En långhelg på landet

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Vilken mysig helg vi haft! Ändå! I torsdags efter jobbet åkte vi till Munktorp där vi skulle bo i ett hus med släkten över helgen. Julklapp från mamma och mostrar. Vi spelade spel, åt massa mat, sov mitt på dagen, hälsade på korna som bodde bredvid men mest av allt bara chillade. Behövde en väldigt lugn helg. 



Inbjudningskorten ✅

(null)
(null)

Inbjudningskorten är färdig designade och kom hem härom veckan. Nu börjar arbetet med att dela ut och skicka ut alla dessa kort. Ett steg närmare livets dag! 



Stand up och semlor

(null)
(null)
(null)

Igår var vi på stand up! Det var så längesen så det var superkul. Skrattade som aldrig förr. Det här måste vi göra om snart igen! Vardagslyx verkligen. Speciellt om man heter Ida och brukar somna i soffan kl 21. 

Vi har även börjat med semlor på jobbet. Bästa perioden på året (efter jul och sommar såklart). Jag jobbar imorgon också men sen blir det långhelg och minisemester. Längtar! 



Sjukstuga

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Och där blev även vi sjuka. Eller vi var sjuka, nu har vi precis blivit friska igen. Men det har varit en lång vecka med feber, halsont, förkyldning, sovstunder i soffan och oändliga timmar framför serier. Tur att jag gillar serier! Dom få stunder där jag hade lite energi så kokade jag äppelsaft (på morfars äpplen från i somras), rensade badrumsskåpen och rensade skafferiet. Sånt man inte hinner annars! 

Nu är vi som sagt friska igen och idag är sista dagen i karantän. Det betyder också tillbaka till jobbet imorgon. Men det blir en kort vecka! 



TV VÅREN 2022 ÄR HÄR

Äntligen kommer det nya serier på tv. Passar perfekt då vi nyss har tittat klart på serien "Clickbait" på Netflix (väldigt bra faktiskt). Den här våren kommer jag att se dessa serier och tv program:

 
- Heartbeats. Ny ungdomsserie på C more om ett gäng 20 åringar och ett sommar Stockholm. Serien hade premiär 12 januari.  

- Eagles.
Nu har seriens fjärde säsong snart premiär och jag kommer såklart kolla på den också. Premiär på SVT play 28 januari. 
 
- Mörkt hjärta. Ny serie som är baserad på Joakim Palmkvists bok "Hur man löser ett spaningsmord". Gustav Lindh och Clara Christiansson Drake gör två av seriens huvudroller. Det är premiär på Discovery+ den 9 februari. 

- Harmonica. 
Josephine Bornebusch och Jonas Karlsson är skaparna bakom serien "Harmonica". Dom har både skrivit manus till "Harmonica", som Bornebusch även regisserar, och så spelar dom huvudrollerna i serien. Premiär på Viaplay den 20 februari. 

- Sommaren med släkten.
Det är dags för säsong sex av denna återkommande komediserie. Alltid gillat den och kommer såklart kolla även denna säsong. Det är premiär på Discovery+ den 11 februari. 

- Udda veckor.
Nu kommer säsong två av relationsdramaserien Udda veckor med skådespelare som Christine Meltzer, Gustaf Hammarsten och Linus Wahlgren. Premiär på Discovery+ den 11 mars. 

- Allt du älskar.
Ny serie om två barndomsvänner, om gamla känslor som blossar upp och mörka hemligheter. Premiär på Discovery+ i vår. 

- Young Wallander.
Adam Pålsson spelar Kurt Wallander även i säsong två av Netflix serie "Young Wallander". Den nya säsongen har premiär den 17 februari. 

- Bäckström. Säsong två av kriminalserien Bäckström kommer i vår. Den är baserad på Leif GW Perssons böcker om mordutredaren Evert Bäckström, spelad av Kjell Bergqvist. Premiär 28 februari på C more. 

Andra tv program jag ska kolla på är: 
- Alla mot alla 
- Bäst i test
- Wahlgrens värld
- Mandelmanns gård

 



En helg i januari

(null)
(null)

Det blev bara två små bilder från denna helg tydligen.

