The killing




Sitter och tittar på efterlängtade "the killing". Efter det ska jag nog gå och lägga mig.. Måste upp ganska tidigt imorgon för jag ska ta tåget till Västerås tjugo i elva med Elin. Shopping hela dagen, sen tar vi tåget hem imorgon kväll.

Godnatt folks, xoxo



Jag kommer aldrig låta dig få se mig svag


Bild från igår

Idag har det vart lite sämre väder. Inte lika mycket sol men jag har badat ändå. Blev nyss klar med sockerkakan jag bakade också. Så nu blir det ett till dopp i poolen innan jag ska duscha. Hoppas ni har haft en jättebra dag, pusss!



Black and white picture from Turkey



Ännu en solig dag med 30° i solen! Ännu en dag jag badade i poolen och solade på gräsmattan. Ett ord: SOMMARLOV!
Nu har jag precis ätit mat och ska strax hoppa in i duschen. Sen titta på film och sova. Inte för att jag är trött men det blev inte många timmars sömn inatt.. Jag och Elin tittade på ca 6 avsnitt av 9O21O, så vi somnade runt fem. Sen vaknade jag halv nio imorse. Klarvaken, så då var det ingen idé att somna om.

Bloggar mer imorgon ikväll då jag förhoppningsviss kommer bada och sola hela dagen. Och imorgon åker Lusse och Zoe till Egypten också, kommer inte få träffa dom på en vecka :( Sad but true!



Härligt väder!!

Hej hopp! Dom senaste två dygnen har jag vart med Elin. Vi har solat och badat typ hela tiden. Men idag tog vi en paus för att åka till big inn och käka kina lunch. Sen passade vi på att titta lite på h&m och äta glass. Jag har också fått öroninflammation, mindre kul! Blir väl att äta pencillin igen.. bara några veckor efter att man har slutat.

Nu ska vi ut och bada igen. Så vi hörs senare eller imorgon! puss ♥


En till bild från turkiet, saknar det såå..



Video från Turkiet 2011



Lite av hotellet i Turkiet. Vi bodde på hotell lyra resort! ♥



Ang. bloggningen i sommar

Eftersom jag inte har bloggat något på sommarlovet pga att jag var i Turkiet så kommer uppdateringen fortsätta att vara låg. Mest för att jag kommer åka bort och jag kommer inte ha tid att sitta vid datorn. Så det blir typ ett inlägg per dag, ibland två. Bara för att jag ska få njuta av den delen av sommaren som är kvar. Den kommer spenderas på olika platser i Sverige, blir nog toppen! När jag ska till Askersund vecka 28 kommer jag inte att ha med mig datorn så den veckan blire lite mobiluppdateringar. Hoppas det är ok ;-) Annars ska jag försöka blogga lite varje dag. Men räkna med dålig uppdatering från och med imorgon.

Bjuder på en bra låt så länge!



BACK IN SWEDEN!!





Fyra härliga bilder från turkiet ♥

Gaaah, jag är redan tillbaka i Sverige. Två veckor kändes som två dagar! Saknar det redan väldigt mycket, ta mig tillbaka. Hade två underbara veckor med sol och 40° varmt varje dag. Glömmer aldrig den här resan!

Back to nutid, anyways, vi kom ju hem klockan fem i imorse så jag sov till 11. (Plus att jag sov på planet hem.) Sen åkte jag till mamma där jag träffade Lusse och Zoe. Sen kom Vickan förbi, det var flera veckor sedan jag träffade henne också! Sen klockan fem gick vi till min moster för att fira henne. När vi kom hem var vi med Lusse, Zoe, Alexandra och Angelica, vi gick till elund en stund sen gick vi hem vid elva.

Nu sitter jag och pratar med Elin på skype. Vi smider planer för den kommande veckan, som förhoppningsviss blir solig. Ska sova snart, har fortfarande många timmar att ta igen efter den långa resan hem inatt! God natt, vi hörs imorgon ♥



Turkey, here we come!


Just nu sitter jag på planet påväg ner till Turkiet och härliga side. Ha det bra i Sverige ♥



Bye Sweden, hello Turkey!

