Sista maj

Idag är det mors dag, men det är också sista maj. SISTA MAJ! Vill inte att maj ska vara slut. Det har varit en så himla bra månad. Har nästan sett Maggio live i sthlm, har haft picknick i solen, har gått på balen med Vickan, har sett tre favoriter live på Yeah - festivalen i Örebro, har bokat Barcelona resa med LEO, har sprungit vårruset och skrivit min sista uppsats på flera månader. Japp, en väldigt bra månad. Och imorgon är det juni!!!!!!



this weekend

Fredag: barnvakt åt Emma och Anton. Vi åt tacos och kollade på film. Kunde inte sova, så klockan fyra inatt kollade jag på den fina soluppgången som var påväg upp långt där borta. 
Lördag: Vaknade av att Clara och Emma hade gjort våfflor till frukost. Typ bästa starten på dagen! Annars har det regnat hela dagen, gick knappt utanför dörren. På kvällen åt jag kebabpizza och skypeade med LEO :))))))
 



The places where we go When we're grey and old

14 dagar/ två veckor till studenten???? Hur i helvete kan det stämma när det känns som jag nyss började gymnasiet? Fattar ej
 
Det är iallafall lugnare i skolan och jag har endast en uppsats och en mattekomplettering kvar. Ska plugga imorgon, lovar. Imorgon väntar även den andra av två introutbildningar till mitt sommarjobb. Annars lyssnar jag typ bara på Robbie Williams, det är en sån period nu. 



en måndag

Två lektioner i skolan och på kvällen firade vi min mamma som fyller år idag. Det kändes inte som en måndag idag. Positivt. Men tyvärr är det en fkn måndag som alla hatar. Godnatt! 
 



Look for the girl with the broken smile

Vad har jag ens gjort sedan i onsdags? Jag hade matte NP i torsdags, var ledig i fredags så spenderade delar av dagen på stan med Clara och Emma, igår kollade jag på ESC med Elin och idag försöker jag plugga språkhistoria. Och lyssna på Krunegård. 60 dagar till Barcelona och 17 dagar till studenten. Jag ska nog stå ut. 



om Lyckan och livet

Kommer inte ihåg senaste gången jag var såhär glad. Är på något sätt orimligt glad, sådär så att man inte ens kan förklara för någon hur glad man är. Skrev på Twitter att jag ville dansa på gatan pga så glad. Och ja, det är väl ungefär så jag känner.  
 
Skolan idag var helt ok, jag pluggade iallafall på mattelektionen. Efter skolan skulle jag ha pluggat matte och ätit godis men matteboken byttes ut mot Youtube klipp och där blev jag fast i tre timmar, Efter maten kände jag att jag behövde en kvällspromenad och så fick det bli. Precis lagom till när solen började gå ner och idag var en sån dag då delar av himlen färgades rosa och jag var för sen med att dokumentera det. Sedan gick jag sakta sakta hem med musik i öronen och upptäckte en ny känsla, nämligen den man kan få när livet är så jävla bra: om jag dör nu så gör jag det som världens lyckligaste människa. 
 
För att just idag hittade jag så många anledningar till att vara glad, och jag är så sjukt stolt över mig själv och vad jag har gjort hitills i livet. 



Vårruset 2015

Vi sprang vårruset idag och jag är fett stolt över mig själv som sprang 5 km på 41 min (och nääästan slog mitt person bästa)!! Fyfan vad jag är grym, och medaljen hänger redan på väggen. Har även gjort klart den sista uppgiften i UF idag, så nu förtjänar jag lite sömn. 



I started out with a simple plan

Igår kom LEO hit och vi bokade äntligen vår Barcelona resa (OMG, är så glad!!!) Sen kollade vi OTH och åt tacos. Släppte av han vid tåget imorse innan jag åkte till skolan och nu är vi ännu en dag närmare studenten. Fast det är måndag så var dagen helt ok, typ. Men let's face it: livet är så jobbigt och orättvist 95% av tiden. 



Hela livet var ett disco, men hur kunde det bli så svårt

Picknick med kebab på en filt, kollade på bilar, hade båtmys i hamnen med Elin och Vickan, spelade kort, köpte godis och kollade på film. Ännu en bra dag och jag är fett tacksam för det. Känner mig nästan lite bortskämd med bra dagar nu.. 
 
