Vadstena, del 2

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Bilder från våran helg i Vadstena del 2. Solnedgången var så fin så det blev ett par hundra bilder på den hihi. Annars minst två glassar om dagen och så såg vi Vadstena slott och Vadstena kloster. 




Vadstena, del 1

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Bilder från våran helg i Vadstena. Det var så fint och mysigt! Vattnet var helt otroligt! Så fint! Och dom fina solnedgångarna! En helg räckte inte, långt ifrån.



Ronja <3

(null)
(null)
(null)

Fick besök av Ronja idag. Saknat henne!!! 

Nu har jag slutat jobbet och vi är påväg ner till Vadstena där vi ska vara hela helgen. Minisemester med sol, bad och god mat. 



Dessa sommardagar

(null)
(null)
(null)
(null)

Åh dessa sommardagar! Synd bara att man jobbar HELA dagarna VARJE dag! Passade på att sitta på balkongen efter jobbet, vi åt middag där också. Halloumisallad, för att jag verkligen inte är sugen på varm mat när det är 32 grader varmt ute. Min chili mår toppen! Den bara växer och växer och jag har redan fått sex stycken chilifrukter. Tomatplantorna växer också men inga tomater än.. 

Nu ska vi kolla på serie. Heja heja veckans två sista jobbdagar!!! Sen åker vi till Vadstena över helgen och är med familjen och släkten. Äventyr!



En söndag i Örebro

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Söndag. Vaknade upp i en hotellsäng (bara det!!!), åt jättegod hotellfrukost, var på spa:t hela förmiddagen mmm så himla härligt. Gick sen ut på stan och åt lunch på Fratelli. Checkade ut från hotellet och åkte till Marieberg istället. Köpte äntligen nya sommarskor, två par till och med, det behövdes verkligen. Åt god melonglass och åkte sen mot Köping där vi åt söndagsmiddag. 

Sen åkte vi hem till Västerås igen efter en långhelg av äventyr. Sommar ❤️



Hotellövernattning och middag i Örebro

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

NEJ MEN ALLTSÅ KOLLA!!! Hade världens bästa dag och kväll igår. När vi kom till Örebro och hotellet igår så gick vi direkt till spa:t och var där i två timmar. Sen duschade vi, gick ut på stan, åt trerätters middag på 1 rum och kök (och herregud vilken god mat. Hummersoppan vi åt till förrätt var det godaste jag ätit i livet) och sen tog vi en drink på Frimis. Så fint det var där vid vattnet! Promenerade hem till hotellet och somnade framför en serie i sängen. 



Vi två, fem år ♥


Idag firar vi fem år tillsammans ♥ Känns som 20, minst! Här kommer en tillbakablick, en bild från varje år vi varit tillsammans 2015-2020. Passar perfekt att vakna upp i en hotellsäng idag och spendera förmiddagen på spa. 




Midsommardagen

(null)
(null)
(null)

Lördag. Packade en matsäck och åkte till Hällarna. Familjen skulle sola och bada. Jag och Leo var bara med en stund men jag hann iallafall doppa fötterna innan vi åkte vidare till Arboga och Glass och berså. Äntligen har dom öppnat för säsongen, Sveriges bästa glass-ställe! Jag och Leo delade på en glass med pistage och hasselnötter pga så stor. 

Nu har vi lämnat Arboga och åkt vidare till Örebro där vi ska bo på hotell en natt, gå på spa och äta middag ikväll. Så mys!!



En midsommarnattsdröm

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Midsommarafton! Så mysigt det var! Vi började med att plocka blommor till midsommarstången, sen midsommarlunch och jordgubbstårta, fixade midsommarstången (blev faktiskt väldigt fin), lekte lekar och spelade spel, grillade och dansade runt midsommarstången. Japp väldigt mysigt! Somnade i soffan direkt vi kom hem...



Caspers 2 årskalas

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Idag fyller Casper 2 år!!! Stora killen!!! Efter jobbet åkte vi hit till Köping för att fira Casper med smörgåstårta, fika och paket. Fin sommarkväll! 

Imorgon är det midsommarafton! Mysigt!



Onsdagslyx

(null)
(null)

Onsdag. Efter jobbet stannade jag kvar i stan och mötte Leo. Passade på att byta en klänning och fika på mitt nya favoritbageri innan jag skulle till frisören och klippa mig. Nu är vi hemma och jag ska börja packa för en långhelg i Köping och Örebro.



