Örhängen till bröllopsdagen

(null)
(null)

Passade på att köpa örhängen till bröllopsdagen hos Lily and rose under black friday när dom ändå hade rabatt på deras smycken. Så nu kan jag checka av ännu en sak på listan: örhängen till den stora dagen ✔️



Första advent

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Första advent! Premiär för jultröja! Idag var det äntligen dags för årets första julmarknad. Först ut blev julmarknaden på Vallby friluftsmuseum, jättemysigt men jättemycket folk. Vi köpte glögg och åt grillad hamburgare. Och såklart: frös ihjäl! Men det luktade iallafall jul av alla brända mandlar. 

När vi kom hem igen så bakade jag saffransdrömmar. Vi stannade kvar och hade vår söndagsmiddag hos mamma och bjöd på fisksoppa med saffran (saffranstema denna söndag). En mysig första advent! 



Mikes 55 årsfest

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Lördag. Började dagen med en timmes badminton med Leo. Så kul! På eftermiddagen åkte vi till Köping, jag bakade silviakaka och hjälpte till med maten. På kvällen kom släkten och vi firade Mikes 55 årsdag i efterskott. Så god mat men jag somnade tyvärr i soffan halvvägs in i festen. Jag är inte bra att ha med på fest, känd för att vara trött. 



Pepparkakshus och solnedgång

(null)
(null)

Fredag. November fortsätter att bjuda på fina solnedgångar. På jobbet den här veckan har det varit pepparkakshusbygge. Blev äntligen klar igår och nu står den där i fönstret. Kanske inte fin men unik, haha! Mysigt är det iallafall! 

Efter jobbet tog jag en shoppingrunda på stan och köpte lite julklappar. Det är ju black friday idag så jag passade på. Sen mötte jag Leo på Erikslund, handlade lite på ÖB och köpte middag från Spicy hot. Nu ska vi se premiären av På spåret och sen ha en bröllopsplaneringskväll. 



Bra för att vara söndag

(null)
(null)
(null)

Söndag. En väldigt lugn dag! Åkte hem till mamma där Clara och Casper också var. Vi lekte i lekpark, kollade på Beck-filmer, drack glögg och bakade en pepparkakskladdkaka. Vi stannade och åt middag hos mamma innan vi åkte hem till Västerås igen. Helgerna går för fort :( men snart är det jul, har redan lite feeling. 



Mys med Elin

(null)
(null)
(null)

Lördag. En mysdag/kväll med Elin stod på schemat. Jag åkte till Köping på förmiddagen och så började vi med fotvård och sen lunch på stan. Efter lunch och massa prat så åkte vi och handlade och sen hem till Elin. Vi hade nostalgitema på serie och kollade på Livet enligt Rosa hela eftermiddagen och kvällen. Paus för tacos då även Clara och Casper kom över och åt med oss. Efter att ha sett klart hela serien och filmen gick vi och la oss och somnade till Eva och Adam. 



Projekt: torka rosblad

(null)
(null)

Jag började torka rosblad för någon månad sen och dessa ska användas efter vigseln när gästerna ska kasta rosbladen på oss istället för ris/konfetti/såpbubblor. Så roligt också att torka allt själv från buketter jag köpt eller fått. Jag har redan samlat ihop en hel del och kommer fortsätta ända fram till bröllopet. Blir det över så är det också fint att dekorera med! 



Julbaket har börjat!

(null)
(null)
(null)
 
Äntligen fredag! Och jag har börjat julbaka på jobbet, verkligen ÄNTLIGEN! Okej jag gjorde saffransbiscotti för någon vecka sen men idag gjorde jag pepparkakor så att det luktade jul i hela huset. Och imorgon börjar vi även med lussekatter. Nedräkningen till julafton kan börja! 

Men nu är det helg och vi firade med kebabpizza och lussebulle från Bageri april. Nu ska jag sätta på en serie efter några timmars bröllopsplanering framför datorn. 



Rosa himmel över broarna och vattnet

(null)
(null)
(null)
(null)

Såå fin solnedgång över hela stan när jag var påväg hem från jobbet idag. Hösten har sina stunder 🧡💛❤️



Mörkt och kallt

(null)
(null)
(null)

Vardagen i november är ju inte skitkul. Jobbar mest. Går promenad efter jobbet, i mörkret och kylan. Värmer mig med varm choklad. Äter middag med farmor. Jobbar, som sagt. Bakat surdegsbröd som fick jäsa hej vilt men gott blev det! 



Prova brudklänningar

(null)
(null)
(null)

Lördag. Idag var dagen jag provade mina första brudklänningar till bröllopet. Mamma och Clara kom och hämtade mig vid tio och sen åkte vi till det första stället som blev Ruths. Men jag hittade ingen klänning där så vi gick vidare till Bröllopsbruket. Och till sist så hittade jag min drömklänning där. Blev kär och nu är den beställd och kommer i januari. 

Sen gick vi och åt lunch på nya hattfabriken. Köttbullar och prosecco (firade!!). Stannade kvar i stan och köpte lite julklappar och sen åkte vi till Hälla för att handla. När jag kom hem till Leo igen så åkte vi till Erikslund för att kolla på skor. Känns som jag har flängt runt överallt idag så det var skönt att komma hem, laga mat och sätta sig i soffan. Men det blev en väldigt rolig dag! 




Fredag och plockmat

(null)
(null)

Fredag. Firade in helgen med att äta massa plockmat från Hatz och sen kardemummabulle från Bageri april. Nu ska vi fortsätta att kolla på serien You, tills jag somnar i soffan. 



Vardagen i november

(null)
(null)
(null)

Vardagen i november. En tårtbeställning från veckan. I tisdags kom årets första snö. Det gills även om den bara låg kvar någon timme. Fin solnedgång påväg hem från jobbet. Den tiden är här nu. Den tiden när det är mörkt när man åker till jobbet och mörkt när man kommer hem från jobbet. Va kul med vinter:) 
Snart helg. Heja heja! 



Stand up och middag i Örebro

(null)
(null)

Söndag. Åkte hem från Stockholm på förmiddagen. Åt lunch och somnade sen i soffan. På eftermiddagen åkte vi till Köping för jag och Clara skulle vidare till Örebro och se på stand up med Johanna Nordström. Men innan det åt vi middag på Fratelli. Mmm så gott! 



På besök i Stockholm

(null)
(null)

Det är helg igen och igår efter jobbet tog jag tåget till Stockholm för att hälsa på Leos mamma. Leo kom hit redan i torsdags men jag var tvungen att jobba. Igår kväll åt vi thaimat och kollade på serie. Jag somnade som vanligt i soffan alldeles för tidigt. 

Idag började vi dagen med en hotellfrukost inne i stan. Mycket gott! På eftermiddagen åkte vi till både Stockholm quality outlet och Mall of scandinavia för att leta efter smoking till Leo. Det blev inget köp så vi får leta vidare. Även denna kväll åt vi middag framför serie och gissa vad! Japp jag somnade i soffan tidigt! 



Just nu i bröllopsplaneringen

(null)
(null)

Köpte den här boken förra veckan. Så med den hoppas jag att planeringen av bröllopet blir iallafall lite lättare. Just nu i planeringen håller jag på att leta florist och bestämma hur håret och brudbuketten ska se ut. Snart är det även dags att börja prova klänningar!!! Då börjar det nog även kännas mer på riktigt!