Gruppbild/Västervik

 



Stockholm.

Två bilder från gårdagen i Stockholm. Efter att ha sovit ca 3 timmar den natten så orkade vi ändå med en hel dag med shopping innan vi tillslut kom hem. ↑ Det är såhär man gör när tåget är försenat: selfie-time! 



du borde sett att jag var full av liv

Från Barcelona.
 
Lyckades sova 12 timmar inatt???? Åt sedan brunch på altan och pluggade körkort. Om en stund ska jag till Elin, sover över där inatt och imorgon åker vi till Stockholm. 



Vardagsäventyr

Var i Västerås med syrran tidigare idag. Köpte en tröja och åt kinabuffé på Choys. Har även tränat på kvällen (omg var så träningspepp!!) Nu ska jag sova. 
 



"I förhoppningar och regnbågar"




You're gone and i got to stay high

De senaste dagarna har vi mest solat och badat. Men nu har Elin flyttat ut igen och jag känner mig ensam. Ska städa rummet nu och senare träffa Lusse som kommer hem idag!! 



Onsdagen

Igår träffade jag äntligen Elin igen efter många dagar ifrån varandra. Vi åt på Chili nam namn och badade/solade hela eftermiddagen. Avslutade onsdagen med bubbel i bubblet. Idag tänkte jag plugga lite körkort och ikväll flyttar Elin in hit i några dagar. Carpa carpa carpa detta sommarlov.



Barcelona 2014

Utav alla 839 bilder från denna resa valde jag dessa. Saknar allt redan. Det är sjukt. Och dessa kontraster alltså... 



Senaste från mobilen

Mobil-bilder från dagarna i Västervik och gårdagen när vi kom hem. Idag har jag varit hos kusinerna och sedan packat upp/packat för imorgon DRAR VI TILL BARCELONA. Ingen vila här inte! 



Thomas Stenström @ Parkfesten 10 juli

Detta var lätt semesterns bästa! Att äntligen få se Thomas Stenström live och träffa honom efteråt <33333
 



Västervik 4-12 Juli

 



Sverigesemester nummer 2

Dessa fyra dagar hemma i Köping gick alldeles för fort. Imorgon fortsätter sverigesemestern och vi drar till Västervik i åtta dagar. Håller tummarna för sol!!! Let's carpa resten av sommarlovet. 



JULI.

Hej juli! Första juli och vart fan är sommaren?? Såna här regn/moln dagar ägnar jag åt morgonpromenader, storhandling och övningskörning (har första körlektionen imorgon!!!!!!!) Men innan det så spenderar jag förmiddagen i Västerås.