Ida x 3

(null)
(null)
(null)

Ledig dag idag, så skönt! Förutom en sväng till Ica på förmiddagen så var jag inte ute någonting. Kollade mest på serie/film/youtube i soffan och sen bakade jag snickers och chokladgodis. Passade även på att göra massa saker hemma som jag inte hinner med annars. Typ rensa bland mina teer och ljus, hur ofta hinner man göra det liksom... 

Bara två jobbdagar kvar denna vecka sen har jag en ledig helg. Älskar!!! Vill bara hinna med så mycket som möjligt när jag är ledig en hel helg. Vi ska iallafall veckohandla, tvätta och åka till Ikea. Sen får vi se. 



En kväll i Västerås

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Söndag: åt trerätters på Jensens i Västerås och sen såg vi Pernilla Wahlgrens show på konserthuset. Så rolig kväll med familjen!



Saker som hänt i oktober

(null)
(null)
(null)

1. Ny bok i bokklubben! Den här gången bestämde vi oss för David Lagercrantz bok "Det som inte dödar oss". Det är fortsättningen på millennium böckerna, så det här är alltså den fjärde boken som också handlar om Mikael Blomkvist och Lisbeth Salander. Så taggad på att läsa denna bok!

2. Färgade håret mörkare i början av oktober. Det behövdes verkligen, plus att jag gillar att ha mörkare hår på hösten/vintern. Innan jul måste jag också klippa mig, håret är så långt nu. 

3. Jag har redan köpt de två första julklapparna. Jag brukar alltid vara tidigt ute och börja i oktober men nu har jag också slagit in ett paket. Det är ju så kul att leta och köpa julklappar. Jag vill dock inte ha julfeeling än, det kan vänta en månad..

Utöver detta så känns det som om jag bara jobbar hela tiden. Men så är livet antar jag. Det är kul när man får lön sen!



Ledig onsdag i oktober

(null)
(null)
(null)

Yey! En ledig onsdag! Har längtat efter denna dagen enbart för att jag hade bestämt att jag skulle baka snickers idag. Och så blev det! Har inte bakat/ätit snickers sen i julas, alltså snart ett år sen! Vad hände? Snickers är typ det bästa jag vet men ändå var det så längesen jag åt det. Livet hände hörrni. Resten av dagen tittade jag på serie i soffan. Precis vad jag gillar att göra på en ledig dag. Nu väntar tre arbetsdagar till innan jag får träffa familjen. 



Min lördag och söndag

(null)
(null)
(null)
(null)

Igår började vi dagen med att storstäda hela lägenheten (till och med kylen!!) och sen åkte vi in till stan och fikade på Olssons bazar. Efter det åkte vi till Ica maxi och storhandlade till veckan. När vi kom hem igen så kändes det som om dagen var över.. Vi lagade middag och  åt det framför en serie i soffan. (Och drack sangria 😍)

Idag, söndag, har vi tvättat hela förmiddagen. Efter lunchen åkte vi till Mio och kollade på soffor och sen till plantagen för att köpa nya blommor till lägenheten. På kvällen gjorde vi hemmagjord pizza och kollade på senaste avsnittet av Springfloden. Imorgon är det dags för jobb igen men det har verkligen varit så skönt med en ledig helg här i Karlstad utan några planer. 



Lunchdejt

(null)
(null)
(null)

Fredag. Ledig! Tog sovmorgon till tio, åt frukost, duschade och cyklade in till stan. Vid tolv mötte jag Leo och vi åt lunch tillsammans på Frost. Sen shoppade jag lite innan jag åkte hem och kollade på film i soffan. Så mysigt med fredagskvällar i soffan. Det var ju några veckor sedan jag hade en ledig helg hemma i Karlstad så detta var en perfekt start på den helgen. 



Casper: 4 månader

 



Bokklubbs-middag

(null)
(null)
(null)

Två av fyra jobbdagar denna vecka är gjorda! Direkt efter jobbet idag cyklade jag in till stan för att möta tjejerna som jag har bokklubben med. Vi åt middag på Frost och pratade om boken vi läst den senaste månaden: Wallflower, av Stephen Chbosky. Nu återstår det bara att se filmen för att förhoppningsvis förstå boken bättre. 



Caspers dop - del 2

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

💙 Casper Filip Gustafsson - 13 oktober 2018 💙




Caspers dop - del 1


♥ Casper Filip Gustafsson - 13 oktober 2018 ♥ 



Fredagsmys i Köping

(null)
(null)
(null)

Fredag: Bakade en massa muffins till dopet, packade det sista, hämtade Leo på jobbet och åkte till Köping. Där väntade tacos till middag framför idol. Så mysigt! 



