Julmarknad dag 2 / första advent

Julmarknad idag igen. Satt och frös i fem timmar :))) Och helt plötsligt blev det sista november och första advent?? HJÄLP snart julafton



Julmarknad dag 1

Såhär såg det alltså ut när vi stod på julmarknaden i fem timmar och frös konstant. Ikväll har jag haft myskväll med Elin och imorgon väntar ytterligare fem timmar på marknaden. GO TE UF!



Fredagsmys

Fredagsmys hos Elin med tjejorna! Imorgon väntar en heldag på julmarknaden med företaget. Nu ska jag sova. 



Topp 5: Album

Topp 1.  Fulkultur - Thomas Stenström
Topp 2. Handen i fickan fast jag bryr mig - Veronica Maggio 
Topp 3. Det är så jag säger det - Håkan Hellström
Topp 4. Mänsklig värme - Markus Krunegård 
Topp 5. Ett kolikbarns bekännelser - Håkan Hellström 
 
/Mina topp 5 albums just nu. Klicka på bilderna för att lyssna på albumen på Spotify!
 



Vi är karaktärer i en Håkan sång

Det är tisdag och imorse var solen framme. Jag är glad ändå. Det är ju snart 15 december <33333



Plugg-söndag

1. Jag och min nya halsduk.  2. Fina syster på innebandy match.  3. Plugg-söndag. 
 
Söndag kväll. Och imorgon är det skola. Kämpa Ida, snart jullov. Typ.
 



Fredag ♥

1 & 2 & 3: Från i tisdags när vi åt födelsedagsmiddag på Kinarestaurangen ♥  4 & 5: Fika och shopping med syster. 
 
Hinner aldrig blogga, vad gör jag ens på dagarna? Nu har jag iallafall helg. JÄTTESKÖNT. Efter skolan fikade jag med syster och handlade de första julklapparna (ok handlade lite till mig också). Ikväll ska jag vara barnvakt åt kusinerna. Bra start på helgen! 
 
 



sånt jag drömde om och trodde att jag levde för

Idag var vi lediga från skolan eftersom det var öppet hus i lördags. Skulle väl egentligen plugga hela dagen men nej.... Jag började dagen med mysfrukost i sängen framför en film. (Gosade också med Håkan som mest sov hela tiden) Sen gjorde jag inte så mycket mer än gick på promenad med Luli och sen en timmes zumba på kvällen. Det var den lediga dagen det. 



When my hair's all but gone and my memory fades

Och vad hände med helgen? Det är söndag morgon nu... I fredags jobbade vi över i skolan pga UF, åt lax på kvällen och sen kollade jag på film. Igår var det öppet hus i skolan så vi stod i tre timmar och sålde med vårt UF-företag. På kvällen firade vi Mike med släkten. Idag? Idag får vi se. Ska iallafall äta frukost nu. 



Torsdagsmys

Det blev en sån här torsdag idag (förtjänar det efter flera timmars aulaskrivning). Filmkväll med syster!



Där centrum är dödens väntrum

↑ Från den finaste dagen i mitt liv. 
 
Hinner ingenting längre. Försöker få tid till att plugga, träna, kolla på serier. Det finns inte längre något som heter en ledig eftermiddag. En av anledningarna till att jag inte hinner är för att tiden går får fort, det är för få timmar på dygnet. Det är inte ens rättvist, hur ska jag hinna?
 
Två dagar av skolveckan har gått och jag vill bara ha helg. Inte för att jag hinner mer när det är helg, jag vill bara sova. Länge. 



KÄMPA FÖR VARENDA UNGE!

"Varje dag, året om kränks och utnyttjas barn medan omvärlden tittar på – eller bort. Så skulle det inte behöva vara. Alla har vi ett val. Antingen gör du ingenting – eller så gör du någonting. Tillsammans kan vi förändra förutsättningarna för miljontals barn världen över.

Det går att skydda barn mot våld, övergrepp och exploatering. Det går att ge dem trygghet, utbildning och mat för dagen. Och det går att befria barn från ett liv som soldat, gatubarn eller prostituerad.

UNICEF, världens ledande barnrättsorganisation, finns på plats i regeringskorridorer, slumområden, flyktingläger och avlägsna byar och arbetar dygnet runt för att ALLA barn ska få den barndom som de har rätt till. Det handlar om så självklara saker som till exempel rent vatten, vaccin mot dödliga sjukdomar, bra hälsovård, skola och skydd mot våld, övergrepp och diskriminering.

På unicef.se kan du vara med och kämpa för varenda unge, eller sprid budskapet du också genom att blogga, twittra eller "facebooka" om barns rättigheter.

Vi kanske inte kan förändra världen idag, men allt stort börjar med något litet.

Du kan göra större skillnad än du tror.

Ps. Vill du gå med i vårt nätverk bloggare för varenda unge - läs mer här!"

 

Det här är alldeles för viktigt för att blunda för det. Jag har bestämt mig och jag ska göra något. 




ikväll vill jag känna ingenting

Lördagkväll. Redan. 



Askan är den bästa jorden

Företagarfrukost, hotellfrukost, skola, träning (har äntligen börjat träna igen efter att ha varit sjuk i en månad). OCH SNART ÄR DET HELG IGEN! Har även gjort klart och skickat in vår affärsplan idag



Tisdag

Dagens enda positiva: Jag lyckades få biljetter till Håkans film om Ullevi som går på bio i december (!!) 
 



Stockholm.