Drar till västkusten imorgon!

Hej på er! Igår kväll träffade jag Lusse en stund. Vi gick en sväng utanför Köping och snackade. Sen sov Julia och Hulda här, så vi satt vid datorn.. alldeles för länge. Idag väckte mamma mig vid ett sen åkte vi till åsby en sväng. När jag kom hem var jag med Lusse sen har jag packat tills imorgon också, bara lite kvar.. (Åker ju till västkusten imorgon)

Ikväll ska vi hem till Lusse & Zoe för filmmys! Sen en tidig kväll eftersom vi åker runt klockan sex imorgon bitti :/





FÖRE vs EFTER


FÖRE                                                          EFTER

Vad tycker ni? :D



Home!!

Har haft några underbara dagar i Nyköping/Norrköping! Men nu är jag tillbaka i Köping igen. Fast bara en kort stund för på söndag åker vi till västkusten en vecka! :D

Idag fick jag sova ut till klockan tolv sen gick jag och mamma ut och gick fem kilometer, skönt! Sen kom min moster hit och färgade håret på mig, mörkbrunt blev det. (Ni får se resultat lite senare). Nu ska vi strax käka, grillat såklart, sen vet jag inte vad jag ska göra.. Filmkväll? Guess so. Ha en bra kväll!♥






Lite bilder från kolmården i onsdags och torsdags!



Set fire to the rain



Adele - Set fire to the rain ♥



New jeans


Från ginatricot, 499:-



Nice väder... NOT!

Åhh, det har regnat hela dagen! När kommer sommarvärmen tillbaka?! :O
Jag har iallafall vart på stan med mamma och syster. Vi tog en fika och gick runt och kollade lite. Jag köpte även hårfärg, mörkbrunt blev det.

Måste packa idag eftersom vi åker till Nyköping imorgon. Vi hörs senare♥




Mitt i sommaren

Den här gången blir det en kort stund hemma. Vi åker bort igen redan på tisdag. Då bär det av till Nyköping. Vi ska bo hos mammas kompis, så vi sover över där till onsdagen sen åker vi vidare till Norrköping och kolmården! Där har vi hyrt en stuga så vi bor där till torsdagen. Så vi kommer gå på kolmården både onsdag och torsdag (+ kolla på delfin showen och safari). Sen kommer jag hem till Köping igen på torsdag kväll. Kommer inte ha med mig datorn så jag kanske mobilbloggar lite under dom här tre dagarna..

Sen på söndag (om en vecka) åker vi till västkusten en vecka. Vi ska bo hos mormor & morfar, dom har en stuga där.


förra året vi var på västkusten!



Tillbaka i Köping igen.








Lite bilder från veckan i Askersund! Vill tillbaka♥
Vi åkte från Askersund vid elva igår sen stannade vi på Marieberg och shoppade i några timmar. Köpte ett par jeans på ginatricot och sen en film. Var hemma i Köping igen vid halv fyra. Sen på kvällen träffade jag Zoe, har saknat henne.  Nu ska jag packa upp allt från Askersund, orkade inte göra det igår. Så vi hörs senare!



Drar till Askersund imorgon!

Hej! Det här är sista inlägget på ett tag. Åker ju till Askersund imorgon bitti och är där en vecka. Så nu ska jag packa det sista sen duscha och sova. Vi ska upp ganska tidigt imorgon så det gäller ju att lägga sig i tid. Ni får ha en jättebra vecka så hörs vi när jag kommer hem nästa lördag!




Strawberrys ♥




Canon 1000d + 50mm



Everywhere and nowhere

Hej på er!

Idag har jag mest vart hemma hela dagen. Sen vid fem åkte jag med mamma och micke till åsby och tittade lite. Sen hem och åt tacos. Sen åkte vi till Malmön för ett kvällsdopp. (Dock inte jag, det var för kallt!)

Nu sitter jag och tittar på "the killing". Har bara 4% batteri kvar i datorn så den dör snart. Men vi hörs mer imorgon. Då ska jag gå upp rätt tidigt sen till mamma för att "panik-packa" tills på lördag. Godnatt ♥



Godmorgon!

Hej på er!

Vaknade för drygt en timme sen och nu har jag precis käkat. Snart ska jag och syrran dra till coop. Sen vet jag inte vad vi ska göra idag. Lucila och Zoe kommer hem från Afrika idag! :D Men jag vet inte vilken tid och om jag hinner träffa dom idag.

Hörs under dagen eller ikväll!


Sötis!!



Ny mobil!

Har lagt bloggen åt sidan ett tag. Och så kommer det bli ett tag nu, åker ju till Askersund på lördag och blir borta en vecka så då kommer jag inte heller blogga. Men igår var jag med Elin sen sov jag hos henne. Idag vaknade vi halv två av att mamma ringde och väckte mig. Sen åkte jag hem vid fyra. Sen ner på stan och köpte en ny mobill till mig och syrran. Det blev en Sony ericsson xperia X8, en svart. Har äntligen comviq nu!






Everytime I smile, I do it for you

how to make gifs




My dream is to fly over the rainbow, so high


Minnen ♥

Skönt att få sova ut idag. Satt uppe ganska länge igår och gjorde klart min film. Äntligen är den helt klar!
Idag kanske jag ska träffa Elin ett tag, vi får se. Annars vet jag inte.. Ingen sol idag iallafall, mindre roligt.
Vi hörs ikväll!



Filmkväll

Denna söndag har gått väldigt fort. Det kan ha vart för att jag sov till ett, men vi har bara sommarlov en gång om året!
Har mest slappat i sängen/soffan idag. Vem orkar vara ute när det regnar?!

Sen vid halv sju kom Vickan hit. Var länge sen jag träffade henne! Vi tittade på filmer, käkade pizza och godis. Tack för en underbar kväll Vickan ♥

Nu ska jag snart gå och lägga mig, så att jag inte vänder på dygnen helt.. Godnatt!



Summer party!

Tjena! Håller på att fixa mig inför ikväll, då är det nämligen fest här. Now we talkin'.  Har precis duschat och nu ska jag fixa håret och byta om osvosv.. Vi hörs mer imorgon för jag kommer troligviss inte kunna blogga mer idag/ikväll. Ha det toppen!




Gårdagens shopping






Igår var jag som sagt i Västerås med Elin. Vi gick och kollade i affärer sen åt vi kina mat. Efter lunchen gick vi runt och kollade på cityfestivalen, åkte karusell och tittade på marknaden. Sen tog vi fyra tåget hem till köping. På kvällen åt vi tacos med Elin, Bettan och Fredrik.

Här ovanför är bilder på det jag köpte. En svart jumpsuit från bikbok, 125:- En tröja från marknaden 100:- Två ear cuffs från ur & penn, 20:- / styck.



@ Cityfestivalen!

dsc01003 (MMS)

Är på city festivalen med elin. Vi såg nyss gurkan från bb :D hörs när jag kommer hem!




FÖRSTA JULI

Det är redan juli :o Fast det känns bra det också, bara det inte går fööör fort.
Idag ska jag och Elin åka till Västerås och shoppa. Var tvungen att ringa och kolla så att hon inte hade försovit sig, men som tur var hade hon inte det haha. Jag ska möta henne om 10 minuter, så det är bäst jag åker nu. Bloggar mer ikväll och visar vad jag har köpt. Ha en bra dag ♥