En helg i Ullared

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

I lördags morse åkte jag och Leo till Ullared. Vi stannade i Falkenberg för att äta pizza på Lilla Napoli (så gott!!!) och sen åkte vi vidare till Ullared, checkade in i stugan och sen shoppade vi några timmar. Det blev en sen middag och sen spel i stugan innan vi somnade. 

Dag två på Ullared köpte vi nästan lika mycket till och vi åkte hem med hela bilen full med saker till bebis (och lite till oss också). Lyckad shoppinghelg alltså! 



AW på Skeppis

(null)
(null)
(null)

Igår efter jobbet träffade jag Clara, Elin och Emilia på Skeppis där vi åt, drack och pratade innan vi åkte vidare till Olearys för att spela shuffleboard. Väldigt bra inledning på den här helgen! 



Dubbeldejt i Västerås

(null)
(null)
(null)
(null)

Lördag. Jobbat hela dagen och efter jobbet mötte jag upp Leo, mamma och Mike på stan. Vi gick först för att ta en drink på Brasserie stadsparken och sen vidare till Hermanas för middag. Så gott det var! Har verkligen längtat efter deras mat sen vi var där sist. 



I sommar blir vi tre 💙

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Den 29 oktober 2023 fick vi reda på att jag är gravid! Den 19 november berättade vi för mamma, Mike, Clara och Wilma med en bulle i ugnen. Den 20 november var vi på vårt första ultraljud, då var jag i vecka 8 (7+1). Cirka en centimeter liten men ett ännu mindre hjärta kunde vi se slå. I mellandagarna var vi på vårt andra ultraljud, KUB-testet, där vi fick se små fötter sparka runt. Den 12 februari var vi på rutinultraljudet där vi fick se en frisk liten kille. Jag har haft en väldigt stark magkänsla hela graviditeten att det varit en pojke där inne och vi blev så glada att det stämde 💙

Jag hade dock en jobbig start på graviditeten. Från vecka 6-14 hade jag ett extremt illamående varje dag, hela dagarna. Jag var sjukskriven i sju veckor och låg mest bara hemma i soffan och sov, kollade på serier och kunde knappt äta någonting. Trodde aldrig att det skulle gå över men som tur var så började jag må bättre strax innan nyår. Sen dess har jag mått bra, inget illamående, men jag har varit fortsatt trött varje dag. 

Nu är det 2 april och jag är redan i vecka 27 (26+2). Det är 95 dagar kvar till BF och jag jobbar två månader till innan jag går hem på semester innan föräldraledigheten börjar. Han sparkar och rör sig ofta men mest på kvällen och natten. Vi har både sett och känt hans rörelser utanpå magen. Våran lilla lilla son 💙