Mors dag

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Söndag och mors dag. På förmiddagen åkte vi ut till Högsjön med familjen, Jessica, Roger, Emilia, Melker och Elin. Det var supervarmt ute men nej jag badade inte. Doppade fötterna dock. Vi hade picknick och solade istället. När vi kom hem vid tre så fastnade jag framför en serie i soffan, och råkade sova en timme. På kvällen var det söndagsmiddag hos Clara. Vi åt laxburgare och sen mors dagstårta som vi beställt från Bivur. 

Har haft en himla bra helg med så fint väder. Sommaren är här!




Roadtrip och spelkväll

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Lördag. Började dagen med att gå en prommis till vårt lokala bageri och köpa frukost. Frallor och pain au chocolate som vi åt hemma framför nyhetsmorgon. Vid 11 kom Elin och hämtade mig för vi skulle på roadtrip. Först åkte vi till Kvicksund och gick en promenad där/kollade på lyxvillor. Sen åkte vi vidare till Eskilstuna och åt lunch (supergod lunch faktiskt, åt pasta med räkor). Innan vi lämnade Eskilstuna så åt vi också glass på donken. Sen åkte vi mot Köping men stannade i Kungsör och satte oss på gräset i solen. När vi väl kom till Köping så mötte vi Lucila och Zoe på Ica, vi skulle handla till vår tacokväll/spelkväll hos Clara. Det blev en mysig kväll med god mat, spel och snacks. Nu har jag precis kommit hem till mamma där jag ska sova inatt. 



Fredag, grillmiddag och sol

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Äntligen fredag!! Efter en lång, jobbig och stressig vecka så blev det äntligen helg idag. 

1. Igår efter jobbet fikade vi på bageri April, supergoda bullar! 2. Cheesecake beställning på jobbet. 3. En tårta till helgen. 4. Detta fina blommar precis bredvid min cykel och det luktar sååå gott. 5. Glasspromenad i solen. 6/7. Grillade hamburgare till middag. 8. Kvällssol och väldigt varmt ändå. 9. Nej men herregud va god den var. Blir hungrig igen! Med en massa majo, pressgurka och grillad tomat! Mmmm! Ja tack! Och såklart åt vi i solen på balkongen!!!!



Vardagslyx och ny tatuering

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Tisdag. Jobbade, det var väldigt mycket att göra idag så det var extra skönt med lite vardagslyx efter jobbet. Clara och mamma kom nämligen hit för vi skulle överraska mamma med att tatuera oss alla tre. Det blev ett likadant hjärta av rosor på foten/benet och det blev såå fint. Nöjd!! Efteråt så gick vi och åt middag på Café Gränden och sen handlade vi godis/filmer (behövde tydligen fylla på min filmsamling hihi + att Elin köpte en film till mig på Ullared förra veckan) på Hemmakväll. Sen åkte dom hem igen och jag cyklade hem till Leo och kollade på serie. Nu ska jag och min nya tatuering sova. 



Mammas födelsedag

(null)
(null)
(null)
(null)

Måndag. Sjöng för mamma på morgonen <3 Sen åkte alla till jobbet och jag var kvar hemma för jag var ledig från jobbet idag. Åt frukost, kollade på youtube och sen gick jag ner på stan. Shoppade lite på Lindex och sen gick jag hem igen. Det var såå fint sommarväder idag. Hemma så åt jag lunch, badade och sen satt vi ute när mamma kom hem från jobbet. Firade henne med bubbel och grillmiddag på kvällen. Så himla gott! Nu har vi nyss kommit hem till Västerås igen. Kolla fin rosa himmel utanför!!! Nu ska vi sova och vila upp oss inför jobbveckan.



Mysig söndag

(null)
(null)
(null)
(null)

Söndag. Sovmorgon till klockan åtta. Efter frukosten började jag baka mazariner. Vid 15 kom släkten hit för att fira mamma och på kvällen åt vi pannbiff och potatis på altan. Så gott!! Nu väntar ytterligare en kväll av serier i soffan. Mysigt avslut på den här dagen. 



