Ett år går fort mellan höghusen

2014. Jag har suttit här en stund och funderat på vad det här året har betytt för mig. Jag kom tillslut fram till att det måste ha betytt väldigt mycket. 2014 var året då jag hittade mig själv. Alla årets motgångar har gjort mig till den jag är idag och jag kan äntligen säga att jag vill vara den jag är just nu. Jag är också väldigt stolt över mig och vad jag har gjort det här året. Men det är med separationsångest jag nu kommer vara tvungen att lämna detta fantastiska och jobbiga år. Jag undrar verkligen om 2015 kommer att kunna leva upp till det här årets underbara stunder. Men jag tror när vi går genom tiden att allt det bästa inte hänt än. Bara för att hålla hoppet uppe. Gott nytt år!



MITT 2014 ♥

Hur har ditt 2014 varit? 

- Vintern och våren var sådär, sommaren var BÄST och hösten kunde varit bättre. Men jag är nöjd!

Tror du att år 2015 kommer bli bättre?

- Ja, 2015 kommer bli mitt år. Jag har även studentkryssningen, balen och studenten att se fram emot. Efter studenten är jag öppen för nya äventyr och det ska bli spännande. 

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

- Ja, det var en del saker jag gjorde som jag aldrig gjort förut. 

Vilka länder besökte du?

- Belgien och Spanien. 

 
Vilka datum från år 2014 kommer du alltid att minnas?

- Bara ett datum. 7 juni 2014 ♥

Vad spenderade du mest pengar på?

- Kläder och konserter. 

Gjorde någonting dig riktigt glad?

- Musiken, helt klart!

Bästa minnet från 2014? 

- HÅKAN PÅ ULLEVI 

Soundtrack of 2014?




Världen förtjänar inte dig

Vickan, du är bäst! Ännu en kväll/natt på Hantis med denna fina vän. Hade skitkul trots lite folk men det blir vad man gör det till. Behöver kvällar som dessa ♥



Julaftons outfit

// Idag har vi varit i Västerås för att shoppa på mellandagsrean och oj vad jag shoppade. Senare väntar pizza och sen ska jag och Vickan till Hantis. PEPP!



Annandagen

Efter vi hade varit hos farmor och farfar igår så var jag på bio med familjen. Efter bion hade jag "förfest" med Vickan och vid tio drog vi till Hantis. Hade sååå kul och jävlar va härliga människor det finns. Kom hem vid tre efter att vi skjutsat hem Vickan. Idag har jag mest legat i soffan och kollat film men om en stund ska jag och Clara hem till Elin som bjuder oss på mat. 
 
 
 



Juldagen / julafton i bilder

Hade en jättebra julafton med min underbara familj och släkt. Idag väntar ännu mer julmat hos farmor och farfar. 



Kvällen före kvällen / christmas tree

23 December: är så redo för julafton, bring it. 



Igår.

 



Roadtrip

Jag är glad. Det är fjärde advent och idag har jag och Vickan varit på roadtrip. Vi lånade hennes mormors bil och körde till Arboga för att fika och kolla på Dollarstore. Sen åkte vi vidare till Örebro på en liten mysig landsväg för att där kolla in utsikten från Svampen, äta på donken och köpa godis på hemmakväll. Sen åkte vi samma väg tillbaka och jag är fett stolt över mig själv pga att jag körde typ 15 mil idag + att jag körde i Örebro centrum (vilket är ett helvete i juletider) när jag inte ens har haft körkortet i en månad. (Ok,vi hade gps som hjälp men vi körde fel ändå) Mycket bra dag!
 
Dessutom så är det årets mörkaste dag idag och imorgon vänder det!!!!!!



Jullov

Hej jullovet! Jag har förtjänat dig sååå fkn mycket. Efter den årliga avslutningen samt julklappsbyte med klassen så mötte jag och Clara upp Elin och Smilla på stan för att äta lunch. Resten av dagen: CHILLA



Nya skor.

 



Håkis

 



Julgodis och sånt

Dom senaste dagarna har vi hunnit med att baka massa julgodis, bakat pepparkakor och fixat pepparkakshuset. Jag har också lämnat in fyra uppsatser på en vecka och ser fram emot att få jullov om tre dagar (!!!) 



Håkanbio

Igår var det äntligen den 15:e december, vilket betydde att jag och Clara skulle få uppleva Håkan konserten igen. Fast denna gång på bioduken. Och jag är så glad att jag fick uppleva den finaste och bästa dagen i mitt liv ännu en gång. Älskade Håkan ♥
 



Håkan boma ye!

Ullevi konserten finns på Spotify!!!!!! Har även beställt liveboxen ♥♥♥



Måndag

1. SYSKONKÄRLEK ♥  2. Ett halvår sedan Håkan på Ullevi igår??? :(((
 
Ny vecka, äntligen! Snart jullov men innan det ska tre uppsatser skrivas. Lycka till Ida
 



Vardagen

1. Mys med Håkan ♥  2. Fika med klassen.  3. Idag har vi stått på stan och sålt med företaget. Gick sådär!



Körkort

Äntligen var det min tur att få körkort (!!!!!!!!!), och det firades såklart med tårta. Dags att sova nu!



Första december

MÅNDAG; ny vecka, ny månad och ny mobil. Bra början på denna vecka och nu ska jag plugga matte till provet imorgon.