Släkten är bäst

 



Det är först när man ger upp som det blir nått nytt

Sol och solnedgångar, kalas och shopping/lunch i Västerås. ↑ Detta är vad jag gjort de senaste dagarna ( + massa körlektioner). Nu håller jag på att packa inför Stockholm imorgon. Jag och Elin ska bo på hotell en natt och kommer hem igen på söndag kväll. ÄVENTYYYR!
 
 



Körkortsplugg

Hela mitt liv cirkulerar kring detta jävla körkort. ÅH är trött på det! Hade en körlektion imorse och efter lite frågor i pärmen så mötte jag Vickan på stan för att äta frukost med henne. Efter flera timmar av prat och promenader så var det dags för lunch på chili nam nam. Efter mat och ännu fler timmar av prat så gick jag tillbaka till körskolan och gjorde en till pärm innan jag hade ytterligare en körlektion. SEN, äntligen, åkte jag hem och umgicks med Elin (pluggade körkort). Vill ba sova nu. 



Jag lärde mig att änglar bara finns i snö

Denna måndag började med sovmorgon och sen två körlektioner på eftermiddagen. Efter körningen, som för övrigt gick jättebra, så åkte jag och klippte mig. Dock bara fem centimeter, väntar lite med att klippa av en rejäl bit. Och idag kom äntligen våra tesilar till företaget efter lite förseningar från Kina. Bara att börja sälja nu!



Söndag

1. Jag och syster på Maggio konserten igår.  2 & 3 & 4. Gosade med jättejättesmå kattungar idag, det var mys. 
 
Imorgon börjar lovet på riktigt och även fast jag mest ska spendera tiden till körlektioner och körkortsplugg så ska jag också hinna med några minnesvärda äventyr. Men nu: film!



VERONICA MAGGIO

Gårkvällen var mycket bra och Veronica var bäst!



Höstlov

HIHIHI HÖSTLOV!!! Imorgon är jag opepp på högskoleprovet och aspepp på Maggio. Får se hur dagen blir!



Gymnasiekväll

Spenderade två timmar på gymnasiekvällen där vi sålde te med vårt UF-företag. Imorgon är det sovmorgon och sen några timmar i skolan innan jag får HÖSTLOV!!!!!!!



Vi är tomma skal som suktar efter innehåll

Idag orkar jag inte för idag är allt så jobbigt. Är fortfarande sjuk och jag har numera alltid huvudvärk. Efter att ha varit i skolan en hel dag så kommer man hem till timmar av plugg och tusen saker som måste göras som inte ens har med skolan att göra. Men ikväll tar jag en paus från pluggandet och istället går på talangjacken med Emma. 



Helgen

Lördag: Var barnvakt åt två söta kusiner. Vi gick på bio, åt kinamat och åt godis. Igår sov jag länge och sen gjorde jag och Emma American pancakes. Efter brunchen åkte vi till Västerås för att gå på Ikea och Erikslund en stund. Idag är jag fortfarande sjuk men gick till skolan ändå. Efter skolan förpackade jag och Dahl fyra kilo te till vårt UF företag. Nu är te fixat och klart och vi väntar bara på tesilarna från Kina. På torsdag har vi vårt första säljtillfälle!



Lördag

↑ Fina fina Vickan igår. // Ikväll ska jag vara barnvakt åt kusinerna så vi ska gå på bio och sen käka någonstans. Men först lite körkortsplugg!



Ullevi 7 juni 2014

 



Över molnen och under ytan

Är hemma och är sjuk idag. (Och gosar med Håkan.) Vill bli frisk någon jävla gång!!! Ikväll väntar iallafall filmkväll med Vickan. HEEEELG ♥



37 grader celsius är allting som behövs

Höstkonsert med Maggio. Precis vad jag behöver!!!!!!!!!



We don’t waste no precious time

13 oktober - höst. Det är måndag och idag fick jag sluta klockan tolv. Efter ett bankmöte, tacos till lunch och många avsnitt av andra avenyn så är jag nu redo att börja plugga. Tror jag. 



korallreven och vintergatan

1. Lördagens kvartersloppis i höstsolen. Fick in totallt 20 kronor. Bättre lycka nästagång!  2. Kladdkaka<33  3. En grå, regnig söndag.
 
Har haft en jättebra helg och en jätteproduktiv söndag, vilket är ovanligt för mig. Jag har bland annat (nästan) skrivit klart min svenska uppsats och en spanska text, övningskört fram och tillbaka till Arboga och fikat hos mormor och morfar. Efter den här helgen känner jag mig förvånansvärt peppad inför en ny vecka. Bara två veckor till lov!



Brinna tills min aska blir till lava

Lol för sjuk för selfies. Ingenting hjälper mot min förkyldning/hosta. Gick bara på två lektioner idag sen åkte jag hem. Ska försöka att inte plugga utan bara vila. Inte så lätt när jag har 100 saker att plugga på. 
 
Update: (Orkar inte skriva ett nytt inlägg + har inga bilder) Har vilat, kollat film, pluggat och sen kom Vickan hit för SATC-marathon och kebabtallrik. Har även fixat baldejt nu!



Saturday night

IGÅR: KROGEN DEBUT. Var hos Elin och åt pizza innan vi drog till Hantis vid halv tolv. Hade en mycket bra och fin natt med dom bästa människorna<333
 
Idag har jag bara legat i sängen och kollat film. Gick upp och träffade Lusse en stund vid sex men nu ligger jag i sängen igen. Ska kanske börja plugga matte nu och försöka bli av med min förkylning. Och såklart KEBABTALLRIK till middag! 



Låt våra ögon som har vissnat blomma ut igen

Passade på att fota lite av hösten idag. (Och Håkis såklart<33) NU ÄR DET HELG!



Skit i livet livet livet, det är så tragiskt

Är less på vardagen. Behöver mer vardagspepp. Går runt med för långt hår. Vill på konsert. De senaste dagarna har bara varit skola-träna-plugga-sova och sen lite gos med Håkan. Nu ska jag sova igen.