Klädbytardag

(null)
(null)
(null)
(null)

Lördag. Gick upp tidigt för att hinna bada innan frukost och sen åkte jag till Köping. Mamma hade kommit på typ världens bästa idé att vi skulle ha klädbytardag med släkten. Så det blev plockmat, bubbel och massa kläder. Så himla bra idé!! Hittade en hel del kläder som jag gillade. På kvällen gick hela familjen ut och åt på Basilico. Supergod pizza! Nu ska vi kolla på serie i soffan. 




Mat och växter och sånt

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Den här veckan: provat nya maträtter som blev väldigt lyckade (till och med favoriter), mina växter växer varje sekund speciellt min tomatplanta, det har varit sommarväder två dagar i rad nu men imorgon ska det regna.. Det är iallafall helg nu, långhelg till och med, för jag är ledig på måndag också. Vi åker till familjen i Köping imorgon och sen är vi där hela helgen. 



Älskar den här dagen

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Men hej sommar! Har längtar efter precis en sån här dag. Så skönt med en ledig dag mitt i veckan. Sovmorgon, sconesfrukost och utflykt till Djäkneberget där vi tittade ut över hela Västerås och sen spelade minigolf. Gissa vinnaren! Vi åt en sen lunch i solen på uteserveringen vid saluhallen. Hamburgare från Ribhaus! Åh det var så varmt och skönt mot husväggen. Mer lunch där tack!

Nu är vi hemma igen och jag har precis bakat kakor och ska nu kolla på någon serie i soffan. 



Sunday is for baking

(null)
(null)
(null)
(null)

Söndag. Började dagen med sovmorgon och sconesfrukost framför nyhetsmorgon. Bästa sättet man kan börja en söndag på. Sen har jag bakat morotskaka och kolagrottor och även förberett inför söndagsmiddagen med familjen. Det blev köttbullar i tomatsås och spagetti. Och så morotskakan till efterrätt. Nu ska vi sova och hoppas att kommande arbetsvecka går fort. Ledig på torsdag dock, pga röd dag, så himla skönt!



Utflykt till Gäddeholm

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Lördag. Inte sovmorgon idag men det var okej ändå. Vi städade lägenheten hela förmiddagen, så skönt att få det gjort tidigt. Sen åkte vi på utflykt ut till Gäddeholms café och trädgård med Clara, mamma och Casper. Vi åt räkmacke-lunch, fikade och kollade på deras växtbutik. Ingen blomma fick följa med mig hem den här gången. Men vi hittade kor istället! Efter Gäddeholm åkte vi till Erikslund för att köpa lite saker på ÖB och Ikea. Men nu till dagens bästa: på kvällen grillade vi på vår innergård, för första gången i år. Så mysigt! Det var ingen sommarvärme direkt men det var kvällssol så det fick duga. Supergod kyckling!!! Potatisgratäng!!! Jensens favoritsås!!! Allt blir ju godare när man gripllar men det här var väldigt väldigt gott. Nu: serie och godis!



Rampljus vol. 1

(null)
(null)
(null)

Fredag. Hej helgen! Åkte till Ica och storhandlade efter jobbet. Sen åt vi middag framför tvn och fikade med moussetårta som jag tagit med hem från jobbet. 

Dagens bästa: Håkan släppte nytt (halvt) album idag, yey! Inte hunnit lyssna på det än men vet att jag inte kommer bli besviken. 



Caption this!

(null)
(null)
(null)

En vecka mitt i livet som vilken annan vecka som helst. Pappa var här och fikade igår och idag var vi för trötta för att laga middag så vi köpte pizza på Noras. Bästa pizzan i stan! Tack och hej till helgen som börjar imorgon. 



Ledig dag i Köping

(null)
(null)
(null)

En heldag i Köping + ledig + sol = en väldigt bra dag! Började dagen med bankmöte efter frukost, sen vidare på fotvård (lyx) och sen lunch med mamma på stan. Åt en himla god bakad potatis med skagenröra!! Nu ska vi äta middag hos mamma och sen åka hem. 