Mumford and sons - Delta tour

(null)
(null)


Gick upp tidigt idag för att köra Leo till jobbet sen bänkade jag mig framför datorn för att vänta på att biljetterna till Mumford and sons skulle släppas klockan nio. Fick tillslut tag på två biljetter efter att ha stått i kö ett tag. Så jag och Leo ska se Mumford and sons igen!!!!! Är så glad och taggad! Sist vi såg dom var i maj 2016 i Oslo och denna gång blir det i maj 2019 i Stockholm/Globen ❤️



You'll always be my only guiding light

(null)
(null)
(null)
(null)

Onsdag: Gjorde inte så mycket (packade, bakade kakor till dopet, kollade på serie) fram tills klockan halv två då jag cyklade in till stan för att gå på fotvård. Efteråt kollade jag lite i affärer och köpte hårfärg innan jag åkte hem igen. Färgade ögonbrynen, färgade håret, duscha, laga mat och kolla på serie. Det var den dagen!


Torsdag: Jobbade 12.30-17.30 och det var redan solnedgång när jag cyklade hem. När jag kom hem fortsatte jag packa, diska, laga mat osv. Rutiner. Något för mig. Det har varit en helt vanlig vardagstorsdag i mitt liv. Imorgon åker vi hem till Köping igen för att gå på Caspers dop på lördag. Men innan dess så ska 40 stycken cupcakes göras till dopfikat. Heja!




Sista dagen i köping

(null)
(null)
(null)

Tisdag: idag startade dagen redan klockan sju när jag skulle köra mamma till jobbet. Sen åkte jag, Clara och casper till sjömans konditori och åt frukost. Sen köpte vi med oss fika och åkte till Emilia och fikade med henne. När det var dags för lunch hämtade vi mamma på jobbet och åkte till skepsis och åt deras hamburgare. Riktig lyx dag det här! Jag ska laga mat ikväll, lovar! Efter lunchen var det dags för mig att åka till tåget och hem till Karlstad. Men bara för några dagar. Ska tillbaka hit på fredag igen. När jag kommer till Karlstad ska Leo hämta mig och sen ska vi handla och tvätta innan vi kan kolla på någon serie i soffan. Längtar dit!




Söndagsbrunch

(null)
(null)
(null)
(null)

Söndag: Åt brunch med alla tjejerna hemma hos Emilia, storhandlade åt mamma och hängde mest i soffan. Vi åt en god middag på kvällen innan Leo åkte hem till Karlstad igen. 

Måndag: Myste med Clara och Casper i soffan framför filmer hela dagen. På eftermiddagen gjorde vi pizzabullar till mellis (första gången sedan dagis, nostalgi). Sen åkte jag och mamma iväg på thaimassage, så skönt!!! Nu ska vi äta middag och sen kolla på andra avsnittet av Vår tid är nu. 



Hugos dop

(null)
(null)
(null)

Fredag: Åkte in till stan redan klockan nio på morgonen för att Ginatricot hade morgonöppet med rabatter och frukost. Efter lite shopping gick jag till The body shop där jag hade bokat tid för att plocka ögonbrynen. Sen åkte jag hem och packade, åt lunch och sen hämtade jag Leo på jobbet och åkte hem till Köping. Vi skulle vara här över helgen för att gå på Hugos dop. På fredags kvällen åt vi mammas köttgryta och kollade på idol. 

Lördag: Var ner på stan en snabbis på förmiddagen annars var det bara förberedelser inför dopet som var klockan två. Efter dop och dopfika så åkte vi hem och vilade, haha. På kvällen blev det köpmat, jag var så sugen på kebabtallrik så det fick det bli! Vi fastnade i soffan hela kvällen men det gjorde inget.  



Kanelbullens dag genom tre år

(null)
(null)
(null)

En ledig torsdag som spenderades på stan. Först några timmar på Waynes coffee där jag satt och läste vår bokklubbsbok och drack chailatte. Sen kollade jag i affärerna och hittade en klänning på rean. Resten av eftermiddag kollade jag på film i soffan. Det är helt okej när det regnar och blåser ute. (Det är alltid okej). Eftersom det var kanelbullens dag idag så hade jag köpt två kanelbullar till oss till kvällsfikat. Ville baka själv men hade inte tid i år så det fick bli bullar från Swenströmskas konditori. 

"För exakt två år sedan, 4 oktober 2016, var jag på studiebesök på vad som skulle bli min nya skola och där och då bestämde jag mig för att söka utbildningen till konditor och bagare. Samma dag ringde jag till min studievägledare på universitetet och sa att jag ville hoppa av förskollärarprogrammet som jag hade läst på i 1,5 månad. Ett år senare, 4 oktober 2017, står jag och bakar bullar på min praktikplats på Ica maxi. Ytterligare ett år senare, 4 oktober 2018, jobbar jag på ett mysigt kafé i Mariebergsskogen. Livet hörrni. För två år sedan hade jag ingen aning om att det här skulle vara mitt liv idag. Jag gillar kanelbullens dag."





Mys med Casper

(null)
(null)
(null)
(null)

Påväg hem från Stockholm i söndags så stannade vi några timmar i Köping för att träffa Mike och Clara och såklart mysa massor med Casper ❤️ Han börjar bli så stor, man ser ju verkligen stor skillnad mellan gångerna nu och snart är han redan fyra månader gammal. Oftast dröjer det flera veckor mellan besöken men den här gången så behöver vi bara vänta några dagar för på fredag åker vi till Köping över helgen för att gå på Hugos dop.