Mors dag och poolpremiär

(null)
(null)
(null)

Söndag. Jobbat idag igen, men bara till klockan två så halva dagen är kvar. Efter jobbet åkte vi hem till mamma för att premiärbada i poolen. Senare åt vi grillmiddag på altan. Och det var så mycket sommar över den här dagen. 



Älskade lördag

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Lördag. Slutade jobbet klockan två och då åkte vi till Erikslund. Köpte shorts och en klänning på Lager 157 och sen köpte vi blommor till balkongen. Sen åkte vi till Öster Mälarstrand för att äta glass i hamnen. Det var så fint väder idag också. Älskar det! 

Efter glassen gick vi en promenad längs hamnen och sen satte vi oss längst ut vid vattnet. Ville verkligen bada pga värmen men det hade nog varit lite för kallt i vattnet för mig. När vi blev hungriga gick vi till Bryggans bistro för att äta middag på uteserveringen. Åt en supergod halloumiburgare som jag hoppas att jag kommer äta flera gånger i sommar. Det blev alltså en väldigt spontan men mysig eftermiddag/kväll. När vi kom hem igen så planterade vi blommorna vi köpt till balkongen, gick en kvällsprommis och kolla serie. 



Fredag och sommarkänsla

(null)
(null)
(null)

En Ida. Mitt senaste bokköp, hade spanat på den länge. En fredagsmiddag på balkongen. Leo hade köpt ost och kex från Hatz deli som vi åt till middag. Sen spelade vi spel och det kändes verkligen som en sommarkväll där på balkongen. Fredag!!!!



Firar mammas födelsedag

(null)
(null)
(null)

Efter jobbet mötte jag Leo, mamma och Mike på stan. Mamma fyller år idag och vi firade henne med middag och drinkar på Pinchos. Bra val av förselsedagsbarnet! Så god mat! Vi satt kvar tills dom stängde och sen cyklade jag och Leo hem. Lyxigt med restaurangmat mitt i veckan. Det var längesen. 



En söndag i Köping

(null)
(null)

Söndag. Handlat, bakat, firat mamma i förskott med släktfika på altan och på kvällen gjorde jag och Leo söndagsmiddag fast hos mamma. Det blev kyckling med vattenmelon- och fetaostsallad och banoffee paj (i portionsglas) till efterrätt. Nu ska vi hemåt igen. Välkomnar en ny vecka, en vecka närmare sommaren! 



Klädbytarkväll

(null)
(null)
(null)

Lördag. Jobbat hela dagen sen kom Leo och hämtade mig. Vi åkte till Köping där vi skulle ha klädbytarkväll hos mamma. Det blev massa plockmat, massa sangria och massa kläder. Toppen kväll alltså! 



Grillmiddag

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Fredag! Sol! Grillmiddag! Äta på balkongen! Spela spel efter maten! Vilken fredag det blev! 



En ledig dag i Köping

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Onsdag. Ledig! Vaknade upp hemma hos mamma efter att ha sovit ända till klockan nio. Så skönt med sovmorgon! Åkte till Skeppis och köpte lyxfrukost och åkte sen ut till Malmön. Där satt jag i solen och åt frukost och lyssnade på podd. Bästa starten på en ledig dag!!!

Efter nån timme åkte jag tillbaka till mamma, åt lunch, träffade morfar som kom förbi och satt på altan med dricka och korsord. På eftermiddagen gick jag, mamma och Leo på prommis och passade på att mata fåren på vägen. Vi stannade kvar och åt middag hos mamma men nu är vi påväg hem igen. Mysiga dagar i Köping!  



Ett dygn i Stockholm

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Åkte till svärmor i Stockholm igår efter jobbet. Leo hade redan varit där några dagar medan jag jobbat. Vi köpte middag från Taco bar, spelade spel och kollade på film. Jag hann iallafall se halva innan jag somnade i soffan. 

Söndag och sovmorgon! Och sol! Vi åkte till Enskedeparkens bageri för att äta lunch och fika. Supergott och mysigt! (Lätt värt att köa i en timme för chèvretoast och bullar). Efter fikat åkte vi hem, men bara för att packa in väskorna, sen åkte vi vidare till Köping där det var söndagsmiddag hos Clara. 



Mina senaste inköp

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Har tydligen shoppat lite igen. Köpte lite nya kläder från H&M och ett kul spel. Älskar jeansjackan! 



Satan i gatan - 10 års jubileum

(null)


Veronica Maggios album Satan i gatan fyller 10 år och jubileums EPn består av fyra covers av Miriam Bryant, Victor Leksell, Daniela Rathana och Myra Granberg. I november är det även 10 år sedan jag var på min första Maggio konsert. Det var i Västerås konserthus och jag minns nästan varje minut. Så fint! 

Satan i gatan blev verkligen en del av soundtracket till mina tonår. Och det är jag långt ifrån ensam om. 



En sommardag i maj

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Det är onsdag, sol och typ 23 grader. OCH jag var ledig idag! Hörde jag sommar?! JA TACK!
Vi har haft en underbar SOMMARdag (ja vi har bestämt att det är sommar nu). Leo jobbade halvdag och till lunch blev det Kopparlundens bageris supergoda pizza (med chèvre, fikon, valnötter osv mmm så god. Topp 5 i livet!) på balkongen. På eftermiddagen cyklade vi iväg på äventyr. Vi köpte med oss fika från Bread and sweets och picknickade på Notudden. Sen cyklade vi längs Öster Mälarstrand och hem igen. 

Efter en för lång powernap så åt vi middag på balkongen och såg solen gå ner. Det här blev en perfekt sommardag i maj. En ska vara tacksam för det lilla. 



Ett hav av vitsippor

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

VÅÅÅÅR!!! Snälla säg att det är vår på riktigt nu. Det får regna ibland bara sommaren är runt hörnet. Vårbilder från min prommis i parken imorse innan jobbet. Det fina vitsippshavet i Hagaparken <3



Senaste second hand fynden

(null)
(null)

1. En gullig liten korg.
2. En skrivmaskin!!!! Yey, äntligen hittat en som både funkar och var billig. 

Detta är alltså mina senaste second hand fynd. Och som vanligt är dom köpta från Treasure and finds. 

Annars jobbar jag mest hela tiden. Jobbar hela helgen och efter jobbet måste jag vila så jag orkar med nästa dag. Längtar tills på onsdag när jag är ledig. 



Inflyttningsmiddag hos Emilia

(null)
(null)

Onsdag och ledig från jobbet. Började dagen med att tvätta och sen ta ett långt bad. Förutom det har jag bara tagit det lugnt, kollat lite serier tills jag åkte till Köping vid fyra. Jag, Clara och Elin skulle hem till Emilia på inflyttningsmiddag. Vi åt kinamat och spelade spel. Så det blev en väldigt mysig onsdagskväll! 

(Mina blommor har börjat växa redan, så kul!!)



Längtar efter detta


Sommar. Sol. Sangria. Glass. Havet. Skaldjur. Solnedgång. Snart snart snart ♥



Det är maj!

(null)
(null)
(null)
(null)

Helgen: Köpt mer tomatplantor. Planterat chili, tomat, rädisa och blommor. Grillat hamburgare. Bakat. Städat. Haft söndagsmiddag här. Redo för ny vecka!

Hej maj!!! Nu vill vi ha sommarvärme tack. Eller bara vår, snälla!