Två lediga dagar

(null)
(null)
(null)
(null)

Har varit ledig nu i två dagar. Det här blev min helg eftersom jag jobbar både lördag och söndag. Jag har bakat sockerkaka, fikat hos farmor, ätit lunch med Vickan och kollat ikapp på serier jag missat under veckan. Nu är det fredag kväll och det betyder Bäst i test och massa snacks. 



En dag i Stockholm

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Lördag. Imorse åkte vi till Stockholm. Det blev en heldag/kväll på stan som började med en supergod brunch på Paraden. Sen blev det shopping och fika innan vi gick på Torbjörns stand up föreställning. Jätteroligt och jättebra! 

Efteråt gick vi och åt middag på Villa Romana. Pizza och hummerravioli. Otroligt gott! Sen ville inte jag åka hem så vi gick och spelade shuffleboard. Min första gång men jag tror jag har hittat min nya hobby. Sen ville jag inte gå hem, igen, så vi tog en drink först. När vi väl kom hem till svärmor halv två på natten var vi helt slut. Men vi hade iallafall en superrolig och mysig dag i storstan. 



Mysig hemmakväll

(null)
(null)

Fredag! Ledig hela helgen! Plockmat, vin och sista avsnitten av serien You. Perfekt fredagkväll alltså! Och imorgon åker vi till Stockholm över helgen. Kul! 



Lyxfrukosten fortsätter

(null)
(null)
(null)
(null)

Lördag. Sovmorgon och lyxfrukost på Skeppis. Känns som vi åt allt på frukostmenyn, värt! Sen åkte vi till Bürgers och köpte en cool växt till vardagsrummet, handlade inför veckan, städade och förberedde söndagsmiddagen inför imorgon. Jag jobbar nämligen imorgon och Leo åkte till Stockholm idag. Så till middag åt jag burrata med blandade tillbehör och kollade på film. Egentid!!!! 



Massage och stand up

(null)
(null)

Då var det fredag igen. Jag har varit ledig idag så jag började dagen med en frukost med Elin på Sjömans. Efter frukosten och en sväng på stan så gick jag på massage. Lyx på en ledig fredag! Sen promenerade jag hem och kollade på serier i soffan hela eftermiddagen. 

På kvällen åt vi middag framför Bäst i test innan vi åkte till Arboga för att gå på stand up.  Det var så kul!!! Nu är vi hemma igen och ska kolla på nya Beck filmen som kom idag. Men kommer förmodligen somna i soffan…



En söndag i mars

(null)
(null)

Söndag. På förmiddagen kom pappa hit för att hjälpa oss sätta upp hyllor. Vi packade upp dom sista flyttkartongerna med böcker och ställde in i bokhyllan och satte upp tavlor på väggen. På eftermiddagen kom Clara, Casper och Wilma hit och fikade och efteråt åkte jag och handlade med Elin. 

Nu känner vi oss typ 95% klara med lägenheten. Det är bara mattor till hallen och kontoret, tavla till köket och spackla igen lite hål som är kvar på listan. Känns så skönt att det gick mycket fortare än vad vi trodde från början. 




Lägenhetsfix

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Fredag. Firade in en ledig helg med massa plock från Hatz och en flaska bubbel. 

Lördag. Bakade frallor till frukost och sen åkte vi till Västerås för att handla på Ikea och Rusta. Vi köpte äntligen en bokhylla/vitrinskåp till vardagsrummet. När vi kom hem igen byggde vi ihop bokhyllan och sen beställde vi pizza till middag. 



Claras 25 års firande

(null)
(null)
(null)

Lördag. Jobbat hela dagen och på kvällen var vi hem till mamma för att fira Claras 25 årsdag. Det blev bubbel, en hel buffé med massa god mat och tårta. 



Vår nya lägenhet

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Nu har vi bott här i två dagar och kaoset börjar ordna upp sig. Igår var vi till Ikea och köpte nya hyllor och en byrå och sen dess har vi inte gjort annat än att skruva ihop dessa. Har även hunnit njuta av vårsolen på balkongen. 

Det som fattas till lägenheten nu är mattor, en bokhylla, vitrinskåp och en massa småsaker. Så det blir en vända till på Ikea… Men det blir bra. Tillslut. 



Flyttdagen är här!

(null)
(null)
(null)
(null)

Vi har levt i ett flyttkaos i flera veckor men idag är dagen här. Flyttdagen! Vi gick upp tidigt för att packa det allra sista och när flyttfirma kom för att börja lasta in så åkte vi till Bageri april för att äta frukost. Riktigt gott och lyxigt! Efter att vi varit hos mäklaren och skrivit på dom sista papperna fick vi nycklarna till vår nya lägenhet. Då var det bara att vänta på flyttfirman igen och när dom kom så började vi packa upp alla tusen flyttkartonger. Det tog aldrig slut! Familjen var här och hjälpte till på kvällen men sen däckade jag i soffan klockan tio… Helt slut!