En måndag med familjen

(null)
(null)
(null)

Måndag. Så skönt med ännu en ledig dag! Spenderade den med Clara och Casper som också var lediga. Vi chillade i soffan hela förmiddagen och när det var dags för lunch så köpte vi med oss thaimat och hade picknick vid hamnen. Mysigt! Strax innan klockan tre hämtade jag Leo och så åkte vi på möte med prästen. Det gick så bra och det kändes ännu bättre! Nu börjar man bli taggad på bröllop! 

På kvällen bjöd jag och Clara med mamma till Westerqvarn där det var tacobuffe. Perfekt för oss tre som älskar tacos. När vi kom hem igen kollade jag och mamma på en Beck film innan det var dags att åka hem till Västerås. Ny jobbvecka väntar! 




Mat, mat och mera mat

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Söndag. Vi råkade sova lite för länge, men det var skönt med sovmorgon så det är okej. Kort morgonprommis till affären. Hem och baka av mina nattjästa frallor jag gjorde igår och sen åt vi frukost på balkongen. Efter frukosten åkte vi till Erikslund och Ikea. Kollade i affärer och köpte småsaker till bröllopet. Vi fortsatte sen till stan där det var matmarknad på torget med en massa olika foodtrucks. Där blev det lunch och jag valde en stark kycklingtacos och såklart glass på det. Det var ändå fint väder idag! 

Sen åkte vi vidare till Plantagen där vi köpte blommor till balkongen. Så nu ser den lite mer somrig ut! Vi hann bara hem och plantera blommorna och sen åkte vi till Köping för söndagsmiddag hos mamma. Vi sover också kvar här inatt för att jag är ledig även imorgon.  Det blir mysigt! 



Detaljer till bröllopet

(null)
(null)

Uppdatering om bröllopet: Vi har börjat köpa på oss dekorationer, engångskameror och även beställt vin till vinprovningen. Så snart vet vi förhoppningsvis vilket vin vi kommer servera till förrätt och varmrätt. Vi har även varit på Ikea och köpt ramar, ljus och tyllgardiner till dekoration. Näst på tur blir som sagt vinprovning, möte med prästen och göra klart vigselprogram samt festprogram. 55 dagar kvar! 




Lyxmiddag och bröllopsplanering

(null)

Lördag. Tydligen den enda bild jag tog idag. Jobbat hela dagen, fick skjuts hem av Leo, lagat mat och kollat på serie och nu ska vi sitta med bröllopsplaneringen några timmar. Ska också njuta av två dagars ledigt. 



Firar mamma

(null)
(null)
(null)
(null)

Onsdag. Firat mamma som fyller år idag. Det blev middag och tårta på altan med hela släkten. Somnade sen i soffan framför en film till ljudet av fest. 



MIN MÖHIPPA 👰🏻‍♀️💃🍾🎉

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Det började med att jag skulle äta frukost med Elin på Skeppis men slutade med möhippa när detta gäng kom och överraskade mig. Sen blev det massa bubbel, salsalektion, lunch på Westerqvarn, mer bubbel, massage, quiz, lekar, chokladprovning, drinkar, middag och min favoritdessert. ❤️❤️❤️



En ledig dag

(null)
(null)
(null)

Måndag. Ledig! Efter frukosten hade jag bokat in en halvtimmes massage, så skönt! Efter lunchen gick jag och Leo en prommis i solen och sen åkte jag till Hälla för att handla lite. Eftermiddagsfika på balkongen och det har varit så fint väder hela dagen idag. Nu ska vi äta middag och kolla på serie. Det var ändå en bra dag! 



Söndag

(null)
(null)
(null)

En ledig söndag. Tyvärr ingen sovmorgon då jag vaknade klockan sju av mig själv… Men då hann jag istället baka av mina nattjästa frallor och så åt vi lyxfrukost. Sen blev det en timmes badminton innan vi åkte hem och storstädade hela lägenheten. Jag hann också baka och laga söndagsmiddag tills familjen kom hit och åt med oss. Mysigt avslut på denna helgen! 



