Vad jag gjort sen i måndags

(null)
(null)
(null)
(null)

Måndag kväll efter jobbet var vi hos min moster och hade släktträff. Då är det alltid stor fikabuffé, det är en av dom bästa traditionerna. Tisdag jobbade jag hela dagen men idag var jag äntligen ledig. Men jag gick ändå upp tidigt för att tvätta och sen städade vi lägenheten efter frukosten. Vid tolv kom mamma, Clara, Casper och Elin hit och hämtade mig och sen åkte vi till Erikslund där vi träffade Jessica och Emilia också. Vi åt lunch, shoppade och fikade innan dom åkte hem igen. Mysig dag! Sen har jag bara tittat på serier i soffan men nu är det dags att ta tag i middagen.




Semestern i Karlsborg - del 3

 




Söndagsmiddag hos mamma

(null)
(null)
(null)

Jobbade till klockan 16 sen åkte vi direkt till mamma. Vi badade i poolen och åt en jättegod pastasallad. Nu har vi precis kommit hem och ska kolla på ett avsnitt av en serie och sen sova. 



Härlig sommarkväll vid vattnet

(null)
(null)
(null)
(null)

Ännu en kväll vid Lögarängen! Igår efter jobbet åkte vi raka vägen hit för kvällsbad och glass. Så skönt att bada när man jobbar i ett svettigt kök hela dagarna. Det här måste bli en vana. 



Vår förlovningsdag

(null)
(null)

26 juli 2016. Dagen vi förlovade oss på en klippa i Västervik med solnedgången framför oss och ett plastglas med cava i handen. Den bästa dagen. Idag firar vi 3 år med ringarna på! 

Efter jobbet och en kall dusch (det är fortfarande över 30 grader varmt, smälter bort) så cyklade vi in till stan för att gå på bio. Biodejt är ett bra sätt att fira förlovningsdag! Vi såg filmen "Crawl" och den var jättebra och spännande. Efter filmen åkte vi hem igen och åt hemmagjord pizza innan jag däckade i soffan. Lång dag!



Kvällsbad

(null)
(null)
(null)

Igår när vi kom hem från Karlsborg åkte vi och handlade mat. Det var otroligt varmt igår så på kvällen åkte vi ner till Lögarängsbadet och kvällsbadade. Det var ganska varmt i vattnet men det svalkade ändå lite. Så skönt! Måste passa på att bada nu innan sommaren är över, det går ju alltid så fort. 



Semestern i Karlsborg - del 2

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Ännu mer bilder från vår semester i Karlsborg ❤️



Semestern i Karlsborg - del 1

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

En veckas semester på campingen i Karlsborg är nu över. Men vilken otroligt härlig och mysig vecka vi har haft, och toppen väder också. Det regnade bara en dag men det gjorde inget för då åkte vi till Skövde och shoppade istället. Annars har vi bara solat, badat, läst bok, ätit glass, spelat minigolf, spelat kortspel och grillat. Vill ha fler såna här veckor!!! ❤️❤️




Imorgon börjar semestern på riktigt

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Hej onsdag. Dagen har mest bestått av förberedelser inför semestern imorgon. Jag har bakat kladdkaksmuffins, jag har packat en massa kläder, tvättat bilen och köpt alkohol så att det räcker i en hel vecka. Hann också med att sitta och läsa på balkongen. Solen kom äntligen tillbaka på eftermiddagen så då var det bara att kasta sig ut och ta tillvara på värmen. 

Till middag blev det vår standard rätt: spagetti och köttfärssås med mycket basilika. Så härligt att ha massa egenodlade kryddor på balkongen så att det bara är att hämta när man behöver något. Kan ha varit min bästa idé. Efter mat och matkoma så fick det bli en kvällsprommis till Ica för att köpa glass och sen två timmar i badkaret framför Andra avenyn. 

Nu är det dags att sova. Ska upp tidigt imorgon för att packa det sista inför semestern. Sen drar vi, familjen och delar av släkten till Karlsborg i en vecka. Så skönt! Längtar efter att bada, läsa böcker och vara ledig. 



Semester

(null)
(null)
(null)

Igår jobbade jag min sista dag så nu har jag semester! I 10 dagar! Så skönt! Kommer ha två lediga dagar hemma och sen åker vi bort i en vecka. Igår efter jobbet passade jag på att färga håret och ta ett långt bad innan vi kollade på film i soffan. 