Hej! Firade sommarlovet med lite käk på Gillet med familjen och sen åkte jag hem till pappa. Har packat klart allting nu, (om jag inte har glömt något förstås) Ska snart försöka sova några timmar innan vi ska gå upp igen halv två för att åka till arlanda. Galet kul!!

Ni får ha det så bra, tror jag bloggar lite från turkiet om jag får tid, puss och kram ♥


en bild från idag efter avslutningen! ps. säg inget om min fot, det blev lite konstigt haha :)



Mina betyg VT -11

GRUNDÄMNEN
Matematik: VG
Engelska:  G
Svenska:  VG

SO ÄMNEN
Samhällskunskap: VG
Historia: G
Religion: VG
Geografi: VG

NO ÄMNEN
Fysik: VG
Kemi: G
Teknik: har inte denna terminen
Biologi: G

ÖVRIGT
Språk: MVG
Idrott&hälsa: G
Hemkunskap: VG
Bild: G
Slöjd: G
Musik: G




SOMMARLOV ♥

Äntligen har jag sommarlov. Som vi alla har längtat tills denna dag. Nu fattar man att alla tidiga mornar och jobbiga prov lönnar sig. Jäkligt skönt är det iallafall! Så ikväll ska vi fira med att äta på gillet i gamla stan. Sista kvällen i Sverige på två veckor. Sad bad true. Bloggar mer snart och visar mina betyg ;-)


En bild från idag. Klänningen är från nelly.com och koftan är från jc.



Don't dream your life, live your dream


Gammal bild på mig och vickan.

Hej! Har inte kunnat blogga förrän nu för att min dator har vart hos pappa. Började halv tio idag och då hade vi brännbollsturnering. Vi förlorade stort! Plus att det började regna och sen fortsatte det i några timmar. Sen slutade vi elva och då drog vi (jag, emma, emelie, sarah och gisela) till sibylla och käka. Sen var jag tvungen att cykla hem i spöregnet!

idag har vi spa-kväll så här dagen innan skolavslutningen och SOMMARLOV! Så en massör kom hit vi tre och masserade oss i en halv timme var, kände att jag behövde det! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen fixa naglar och hår m.m tills imorgon. Ha det bra!



You make me move like a freak




Hej!  Har vart med Elin hela dagen. Men nu har hon åkt hem och jag sitter och kollar på glee. Näst sista avsnittet, och det sista kan jag inte ens se för att jag är i Turkiet :( Nu det är som bäst ju!

Imorgon börjar jag troligtvis halv tio på krillan. Vi ska ha brännbollsturnering hela dagen. Sen slutar jag väl vid ett hoppas jag! Hörs då



Three days left!!


gammal bild!

Tjena! Slutade skolan halv två för vi hade moppe dag (tema-dag). Vid två kom Elin till mig men vi har inte gjort så mycket. Ska fortsätta packa idag också, för vi åker om tre dagar!! :D Om 64 timmar sitter jag på planet ner till Turkiet (ja, jag har börjat räkna ner i timmar nu). Ha en underbar dag i solen!



Man måste dö några gånger innan man kan börja leva




Var ju ledig idag på grund av begravningen. Så efter begravningen och fikat åkte jag och klippte mig. Det vart en bit på längden plus lite uppklippt. Efter det tittade jag på syrrans fotbolls match.

Nu är jag hemma hos pappa igen och har precis ätit donken käk. Ska fortsätta titta på 9O21O nu, så vi hörs senare!



Rest in peace ♥


(bild från augusti 2010)
Vila i frid, gammelfarmor Margit ♥




Sveriges nationaldag



Slapp dag. Haha, det känns som jag har sagt det dom senaste fem dagarna. Men det blir ju så. Man är hemma, ligger och solar, en kompis kommer över.. osvosv.

Nu sitter jag och tittar på film med syrran och Zoe men snart är maten klar, är såå hungrig! Senare vet jag inte vad jag ska göra.. hittar nog på nåt.



What if we were made for each other


Summer feelings ♥

Igår kom Lusse och Zoe över och tittade på bb finalen med oss. Simon vann ju och han var en värdig vinnare tycker jag. Sen gick dom hem vid elva och då tittade jag på film.