Maten vecka 19

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Blandad mat (och andra saker) från den senaste veckan:

1. Bakade brownie med chokladganache på jobbet.
2. Det var tjejkväll på stan så Elin, Clara, Wilma och Casper kom hit efter jobbet. Vi shoppade och åt hamburgare på Olearys.
3. En after work drink i fredags. 
4. Efter drink var det dags för bio. Vi såg "The lost city", jättebra film! 
5. Efter bio blev det en spontanmiddag på Il mondo. Mmm kycklingpasta! 
6. Dagens middag blev också supergod! Pasta, massa tomater och burrata!!! 



En helg i Karlstad del 2

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Söndag och vår helg i Karlstad fortsatte med sovmorgon och hotellfrukost. Bra start på dagen alltså! Sen åkte vi till inre hamn och promenerade vid vattnet och åt glass. Efter glassen åkte vi till Mariebergsskogen och kollade på alla söta djur och sen vidare till Artisan, Karlstads bästa bageri, för en fika i solen. Det var så himla skönt väder idag! Efter det var det dags att åka till mitt favoritställe i hela Värmland: Skutberget. Där satt vi på klipporna i solen och ville aldrig åka hem. Men när vi tillslut ändå åkte så åkte vi förbi Zakrisdalsudden som också är en väldigt fin plats. Sen var det dags för middag och då åkte vi till vårt gamla stammisställe och också Karlstads bästa hamburgehak: Street friends. Bästa avslutningen på en underbar helg. Den bästa på länge! Vi kommer snart tillbaka ❤️



En helg i Karlstad del 1

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Älskade älskade Karlstad! Som vi har saknat dig! Roadtripen började imorse och så var vi framme i Karlstad runt tolv. Vi började vid universitetet och vår första lägenhet, fortsatte sen till Oliven där vi åt lunch. Sen åkte vi in till stan, parkerade bilen, promenerade längs Klarälven, kollade i affärer och åt glass på Carli. Sen var det dags att checka in på hotellet innan vi gick och åt middag på Napoli. Så god mat!!! Favoritställe! Såklart avslutade vi kvällen med drinkar på Brasseriet, som på den gamla goda tiden! 



Fredag!

(null)
(null)

Fredag, sol och en ledig helg väntar. Ätit god mat och tittat på Bäst i test. Packat inför roadtrip och inte somnat i soffan. Check!



Vårtecken

(null)
(null)

Vardagen i maj. Vår ☀️ Har tagit fram jeansjackan, som är ett säkert vårtecken. Har köpt massa brudslöja som ska torkas till bröllopsdukningen. Det finns saker att göra så att säga. Snart helg och då åker vi på roadtrip! LÄNGTAR



Perfekt vårdag

(null)
(null)
(null)

Vilken härlig måndag det blev! Pga 1. Jag var ledig och 2. En hel dag för mig själv (mvh person som behöver väldigt mycket egentid). Sovmorgon, kolla på film och serier i soffan, långpromenad på landet och sen en sväng ut till Malmön. Tittar på vattnet och lyssnar på podd. Fint väder var det också! Hämtade Leo från jobbet när han slutade och så åt vi middag hos mamma innan vi åkte hem till Västerås igen. 

Äntligen är det maj!



Bingorundan och 80 årsfirande

(null)
(null)

Söndag. Sovmorgon, frukost och sen bingorundan i skogen. Sen var det dags att åka till Kolsva för att fira farmor som fyller 80 år idag. Vi åt mat och tårta 🎂 

När vi kom hem igen bakade jag biscotti med mamma och kollade på serie i soffan. Vi stannade kvar i Köping för att äta söndagsmiddag och eftersom jag är ledig även imorgon så sover vi kvar här inatt också. Så mysigt!