Idag var alltså den första av två lediga dagar hemma. Hade planerat en dag med Elin så hon kom och hämtade mig vid elva och så åkte vi till Dollarstore för att köpa lite saker till semestern. Sen åkte vi vidare till Erikslund för att äta lunch och gå en sväng på Ikea. När hon hade åkt hem vid fem så började jag baka kakor till semestern. Det blev mina favoritkakor, chocolate chip cookies. Nu ska vi äta middag och kolla på film i soffan. 



En perfekt sommardag

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Igår var det en så himla mysig och härlig sommardag. Toppen väder med både sol och värme. Vid tolv så åkte jag och Leo till Borgåsund för att äta lunch med mamma, Clara, Casper och Jessica. Det är ett litet fiskrökeri där dom också har räkmackor och några fiskrätter. Så vi satt på deras brygga precis vid vattnet och åt räkmackor. Sen åkte vi förbi Kolbäck påvägen hem och plockade mer jordgubbar. Tur för mina andra hade precis tagit slut. 

Väl hemma hos mamma så spenderade vi några timmar i poolen innan vi bakade både bullar och blåbärskaka. Vi stannade och åt middag hos mamma, grillat, riktig sommarmat. Efter maten åkte jag och Leo hem till Västerås igen bara för att vända i dörren och cykla ner till stan där vi satte oss på en uteservering i några timmar. Drack öl/cider och åt pommes till nattkäk. Alltså hur bra dag?! Så himla mysigt allting. 



Äntligen fredag

(null)
(null)
(null)
(null)

Har läst på balkongen i kvällssolen (bland det bästa i livet), har varit för trött för att laga mat så det blev varsin pizza istället och har spenderat mååånga timmar i badkaret framför andra avenyn den här veckan. Har nu jobbat mina tre dagar och är ledig imorgon. Hoppas på sol och sommarvärme. Det var längesen. 



Plockar jordgubbar

(null)
(null)
(null)
(null)

Tisdag. Började dagen med att tvätta och när vi var klara åkte vi till Köping. Vi mötte Clara och Casper och åt kinabuffé till lunch. Sen åkte vi ut till Kolbäck för att plocka jordgubbar på deras självplock. Det var ganska kallt och blåsigt men jag fick ändå med mig två liter jordgubbar hem. Så kul att plocka sina egna!

När vi kom hem så kollade vi klart på dom sista avsnitten av Stranger things, gick en kvällspromenad och nu ska vi börja med middagen. Imorgon är det dags för jobb igen. 4 jobbdagar kvar till semester!!!



Kungsbyn djurpark

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Så mysig dag! Clara och Casper kom hit på förmiddagen och så åkte vi till Kungsbyn djurpark. Vi såg bland annat kameler, älgar, grisar och massa andra djur. Efter att vi hade ätit lunch hos oss så åkte vi vidare till Erikslund för att kolla på Ikea och i affärerna. En fika hann vi också med. Nu har dom precis åkt hem och jag och Leo ska fortsätta att kolla på Stranger things. 



Dom två senaste dagarna

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Igår åkte vi till Köping efter lunch. Först en sväng till Clara och Casper och sen åkte vi alla hem till mamma för att baka till en liten fika med släkten. På kvällen åt hela familjen middag på Basilico i Köping. Så mysigt!

Idag har vi äntligen köpt en rullgardin till sovrummet och jag köpte också en ny svart klänning (behövde jag ännu en svart klänning? Oklart.) Vi testade ett nytt hamburgarställe till lunch och jag älskade det, så goda hamburgare och ännu godare pommes. På eftermiddagen kom morfar och Eva hit och fikade. Nu ska vi äta middag och kolla på nya säsongen av Stranger things!!!



Minst en glass om dagen

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Igår efter jobbet gick vi en kvällsprommis till Ica och köpte glass. Viktigt med en glass om dagen på sommaren!! Efter middagen började vi kolla på serien Chernobyl, väldigt bra hittills. Fin solnedgång denna tisdag också. 

Idag tog jag sovmorgon, som alltid när jag är ledig. Vi började dagen med att tvätta och städa hela lägenheten. Efter lunch åkte vi först in till stan för att både jag och Leo skulle ta TBE vaccinet. Sen åkte vi vidare till Erikslund och shoppade lite. Och åt glass såklart! Nu har vi kommit hem, jag har badat i någon timme och det är dags att börja med middagen. 



Thomas Stenström / västerås / 29 juni 2019


Det här blev fortsättningen av konsertåret 2019: Thomas Stenström spelade på Cityfestivalen i lördags. Det var varmt, solen sken och det var en jättebra setlist. Fin version av "På en vacker dag" men saknade som vanligt "Eldorado" från förra albumet. Har fortfarande inte hört den live. Men ändå så fin kväll, ses snart igen älskade Thomas.