 



#yeah15 - pt 2

HELVETE VILKEN BRA OCH FIN KVÄLL DET VAR IGÅR. Finner inga ord, det var den mysigaste festivalen jag har varit på. Jag har sett tre favoriter och fått höra några av mina absoluta favorit låtar ever. Jag har på ett mycket desperat sätt dragit i Krunegårds jacka tills jag inte orkade mer. 15 maj - även denna dag var en av livets bästa, och det var det bästa sättet att starta sommaren på ♥ 
 
Att få stå nästan längst fram på Urban Cone, Jonathan Johansson och Markus Krunegård var mänskligvärme på riktigt och jag var så glad!!!



#Yeah15 - pt 1

Bilder från igår när vi var påväg till Örebro/festivalen. Det var sol och vi var jättejättetaggade!



Balen 2015

Hade en av livets bästa dagar igår med världens bästa baldejt ♥ Shit vad kul vi hade, men nu känns det mest tomt, precis som du sa Vickan. 
 
Idag är det fredag och det är dags för festival i Örebro med Clara! Är så pepp på Krunegård, Urban Cone och Jonathan Johansson. 



The time of my life

Gaaah. Fyra veckor till studenten, imorgon är det bal och jag gör planer för sommaren som aldrig förr. Känner mig gammal, och bara jävligt glad!



Like it's your birthday

Tisdag. På förmiddagen gick hela skolan 9 km, det resulterade i onda fötter för mig. På eftermiddagen skrev jag en uppgift och skickade in den, check √, och om två dagar är balen. Två dagar!



13 år / 1 månad

Jag har snart gått i skolan i tretton år. Det motsvarar 156 månader, nu är det bara en månad kvar. 31 dagar till glädje, lycka och frihet. För första gången i mitt liv kommer jag inte längre kunna kontrollera vad jag ska göra det närmaste året, eller vart jag kommer bo. Jag har såklart en önskan om var jag vill befinna mig om ett år och jag hoppas verkligen att det blir så. Men för första gången så vet jag inte hur mitt liv kommer att se ut. 



Lever life

På ett tåg till Stockholm, en kebabtallrik istället för Maggio konsert, lunch på stan med syster, picknick en lördag eftermiddag i solen. Asså livet just nu <33 Tänk om alla dagar kunde vara fyllda med äventyr istället för plugg, men snart slipper jag det för ett tag. På tal om plugg, borde plugga hela dagen idag.



Sthlm, 7 maj

Det blev tyvärr ingen Maggio konsert igår. Efter att vi hade köat i två timmar och nästan var framme vid insläppet så säger personalen att de nått en maxgräns på grönan och att de inte kommer ta in fler. Besvikna och trötta gick vi och åt kebabtallrik istället. Nu taggar vi om till Yeah-festivalen i Örebro på fredag. Ska äntligen få se Krunegård live. 



I wanna dance by water 'neath the Mexican sky

Var hemma från skolan idag också pga fortfarande sjuk men det har nog blivit lite bättre ändå. Imorgon har jag bara en lektion i skolan och på eftermiddagen åker jag och Clara till Stockholm och Gröna Lund för att se Veronica Maggio igen. SÅÅÅ KUL.



Black butterfly

En av världens finaste böcker. Black butterfly - en poesibok med dikter och texter på engelska. Älskar den!



En tisdag i början av maj

Tisdag: NP tal i svenska och en förändring i håret. Det är numera kortare och mörkare. Precis som jag vill ha det!



Wilder mind

Vaknade upp med feber och en svullen hals så jag låg hemma i sängen hela dagen. Kan verkligen inte vara sjuk nu när jag har så mycket i skolan. Lyckades iallafall skriva klart mitt svenska tal idag men annars har jag inte gjort annat än att kolla på film. Nu ska jag ta alvedon och försöka sova.
 
Älskar Mumford & sons nya album "Wilder mind", så ta och lyssna på det!



saturday night

Hade som vanligt en jättebra kväll igår på Hantis. Var först hemma hos Elin med Vickan och Ewe och sen gick vi till Hantis vid elva. Dansade, kramade kändis och var bara jätteglad. 



första maj

Första maj, MAAAAJ hallå?????? Vad händer? Idag har jag haft kvalitetstid med Clara, firat farmor i Kolsva, kollat på några avsnitt av Bron och skypeat några timmar med LEO. Bra dag ändå!