Poolpremiär hos mamma

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Ännu en superskön sommardag! Sol och typ 28 grader varmt. Då är det jättebra att man sovit över hos mamma och kan gå direkt från frukostbordet ner i poolen. Elin och Bettan kom också dit så vi solade och badade hela dagen. På kvällen åt vi söndagsmiddag hos mamma och innan vi åkte hem till Västerås så stannade vi en snabbis hos pappa och Camilla. Det var den helgen det!



Glassutflykt och tjejkväll

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Åh vilken härlig sommardag! Vi började med en prommis till Kopparlundens bageri för att köpa frallor och bullar. Detta åt vi sen framför nyhetsmorgon. Redan bra dag alltså! På förmiddagen badade jag några timmar och sen packade vi en väska och åkte mot Köping. Vi stannade dock efter någon mil för att äta glass på ett mysigt café på landet. 

På kvällen hade vi tjejkväll hos Jessica och Emilia. Vi åt jättegod mat, lekte lekar och pratade tills det blev för kallt för att sitta ute på altan. Då gick vi hem och kollade på en film i soffan men jag somnade efter 5 minuter... som vanligt då!



Äntligen fredag!

(null)
(null)
(null)
(null)

1. Sommar och sol ändå!!!
2. Veckans bästa middag! Hamburgare från Hamburgeriet på balkongen.
3. Vår fredagsmiddag var också väldigt god: pulled pork.
4. Gjorde lite mer granola på kvällen.

Sådär! Äntligen fredag igen efter en stressig vecka. Igen. Vi har precis ätit middag och nu ska vi börja kolla på filmen "438 dagar". Hej helg!




Fem år sedan studenten


(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Idag är det fem år sedan jag tog studenten. Det känns både som igår och som om det vore 10 år sedan. Var så lycklig den stunden och hela den dagen. Saknar!




Gör egen rabarbersaft

(null)
(null)
(null)
(null)

Måndag. Hatar måndag. Åt iallafall glass med Leo efter jobbet vilket gjorde det lite lite bättre. När vi kom hem gjorde jag rabarbersaft för första gången. Hade fått massa rabarber av morfar så idag blev det saft. Hade jag vetat att det var såhär lätt och blev såhär gott så hade jag gjort rabarbersaft tidigare i mitt liv. Det blev så bra!!! Och så mycket!!! Och så gott!! Som tur är har jag mer rabarber hihi. 

På kvällen åt vi kebab ute på balkongen, i solen. Perf middag och sen sitta och prata länge och sen kolla på serie i soffan mmmm. Helt ok måndag (-jobbet)



Söndagsutflykt

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Söndag. Sconesfrukost mmmm! Minst en gång per helg. Har tvättat och kollat serie på förmiddagen. Sen lurade Leo med mig till Enköping där han överraskade mig med lunch och fika. Vi åt räkmackor på en mysig restaurang vid vattnet. Mer dagsutflykter tack!

På kvällen kom familjen på söndagsmiddag. Vi åt kycklingspett, potatis och kladdkaka med kakdeg till efterrätt. 



Nya blommor till balkongen

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Lördag. Åkte till Erikslund på förmiddag för att gå på bland annat ÖB, lager 157, blomsterlandet och Ica maxi. Hann äta en donken lunch däremellan också. Så det blev alltså en heldag med massa ärenden. När vi kom hem igen på eftermiddagen så planterade vi dom nya blommorna på balkongen som vi nyss köpt på Blomsterlandet. Passade även på att plantera om chilin och tomatplantorna så nu är balkongen redo för sommar! Nu ska vi äta middag i soffan och kolla serie.



En stressig vecka är över

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Usch. Denna veckan har varit den värsta på länge. Jag har varit konstant stressad, mest på jobbet men också hemma. Det har varit studenttårta-vecka och fullt upp med allt. MEN, nu är det fredag eftermiddag och den stressiga veckan är över. Fick även sluta tidigare idag!! OCH, kanske det bästa idag, Thomas släppte ny låt! Bakade en rabarberpaj när jag kom hem som var beställd till Maggan. På kvällen firade vi in helgen med massa vin, räkor och vitlöksbröd!!! Leo överraskade mig med Pastel de nata till efterrätt också! Gott!!! Och så nya säsongen av 13 reasons why till det!

Det har blivit juni den här veckan också! Officiellt sommar på riktigt! Äntligen!