Tillbaka till vardagen

I tisdags kväll kom jag tillbaka hem till Karlstad igen efter att ha varit barnvakt hela förmiddagen. Igår handlade vi och sedan jobbade jag från 16-22. Fick även hem lite smink + örhängen igår 😍  Idag har jag varit ute på en timmes power walk med Flora och Fridas podcast i lurarna. När Leo kom hem från jobbet åt vi en JÄTTEGOD fisk- och äggsås med broccolimos (asså jag blir hungrig igen, så god!!!) Nu ska vi snart sova och imorgon är det fredag. 



Annandag påsk: Fira Emilia

Det fina påskvädret har fortsatt även idag så jag och mamma var ute på en promenad på förmiddagen. Efter pannkakslunch åkte vi till Arboga för att handla lite på ÖB och sen hem och fika med pappa, Camilla och Morfar. Vid fyra gick vi till Emilia och firade henne med tjejerna. Vi lekte lekar (som alltid när vi ses), åt tacos och kladdkaka. Imorgon åker jag hem till Karlstad och till Leo igen så nu ska jag packa resväskan och sen sova. 



Påskdagen: Grillpremiär!

Påskdagen började med frukost på altan och det känns så bra att kunna sitta där ute och äta igen. På eftermiddagen gick jag och mamma en långpromenad och sen kom Clara hem från Sälen. Sen på kvällen blev det GRILLPREMIÄR! Så gott!



🐣 Påskafton 🐣

Påskafton 2016 började med att jag träffade Lucila en stund på förmiddagen. Sen hjälpte jag Mike att städa altan så den är redo för grillkvällar och powernaps i soffan. Klockan fyra gick vi till kusinerna för att fira Emilia och Roger, åt också väldigt god trerätters middag. Bra påskafton 🐣



Långfredagen: lyxfrukost och träning

Idag är det långfredagen och jag började dagen med att hämta Vickan klockan tio för då skulle vi äta frukost ihop. Efter räkmacka, vaniljlatte och några timmars prat åkte vi och tittade lite i affärer. När jag hade släppt av Vickan åkte jag hem, åt lunch och senare på eftermiddagen tränade jag med mamma. På kvällen hade vi minispa, åt fredagsmiddag med efterrätt och jag gick en kvällsprommis med Lucila. Passar även på att gosa med katterna nu när jag är hemma, har saknat dom!



skärtorsdagen: hem till Köping

Igår var jag som sagt och provjobbade i hemtjänsten. Började redan klockan sju så jag gick till bussen precis när solen höll på att gå upp. När jag slutade klockan två tog jag en promenad hem i solen och sen spenderade resten av dagen med att packa och laga mat. Idag är det skärtorsdag och jag har kommit hem till Köping (efter massa förseningar i Hallsberg). Har bara hunnit äta pannkakor och tittat på tv för nu är det dags att sova. 



Sunset/babe

Idag är det tisdag och i förmiddags var jag på ännu en jobbintervju. Även denna gick jättebra och redan imorgon ska jag börja provjobba för att se om jag trivs och hur det går. Så kul! Ska även börja packa lite idag eftersom jag åker hem på torsdag. 



Måndag: möte med studievägledare

Åh, asså ser ni hur fint det är i Karlstad? Speciellt nu när det är vår och solen skiner. Denna bild är från i fredags när jag gick en promenad i solen och passerade Klarälven som går genom hela Karlstad. I helgen har jag även hunnit med att jobba några timmar på Knatteskutt, tvättat, storhandlat och bokat resa hem över påsk. Idag är det måndag och tidigare idag hade jag ett möte med en studievägledare och det gick jättebra. Nu vet jag precis hur jag ska göra mitt val till hösten. 



Fredag och helg

Idag är det fredag, solen skiner och det är helg! Igår var jag på en jobbintervju och sen åkte jag till stan för att kolla lite. Hittade en tröja och en kjol på rean. Senare på kvällen gick vi en promenad och såg solnedgången innan vi gick hem och gjorde lasagne till middag. Idag har jag inte några planer än, jag tänkte ta en promenad i solen lite senare och så måste jag även diska. 



Sol och yoga

 
Det fina vårvädret håller i sig och det är underbart att se solen varje dag. Dom senaste dagarna har vi ätit finmiddag, jag har provat hemmayoga för första gången och idag åt vi en bränd gino, men den var faktiskt jättegod! Nu blir det filmkväll. 



Video: vlogg 25-26/2




världens bästa helg

Nu var det ett tag sen igen. I fredags var jag som sagt och åt Kina mat med släkten och sen gick vi till Hantis senare på kvällen. Hade jättekul även fast vi bara satt och pratade och drack drinkar. Ibland är det roligare än att dansa i flera timmar (har jag blivit gammal eller vad?) I lördags förmiddag åkte jag hem till Karlstad igen, har saknat vår lägenhet <3 På kvällen gjorde vi egna hamburgare och testade vår nya hamburgare grill - så bra! Igår var det en vanlig söndag, alltså vi tvättade på förmiddagen och handlade efter det. Sen gjorde vi egen pizza och åt ben & jerry's till en Johan Falk - film. Har haft en jättebra helg som avslutades på bästa sätt! Nu kör vi ny vecka med jobbintervju på torsdag. 



Sunny friday

Igår var det väldigt fint väder ute, nästan som vår. Som jag längtat efter solen! Vid elva åt jag, Elin och Dahl lunch på stan och efteråt följde Elin med mig hem. På kvällen tränade jag ett svettigt zumbapass, hej träningsvärk. Idag är det ännu en solig (nästan) vårdag och jag har tillbringat förmiddagen framför en film men nu ska jag ut på en promenad med podcast i lurarna. Ikväll ska jag äta på kinarestaurangen med släkten och sen ska vi till Hantis. 



Onsdag kväll

Det är inte alltid så lätt att få tid att blogga här hemma när jag mest vill umgås med familjen och vänner. Men vi har iallafall ätit lunch på stan, gått promenad till hästarna, lagat mat till familjen och kollat på film men idag åkte Leo hem till Karlstad igen. Jag åker hem först på lördag så jag har några dagar till på mig att umgås med familjen. Idag fyllde morfar år så vi har firat honom med hela släkten. Om en stund ska jag sova, men först kolla lite på Youtube. 
 



Claras 18 års fest

Kom hem till Köping i fredags och igår hade vi fest för syrran som fyllde 18. Idag har vi inte gjort mycket alls, mest tagit det lugnt. Men nu ska vi ha filmkväll (nya beck!!!) och äta grekisk mat. 



Mars = snö

Det är mars, äntligen! Jag trodde att det var nu våren skulle komma men istället kom det ÄNNU MERA SNÖ?! Jag vill bara ha sol och plusgrader. Idag har jag iallafall varit på möte om volontärarbete och sedan mötte jag Leo på stan där vi köpte ramar och kollade i affärer. Sedan åkte vi till Bergvik, fikade och kollade runt lite innan vi åkte hem och rullade köttbullar. Nu ska vi kolla på Johan Falk innan vi går och lägger oss. Imorgon åker jag och Leo till Köping för att fira syrran som fyller 18 år ♥♥♥
 



Video: Markus Krunegård // 20 februari 2016