Måndag

Började dagen och veckan med 5 km i skogen eftersom vi hade friluftsdag i skolan. Sen tre lektioner och så var den skoldagen över. Har tränat också, men inte pluggat... 



Hej höstdepp och vardagspepp

Latest: Gosar med Håkan, använder nya gosiga jackan, äter frukost på Stenugnsbageriet, går på föreläsning på biblioteket, lyssnar på musik och försöker att inte tänka för mycket. Det är helg och jag har inget att göra. 
 



WHITE

 



Onsdag natt

Fick sluta skolan redan klockan ett så jag och syrran drog till Västerås en stund. Köpte bland annat en ny jacka som jag älskar!! Har även tränat ett pass zumba och idag är jag rätt jävla glad. Godnatt.



vårt helvete var vårt paradis

Har skickat in två av de största uppsatser hittils på gymnasiet idag. Är egentligen rätt nöjd och glad just nu. Håkan sover bredvid mig och jag hade också tänkt försöka sova nu. Hejdå tisdag!
 



Här e havet inte lika blått men här e gatorna inte lika tomma

Har spenderat ca hela helgen med denna sötisen förutom några timmar idag då vi sålde fika utanför coop igen. Usch den här helgen har gått så fort fattar ej. Var ändå ledig i fredags men det hjälpte inte. Nu ska jag fortsätta plugga en stund till sen sova.
 



Lilla Håkan

Här är alltså våran HÅKAN! När han inte sover så äter han, lilla sötisen ♥



Häll ut havet ända bort till horisonten

Började gårdagen med att syrran gör scones till oss<333 Efter en heldag i skolan hade jag dubbel körlektion och sen hem och lämna väskan för att sen dra hem till Vickan. Vi åt chokladpudding, kollade på filmer och gosade med världens gulligaste kattunge. Idag: Skola, träffade Elin och snart börjar idol!



Måndag

Måndag och skola igen. Vi hade spexfoto och bokade även studentkryssningen idag. Är fett pepp till den!! Efter skolan träffade jag Elin en snabbis sen plugga, träna med Emma och äta (kolla tv)-duscha-sova. 



TILL TONER AV FOREVER YOUNG

1. Detta är alltså vad jag och Dahl gjorde i förmiddags. Vi samlade in pengar till vårat UF företag genom att sälja fika utanför Coop.  //  2. Röstade för första gången i mitt liv idag och hoppas nu på ett regeringsskifte. 
 
Söndag. Söndagsångest. Riksdagsval. Hoppas ni har röstat och framförallt röstat rätt! 



Helg!

Äntligen fredag!!!! Efter skolan åt och jag Dahl på caffe latte och sen ägnade vi eftermiddagen åt att baka inför söndag. Skulle behöva plugga lite, men jag kommer prioritera sömn idag. Det behövs! 



är det så här det blir när allting faller

Hej här är jag och jag har faktiskt pluggat matte idag. (Även om det slutade med svartvita selfies....) Annars har dagen varit rätt värdelös. 



Måndag

Familje-selfies i skogen en söndag kväll. Japp såna är vi!
 
Måndag. Ny vecka. Fyra lektioner i skolan och vi börjar komma igång med vårat UF företag. Efter skolan hann jag plugga lite (litelitelite) och på kvällen tränade jag ett pass zumba. Det var min måndag och nu är jag ganska redo för tisdag, godnatt!



vi e vackrast efter två

Igår var jag och Elin (som är hemma igen pga ändrade planer) i Västerås och shoppade. På kvällen hade vi överrasknings homecoming party för Elin. Mycket bra dag!



Torsdag

Torsdag. Körlektion, skolan, köpa ny cykel, banken och sen hem och plugga. Hade en väldigt fin dröm inatt också hehe. Äh kommer ändå inte komma ihåg den här dagen om 10 år. 
 



KÅNKEN

 



Summer of 2014

- Började sommaren med att se Håkan på Ullevi. Bästa kvällen i mitt liv!
- 12:e juni fick jag sommarlov och Elin tog studenten. Efter en lyckad midsommar drog vi till Västkusten.
 - I början av juli åkte vi till Västervik i åtta dagar. Såg bland annat Thomas Stenström live. Saknar <33333 
 - Direkt efter Västervik åkte vi till Barcelona i åtta dagar. Älskar!
- I augusti spenderade vi många timmar i den nya poolen, såg Thomas live på grönan och jag fyllde äntligen 18 år!
 
Idag är det den andra september och det är officiellt höst. Sommaren är tyvärr över för den här gången. Det har iallafall varit en mycket bra sommar. Har hunnit med många roliga äventyr och jag kunde inte ha haft ett bättre sista-sommarlov-ever. Har varit i Västkusten, Västervik och Barcelona. Har varit på Gröna lund och Liseberg. Har sett Håkan på Ullevi och Thomas i Västervik och på grönan. My summer of 2014.