discoljus och nattens alla sorger

Lördag. Klockan är halv tolv och jag sitter i min säng och är jättetrött. Men orkar/vill/kan inte sova. Tidigare idag tog jag en promenad i det fina vädret med Thomas Stenström i lurarna. Det var fint. 
 



Ikväll är det vi som faller

1. Hittade Doris under bordet i skuggan<333  2. En sån där orangehimmel.  3. Älskade Thomas på Rockbjörnen <333  4. SYSKONKÄRLEK
 
Kombinerar körkortsplugg med mattetal och körlektioner (offrade min sovmorgon för körlektion, bra däääär!). Eftersom träningarna börjar först nästa vecka känns det som att jag har alldeles för mycket fritid som jag inte gör ett skit med. Lika bra det, nu ska jag fortsätta göra så lite som möjligt...  Btw fick så många vuxenpoäng idag när jag var på banken. 



FULKULTUR

OMG ÄNTLIGEN!! Inatt släppte Thomas sitt nya album, Fulkultur, och jag bara älskar det!!!! Här är mina favoriter ↑



TATTOO

Vet att ingen trodde detta om mig men där ser ni min första tattuering ↑↑ ÄNTLIGEN! Har planerat denna sedan förra hösten och ja, självklart betyder den här tattueringen jättemycket för mig. Det är min "förkortning" av mitt favoritcitat "You never know how strong you are until being strong is your only choice". STAY STRONG PEOPLE! 
 



Söndagsångest

Släktträff, söndagsångest och en regnbåge som inte syns. Imorgon lämnar Elin mig i ett helt år.. 



23 Augusti: Kräftskiva

Fyra bilder från gårdagens kräftskiva. 



my favourite shoes

1: Nike 2.0  //  2: Nike air max  //  3: Primark  //  4: H&M  //  5: Skopunkten  //  6: H&M  //  7: Converse 



Hej höstterminen 2014

MATBILDER IGEN WIIIHOOO
 
Första dagen i skolan. Nej bara nej, all energi var borta innan lunch. Efter skolan så förtjänade jag och Dahl en "vi-klarade-första-dagen-i-skolan" fika. När jag kom hem försökte jag att städa rummet. Gick inge bra alls. Dags att sova nu. 
 



My 18th birthday

Det har både regnat och haglat idag men nu äntligen är jag 18 år. Woop woop! Har varit på banken, fikat hos mormor & morfar, badat i bubbelpoolen, ätit oxfilé till middag och kollat på Idol. Har alltså haft en himla fin födelsedag och sista dag på sommarlovet. Imorgon säger vi hej till tidiga morgonar och rutiner igen. 



it's my birthday, I'll get high if I want to

BIRTHDAYGIRL // 18 ÅR!!!!!!!!



Natten blir dag men alla står kvar

IMORGON.



Födelsedagsfirande nummer två

 



Friday night

Rätt jävla jättebra och jättelyckad kväll. Detta var alltså starten på mitt 18 års firande ♥
 



De har glitter på kinden, blicken nere i marken, alla på rad

En "matbild" och en liten katt. Har ägnat halva dagen till att baka tills på lördag. Andra halvan ägnade jag åt storhandling med Elin och träning. Imorgon är den första av fyra dagar av mitt 18 års firande som slutar på måndag med min födelsedag!!!



Äventyr

(LOL varför är 95% av mina bilder matbilder??? Inte så konstigt egentligen, jag äter ju upp mina pengar bokstavligen)
 
Har äventyrat både i Arboga och Västerås idag. På förmiddagen körde jag till Arboga för fika med fina familjen och på eftermiddagen åkte vi med moster, Elin och Smilla till Västerås. Det enda jag köpte till mig själv var mat och froyo <3333  Dags att sova nu!



Onsdag

Har den senaste tiden hunnit med en körlektion, ett träningspass och ett Sex and the city marathon + tacos + glass med min vän Vickan. Och nu är det redan onsdag på sista veckan på mitt sista sommarlov. Ever. Vill ju inte att detta ska ta slut. 



Sunny sunday

Tionde augusti. En sån där fin sommarkväll som avslutades med bubbelbad och mys i soffan. 



Ta min hand och kom så går vi vidare

Två bilder från igår när jag fikade på stan med Dahl, en bild från igårkväll och så lördagsmys med tacos och film. 
Idag har jag övningskört (bland annat till Arboga!!), badat i poolen, pluggat körkort och ätit tacos. Känner att jag måste sova nu för att inte sova bort halva dagen imorgon.. 



The past few days

De senaste dagarna har jag gjort riskettan, bilat runt med Elin och skriksjungit till musik, lunchat med Dahl, tränat och nu har jag precis ätit denna frukost ↑  Om en stund ska jag träffa Dahl på stan för en fika. 



Thomas Stenström live

 
Två låtar från gårdagens konsert med Thomas Stenström♥♥♥



Thomas Stenström @ Gröna Lund 5 augusti

1. Hur ska jag ens kunna förklara denna dag i ord? 2. Den var bäst, ok? ÄLSKAR THOMAS OCH LÄNGTAR TILLS NYA ALBUMET KOMMER!!!!



jag vet hur du tänker och du vet inget om mig

Drar till Stockholm med syrran för att se Thomas Stenström för andra gången denna sommar. ÄLSKAR HONOM RÄTT MYCKET<3333



Roadtrip: Taxinge slott




Picknick

↑ Picknick med Clara och Emma. Vilket var det enda vettiga jag gjort idag. Låt oss istället minnas 1 augusti 2013: Håkan spelade i Helsingborg. Min första Håkan konsert. Den kvällen var rätt jävla underbar!



Augusti

Gårdagen: 1. Trivdes i min nya rosa blommiga tröja.  2. Vi åkte till Glass och berså för att smaka deras glass, sååå god!  3. På kvällen var vi på räkfrossa på Hantis.  4. Fick sällskap av Doris på toan ♥
 
Japp det var gårdagen det. Och nu är det plötsligt augusti??? Hatkärlek till den månaden. En bra sak med augusti är väl att jag fyller år om 17 dagar. Fast vill jag ens fylla år? 



flowered shoes

KÖPTE CA FINASTE SKORNA I STHLM, ÄLSKAR DOM!!!!!!