Vid kranarna går jag ner mig

Hamburgare, bra musik och det nya halsbandet på. NU har jag äntligen helg! Har spenderat eftermiddagen i Västerås med mamma och resten av helgen kommer att spenderas i Stockholm med familjen. 



29/365

Vardagsselfies och nostalgi i form av Bröderna Lejonhjärta. Matteprov och ett mördarpass på zumbaträningen. Det var min torsdag. Och imorgon får jag min helg!!!!!



Härskarens teknik

Idag fick jag hem Krunegårds nya ep "Härskarens teknik" <333 Annars är livet lika tråkigt som vanligt: skolan, träningar, matteprov. Idag känns det väldigt långt till studenten...



Dra mig över grusgången för jag vill känna att jag lever

Söndag igen. USCH



Spontan utgång

Guess it's true what they say.. spontant är bäst! Igår vid klockan åtta frågade Vickan om jag ville följa med till Hantis lite senare. Klart jag ville! Hade sååå kul inatt. Kom hem vid halv fyra efter att ha ätit kebab med Vickan +2. 



Like a drum baby don't stop beating

Saknar dom här dagarna såååå mycket. HATAR SNÖ. Imorgon är det fredag = går bara förmiddag och sen är det helg!!!!



måndag, du behövdes

Trots att det är måndag och att jag bara fick fyra timmars sömn inatt så har det varit en ovanligt produktiv dag idag. Har bland annat skrivit klart mitt CV + personligt brev och sökt tre jobb. High five på den! Nu vill jag sova. Behövde den här måndagen i mitt liv och den kommer nog visst spela roll om 20 år. Godnatt. 



I'm the dark in need of light

Lördag. Barnvakt, hemmagjord pizza, P3 guldgalan och biltur till max för att köpa lyxshake. 
Söndag. SOVA, träffa Elin, fira farfar, kolla på viva hate för fjärde gången och sen är det Blå ögon <3333



Photoshoot part 2: black and white

 



Photoshoot part 1

Min fina Vickan ♥



Äntligen helg!

Så skönt att bara gå i skolan på förmiddagen på fredagar. Efter skolan åt jag lunch på latte med Clara och sen åkte jag och Vickan för att fota lite och sen hem till henne och kolla på film. Bra fredag!
 



Nej tack!




15/365

Torsdags-selfie. Brukar gilla torsdagar pga bara en lektion men idag var det en sämre torsdag. Men jag skrev ju faktiskt klart mitt svenska tal och imorgon är det helg igen. 



Myssöndag

Det var en bra söndag iallafall. Är inte redo för måndag imorgon. 



Syster ♥

 



Vinyler och rosor

Några fina vinyler till samlingen. //
 
// Skolstarten var lugn och nu har jag helg igen. Igår träffade jag Vickan och Elin, vi hade myskväll hemma hos mig. Idag har jag hållit mig inne pga snöstormen och istället städat och kollat på film. Och imorgon är det söndag igen.....
 
 



onsdag

Sista dagen på jullovet började med sovmorgon och mysfrukost i soffan framför en film. Har även ätit lunch på stan, köpt fulkultur på vinyl och hälsat på kusinerna. Men imorgon är det back to hell igen. Men det är även mitt studentår jag inviger imorgon. 
 



6/365: äventyr

1. Shopping med Emma i söndags!  2. Roadtrip med Elin till Marieberg idag. Hejdå pengar. 



3 januari

Okej, så mitt jullov består bara av filmer och serier. Du hade rätt. Igår blev det också spontan dagsbio med syster och sen träffade jag Vickan senare på kvällen. Idag då? Inga planer alls. 



Page one / 2015

Oj. Vart ska jag börja? Det är 2015, mitt studentår (!!!!), och jag är aspepp på vad detta år har att erbjuda. Hittills har det varit soffhäng och film. Bra början ändå.