Lördag. Morgonprommis innan frukosten, somnade igen efter frukosten, två timmar senare: städa, duscha och åka till Köping för att fira Emma som fyllde 20 år. Efter en helkväll med mat, vin och släkten så gick vi tillbaka till mamma och sov kvar där. 

Söndag. Sovmorgon och sen frukost på Sjömans med Elin, Emilia och Lucila. Vi satt i över tre timmar och pratade om allt som hänt sen sist. Så mysigt! Dags för lunch, prommis, serie och powernap i soffan (det är ju ändå söndag) innan vi åt söndagsmiddag hos mamma. 



Mina senaste bilder

(null)
(null)
(null)
(null)

Senaste bilderna från min mobil:
1. Fin solnedgång igår kväll. 2. Fredagsfrukosten på jobbet. Bra tradition! 3. Ett glas bubbel till fredagens höjdpunkt: På spåret. 4. Målade och tittade på Jönssonligan efter På spåret. 

Hej fredag!!!! Ledig helg! Taggad på lugn. 



Fynd på mellandagsrean

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Fyndade lite på mellandagsrean för två veckor sen och nu har allt kommit fram. En mössa och en mysig tjocktröja från H&M, en t-shirt och en väska från Lindex, tyngdtäcken från Mio (det var dags att haka på den trenden nu kände vi, gillar det hittills), lite smink från kicks, en ny dator (dock begagnad) för jag ska sälja min gamla och tillslut har jag också framkallat massa sommarminnen som ska åka in i fotoalbumet. Mycket bra köp!



Vad jag gjort på mina lediga dagar

(null)

Söndag. Frukost, badminton, duscha, lunch, städa bort julen, åka till Köping och äta söndagsmiddag hos Clara. Hem till mamma och kollade Bron och somna i soffan. Sov kvar hos mamma för jag är ledig imorgon också. Så skönt med en till ledig dag.

Måndag. Sovmorgon till nio, prommis med mamma och sen ner på stan för att gå på fotvård med mamma (lyxigt och mysigt). När jag ändå var nere på stan så passade jag på att boka blommor och frisör till bröllopet. Två steg närmare! Åt lunch på stan med mamma, Clara och Casper. Efter att ha handlat på Ica så åkte jag och mamma hem och bakade fröknäcke och kollade på Bron. Till middag åt vi broccolisoppa med ägg och halloumi, jättegott! Sen hem till Västerås igen. Imorgon börjar en ny arbetsvecka, men bara fyra dagar!



Vi två är kaos men blir så rätt för varandra

(null)
(null)
(null)
(null)

Startade helgen med en saffranssemla och ett jobbpass en lördag. Men nu äntligen, efter sex arbetsdagar, så är den här jobbveckan över. Efter jobbet firade jag med att bada badkar, en cider och sen kycklingtacos till middag. 




Nyårshelgen fortsätter

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

 Nyårshelgen fortsätter! Åkte vidare till svärmor efter ett dygn på Fågelbrohus. Vi kollade på serier i soffan i flera timmar. Perfekt sätt att spendera årets första dag på. Vi var väldigt trötta och hade ändå inte orkat göra något. Till middag blev det pad thai på pizzadagen men det var mycket godare än pizza. Fortsatt soffhäng resten av kvällen!

Söndag. Efter sovmorgon och frukost så åkte vi in till stan för att kolla i affärer och fika på Mr cake. Vi åt deras räkmacka och årets första semla! Det var på tiden! Sen tog jag tåget hem till Västerås för jag börjar jobba imorgon. Leo stannar i Stockholm några dagar till. Även här hemma blir det mys och soffläge. Vad ska man göra annars? Det är vinter och ett nytt år av serietittande.  



Nyår del 2

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Mitt nyår, del 2. Efter frukostbuffé och powernap i sängen så var det dags att säga hejdå till detta underbara ställe. Men vi skulle inte hem till Västerås riktigt än utan det blev en natt hos svärmor också. 



Nyår del 1

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Mitt nyår, del 1. Fredag och nyårsafton. Efter frukosten åkte vi upp till Stockholm och Fågelbrohus på Värmdö. Där spenderade vi ett dygn med att gå på spa (älskade den varma utomhuspoolen), äta en supergod nyårsmiddag, dricka champagne på tolvslaget och ta igen all sömn från hela hösten. Det var det bästa dygnet på länge! Vilket ställe! 🎆🎇