Tog en riktig sovmorgon till halv elva innan jag gick upp och åt frukost. Nu sitter jag ute på baksidan och lyssnar på musik (fb!)

Hörs sen!



Packar för fullt...





Say what you need to say



Godmorgon, haha! Vaknade vid tolv och sen åt mat och svarade på era kommentarer. Nu sitter jag bara här och chillar och lyssnar på musik. Fast ska nog gå ut nu och få lite frisk luft. Sen får vi se vad som händer. Hörs ikväll då, fred ut!



När ingen ser på




Lugn kväll. Händer inget. Tittade nyss på film och nu blire väl fler filmer? Hörs imorgon!



You have to love life



Hej på er! Har anlänt till pappa nu och ska snart börja packa ner lite kläder i resväskan till Turkiet. Har inte gjort något speciellt idag. Så skönt att det är sol och varmt igen så att man kan vara ute hela tiden. Nu ska jag ladda ner nya och fräsha låtar till ipoden senare ikväll blire grillat, you gotta love life! ♥



Härlig dag!

Det är så skönt att vara ledig några extra dagar såhär innan sommarlovet. Man hinner vila ut sig ordentligt iallafall. Man behöver inte ha några planer på vad man ska göra under dagen, den bara flyter på. Idag tog jag det lugnt och låg och läste en bok i solen på eftermiddagen. Sen vid halv åtta gick vi över till mina kusiner och åt grillade hamburgare. Sen gick vi hem vid elva igen. Allt blir så spontant när man är ledig. Imorgon ska jag till pappa och packa ner de mesta av kläderna till Turkiet. Vi åker faktiskt bara om en vecka, så jag börjar bli lite stressad över packningen..

Nu ska jag läsa lite bloggar sen börjar bb reprisen om en halvtimme som jag ska titta på sen går jag nog och lägger mig. DÅ är jag nog trött, haha! Godnatt på er♥


Den här bilden får duga som avslut på denna härliga fredag!



Inte ett moln så långt ögat kan nå


bild från förra sommaren!

Åhh, kan man göra något annat än älska vädret?! Har vart ute i solen, kört vattenkrig och nu ska jag ut och sola igen, chill!

Elin åkte härifrån vid elva för hon skulle med tåget, men jag träffar henne på tisdag igen på begravningen.
Bloggar senare eller ikväll, puss♥



What would life be without you



Kom hem från Västerås vid fem sen solade jag lite på baksidan. Kom iallafall hem med två nya bikinis. Klockan sex kom Elin hit, hon ska sova här. Så vi kanske drar ut senare men vet inte än eftersom ungen nu klipper min gräsmatta :o Konstig kompis man har, haha!



Påväg till västerås

Hej! Vaknade vid tio sen åt jag frukost och fixa mig. Nu sitter jag i bilen påväg till västerås. Får se om jag hittar något men vi hörs när jag kommer hem! :)



Some new stuff


Ear cuffen jag köpte på Glitter. 49:-


Rosa klocka från Glitter. 149:-


Kepsen jag köpte på intersport. 200:-


Överdel från lindex. 129:-


Underdel från lindex. 129:-


Min nya kamera väska från netonnet.se. 399:-

Lite av det jag köpte idag! Är väldigt nöjd med det jag köpte :D



Smart had one good idea and that idea was stupid



Kom hem från Marieberg vad halv nio och nu sitter jag och tittar på bb med syster.
Jag köpte en bikini från lindex, en bh från lindex, en keps från intersport (den på bilden), en klocka från glitter, en ear cuff från glitter och ett halsband från glitter. Sen när vi kom hem åkte vi och hämtade ut min nya kamera väska.

Imorgon är jag ledig och jag ska inte till skolan förrän på onsdag. Vilket betyder 1 vecka ledigt! Imorgon ska vi inte göra något speciellt, kanske drar till västerås en sväng..?  Vi hörs imorgon iallafall♥



Lucila #1


Modell: Lucila Maldonado (Länk)
Foto: Ida Gustafsson
Kamera: Canon 1000d + 50mm