Frukostfrallor och plantering

(null)
(null)
(null)
(null)

Söndag. Åt dom där frallorna till frukost som fått kyljäsa under natten, så goda. Det regnade hela dagen så vi var bara inne och kolla serie, planterade om mina chilis + avokadon och badade med snacks. På kvällen åkte vi till Köping för söndagsmiddag hos Clara. Vi ska sova kvar i Köping inatt för jag är ledig imorgon!! Wihooo!



En solig lördag

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Lördag. Handlat, powernapat, lunch på balkongen, ätit lyxglass, gjort både müsli och frallor till söndagsfrukosten och nu ska vi äta kebab och kolla på serie. 



Äntligen fredag!

(null)
(null)
(null)
(null)

JAAA äntligen fredag och helg. Efter förra veckans tredagars jobbvecka så kändes fem dagar sååå långt, som om det aldrig skulle bli helg. Men det blev det tillslut ändå!!! Här är en liten del av vad jag bakat på jobbet idag: ny smak på våra moussetårtor (browniebotten, vaniljmousse och blåbärsmousse), färdigbakade limpor och baguetter och en red velvet tårta. Till middag blev det halloumiburgare och två avsnitt av Riverdale, perf fredagskväll alltså!



Vardagsbilder vecka 19

(null)
(null)
(null)
(null)

1. Kvällsmys i måndags. La mig i sängen och kollade på youtube och drack varm choklad. 
2. Kvällssol på balkongen! 
3. Har bakat både surdegslimpor och surdegsbaguetter på jobbet idag. Nu ska dom kyljäsa och sen bakas av imorgon. 
4. Mötte Leo på stan efter jobbet. Vi gick och fikade på ett nytt bageri i stan, såå goda bullar!

Japp, det var min vecka det! Fredag imorgon och sen väntar en ledig långhelg.



Grillpicknick

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Söndag. Vaknade upp hos Elin, fick sovmorgon till halv nio igen. Påväg hem till mamma stannade vi och handlade för vi skulle egentligen grilla korv i skogen till lunch. Men det börjar regna precis innan vi ska gå så det fick bli grillpicknick på altan istället. Supermysigt! Och solen kom såklart så fort vi började grilla.... 

Har också sovit lite på eftermiddagen (tror verkligen powernaps har blivit min grej), spelat kort med mamma och Clara, gått prommis med Leo och sen var det söndagsmiddag hos mamma. Dillkött!!! Älskar!!! Nu ska vi hem till Västerås igen. Imorgon börjar en ny arbetsvecka och jag är redan trött. 



Dop för Stella

(null)
(null)
(null)

Lördag. Sovmorgon till halv nio. Det var längesen! Åt frukost, badade, packade, åkte till Köping och åt lunch med Leo på Skeppis. Älskar deras hamburgare (och deras räkmackor!!) Sen åkte vi till Kungsör för att gå på Stellas dop och efteråt åkte jag till Elin. Vi åt tacos och kollade på film. Sov över där också men råkade somna lite för tidigt i hennes soffa... hihi. 



Första maj

(null)
(null)

Fredag. Vaknade tidigt och åt frukost hos mamma innan vi åkte till Västerås igen. Handlade mat, gjorde egen müsli och powernapade lite för länge. Åt plockmat (kycklingspett, vitlöksbröd, potatisterrine och så gjorde vi egna halloumifries - och dom blev sååå goda. Måste göra mer!) framför finalen av Bäst i test. Nu ska vi fortsätta att kolla på Riverdale. 

Första maj idag också! Ett steg närmare sommaren. Men det varma vårvädret är borta...



Valborg

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Valborgsmässoafton. En torsdag som kändes som en fredag. Slutade jobbet strax efter 16 efter en väldigt kort tredagars jobbvecka. Skönt ändå! (Bild 1 och 2 är en liten del av vad jag hann göra på jobbet idag). Leo kom och hämtade mig utanför jobbet och så åkte vi till Köping där vi skulle grilla hos mamma med släkten. Supergod mat, ett valborgsquiz (som jag hade slängt ihop dagen innan) och god efterrätt. Nu är det dags att sova.