVET
# Sommartider - Per Gessle. KLASSIKER GENOM LIVET NR 2
# En midsommarnattsdröm - Håkan Hellström. EN MIDSOMMARKLASSIKER FÖR ALLA HÅKANFANS
# Summer of 96 - Bryan Adams. NU ÄR DET SOMMAR HÖRRNI
# Juni, juli, Augusti - Per Gessle. BRA JU




Dom senaste dagarna i livet

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Efter att ha jobbat hela helgen var jag ledig både i måndags och i tisdag. Var bland annat på stan en sväng, bakade kanelbullar, var på Ikea, jobbmöte, såg söta grisungar och kollade på ny superbra serie. Igår jobbade jag på dagen och sen gick jag en prommis på kvällen, färgade ögonbrynen och vilade i soffan. 

Idag är jag ledig igen så jag och Leo var och fikade på Artisan på förmiddagen. Var även en sväng på Bergvik, bakade bröd och hämtade ut ett paket från HM (klänningen ovan, så fin!) Nu ska jag börja med dagens middag. 




Årets första dopp i Vänern

(null)
(null)
(null)

Fredag, LEDIG! Började dagen med att åka in till stan och kolla i affärer medans Leo tränade. Hittade en fin sommarklänning på rean. Sen åt vi lunch på matmarknaden igen, en får ju passa på. Det är ju bara en gång om året. Supergod lunch också! På eftermiddagen åkte vi till skutberget och badade och solade. Jag tog äntligen årets första dopp i Vänern, yey! Det var så fint väder och väldigt varmt så ville aldrig åka hem. Väl hemma så åt vi bara middag och kollade på serie.

Min ledighet varade inte så länge. Både idag och imorgon ska jag jobba extra pga sjukdom. Det var den helgen det, typ. Vi ska iallafall på bio ikväll efter jobbet och se nya Jurassic world. Annars inget planerat. 



Matmarknad och mörkare hår

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Onsdag - Sveriges nationaldag. Jag var ju ledig igår så vi åkte in till stan och kollade på matmarknaden som började igår. Jag älskar sånt här!!! Vi köpte lite olika maträtter och delade på men dom här halloumifriesen var min favorit, så goda! När vi kom hem igen passade jag på att färga håret, det var ett halv år sedan sist så det behövdes verkligen. Det blev lite mörkare bara men mycket bättre. På kvällen gjorde jag "jordgubbsbakelser" (fast i glas) med jordgubbar, grädde, maränger och mynta. Jättegott och jättelätt! 

Torsdag. Idag har jag jobbat 10-17.30 så när jag kom hem vilade jag lite i soffan innan jag började med maten. Det blev pannkakor idag, det är ju ändå torsdag. Lite tråkigt att dagen i princip är över när man jobbar såna här pass där hela dagen går åt till att jobba. Men nu är jag ledig i några dagar och jag ska försöka njuta av sommaren nu. 



Ibland gör man rätt, ibland gör man fel

(null)
(null)

Hej tisdag. Har jobbat både igår och idag men imorgon är jag ledig. Leo är också ledig imorgon så vi ska ta en sväng in till stan och sen hoppas jag på att få göra ett nytt försök till årets första dopp i Vänern. Det beror på hur kallt det är i luften, idag var det ju bara 16 grader här...



Sol och bad på skutberget

(null)
(null)
(null)
(null)

På söndagar har vi tvättid som vanligt men direkt efter vi var klara med tvätten så åkte vi till Skutberget för att sola och bada. Hade sett fram emot årets första dopp (även fast jag inte gillar att bada i Vänern) men jag doppade bara fötterna... sen började det spöregna och vi åkte hem istället. På kvällen åkte vi till Zakrisdalsudden och kollade på solnedgången, det är så fint där. 

Idag är det måndag och jag börjar jobba halv ett. Men innan jobbet tänkte jag hinna med att vika tvätt och diska iallafall. 



Sommardagar som denna

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Igår var vi i Värmskog och åt räkmacka till lunch. Har velat åka dit sen vi flyttade till Karlstad pga att dom är kända för sina stora räkmackor där, och nu äntligen blev det av! Jag älskar ju räkmackor så det där var som att komma till himlen!!! Måste dit flera gånger. På vägen hem stannade vi på Ica maxi och handlade mat till veckan. Vid halv sex åkte vi in till stan för att sätta oss på Brasseriets uteservering. Först drack jag en mojito och sen tog jag min standard på Brasseriet: strawberry daiqiri och pommes <333 När vi kom hem blev det en sen middag framför en film. Himla bra sommardag! 



Första juni

(null)
(null)
(null)

Det är fortfarande 30 grader och sol!!! Love it! Nu när det är såhär varmt så är jag ofta sugen på potatissallad (äkta sommarmat), så i onsdags slängde jag ihop en potatissallad med fetaost, rädisor och dill. Så gott! Veckans fyra jobbpass är över och jag är så glad för helg. När jag slutade jobbet kom Leo och hämtade mig och så åkte vi först till Jysk en sväng och sen vidare för att tvätta bilen. Än så länge är helgen nästan oplanerad. Vi ska ju handla och tvätta som vanligt men det kanske även blir årets första dopp i Vänern.. vi får se! 

Idag är det inte bara fredag, det är också första juni och officiellt SOMMAR!!!! Är så glad!!!! Även om det har varit sommarväder i hela maj så är det verkligen sommar på riktigt nu. Har längtat sedan september!