sista september

Ny vecka igen. Fick sluta redan klockan två idag och efter ett besök hos banken åkte jag hem för att börja packa. Sitter nu framför tvn och försöker plugga till morgondagens ekonomiprov. Går inte alls så vi får hoppas på det bästa imorgon. Säger godnatt nuu!!



Swag

Bild&redigering: Ida Carlzon



Sunday

Bilder tagna av syrran
 
Bra söndag! Har hunnit med lite shopping på Tuna park, fotat med syster och nu ska vi äta tacos. Avslutar kvällen med plugg och ett avsnitt av "Bron". Tre dagar till utomlandsvärme, sandstrand och ledighet. Kan inte klaga!



Vi tar oss upp en vacker dag, du och jag

Har spenderat ett par timmar med Elin idag. Vi tog en fika i gamla stan och sen spontan bowlade vi. Så kul och ja jag vann! 



Fredagsmys

Denna fredag har jag gått runt i min mysiga tröja från h&m, såå skön! Äntligen helg hörrni och vi blev tillslut klara med vårt projektarbete så nu är det bara redovisningen på måndag kvar. Efter skolan tog jag en timmes promenad och nu väntar idolmys. FREDAG ♥



The summer was full of mistakes we wouldn't learn from

 
Torsdag: segaste dagen på veckan. Plus att jag har en träningsvärk från helvetet. I ryggen dessutom, så kan knappt gå! Det bästa med dagen är att jag har gjort klart och skickat in min engelska uppsats och imorgon är det helg. iiiih



Onsdag

Det är såhär jag går klädd nu för tiden! I dubbla tröjor och skinnjackan över det + min mysiga halsduk. Inga vantar nej.. dom fick vara hemma. Haft en helt vanlig dag med skola och träning och avslutar den i sängen med lite engelska plugg. 



lift your head up princess your tiara is falling

Skola, träning och lite plugg på det. Endast åtta dagar till frihet och sol. KÄMPA IDA!



23 september

Har bakat muffins på lektionstid, gått höstpromenader i kvällssolen, övningskört och träffat saknade kusinen en sväng ♥



We're lost

 
 



Lördags brunch

Sovmorgon och brunch med syster. Bra start på dagen!



Nytt från stockholm.

Detta är alltså vad jag shoppade i Stockholm igår. Så himla nöjd. Speciellt med Hollister påsen haha!



Stockholm

Haft en sjukt bra dag i Stockholm med mina bästa! Shoppade en del, åt lunch på jensen's och skrattade mest hela tiden ♥
 



Långhelg

Har vart utan dator i ett dygn då skolan skulle installera något på den. Och såklart är alla bilder och skolarbeten borta men förhoppningsvis får jag tillbaka allt på måndag. Imorgon är vi iallafall lediga så det blir en sväng till Stockholm med tjejerna! Shoppiiiing



Tisdag

Fem timmars skola och två träningspass senare sitter jag här och pluggar lite. Vill sova istället. 



Everything that kills me makes me feel alive

↑ Detta gjorde jag efter skolan, läste nyaste H&M tidningen och åt mellis i form av äpple + kanel och drickyoghurt. Sen satt jag resten av eftermiddagen och jobbade på min naturuppsats som nu är klar! Är såå glad och alla dessa timmar gav resultat i form av sju och en halv sida. Nu sitter jag bänkad framför idol sen ska jag plugga lite mer, bara lite. 



Söndagsmys

Söndagsmys med tacos på altan. Har även hunnit med en fem kilometers powerwalk och lite plugg. 



Så länge du är med mig

 



Last night

Åt god mat på Gillet igår med släkten ♥ Denna lördag ska jag ägna mig åt att plugga, vi får se hur det slutar... 
 



Mitt hjärta är ditt att förstöra

- från i lördags.
 
Efter skola och två träningspass är jag helt slut i kroppen! Den här veckan har gått så sakta men imorgon är det äntligen helg och jag har inga lektioner alls i skolan utan har en temadag istället. Nu ska jag lyssna på Håkan och drömma mig bort till Göteborg och Skandinavium. Det är han och jag ikväll och det kommer aldrig vara över för han. 



Och vad vet du om kärleken förrän du förgäves hatat den

Slutade skolan redan vid klockan ett och ikväll har jag kört en timmes zumba med Linnea och Dahl. Ska plugga lite nu sen sova. Nattti



Vardagen

Har som (nästan) alltid ett par timmars lunch på tisdagar så idag gick jag, Linnea och Dahl till Café latte och åt lunch. Annars är livet rätt bra just nu. Hinner med att träna, plugga lite och ehm nej jag hinner inget mer faktiskt. Vill mest bort från vardagen och längtar sååå till Barcelona!



Black and white

Hade min långklänning från HM igår. Tog till vara på gårdagens värme innan hösten, mörkret och kylan kommer. 



Kräftskiva #2

Årets andra och sista kräftskiva - check! 
 
Idag har jag bara legat i soffan/hängmattan och läst bok. Det var till och med för varmt för att sitta ute och sola. Hela den här helgen har bjudit på utomlandsvärme, vem sa att september var en höstmånad? Sommaren är inte över än, ta vara på de sista plusgraderna! 



Tjejkväll

Ja, då var det helg igen. Det firade vi med tjejkväll vilket blev en riktigt bra start. Ikväll väntas kräftskiva nummer två. 



Torsdagsplugg

 
Tog med mig Elin som stöd när jag skulle till tandläkaren efter skolan. Var ju såklart lite rädd (tandläkarskräck!) men det gick bra. När jag kom hem kollade jag ett avsnitt av OC, satte på Håkan-musik och nu ska jag skriva klart min presentation inför morgondagen. Känns lagom stressigt.



Alla drömmer om fåglar, även du även jag.

Äger nu världens finaste mobilskal! HIHI



Tisdagslunch

Åt lunch med Jennie, Linnea och Michelle  mellan dagens två lektioner. 



Barcelona resa bokad

OMG det är redan september! Har iallafall haft en fantastisk sommar men nu är den tyvärr slut. Dock dröjer det inte länge tills jag får uppleva lite utomlandsvärme igen för vi har precis bokat en resa till Barcelona, gaaah!!
Om precis en månad åker vi, den andra oktober, och det bästa: bästis följer med! ♥♥



sommarn snurrar fort när vi bara snöar bort

 Har så många fina minnen från den här sommaren, ovan ser ni några av dom. Men den dagen som slår allt kommer alltid vara första augusti, HÅKAN PÅ SOFIERO♥



This is loooove ♥

Hämtade ut biljetterna igår, nedräkningen har börjat! 97 dagar kvar. Gaaaah