Bye 2013, hello 2014

 
Jaha, då var vi här! "Ett år går fort mellan höghusen" Sista dagen på detta år. När jag ser tillbaks på året har det ändå varit ett fint år trots alla jobbiga stunder. Ett år jag sent kommer glömma helt enkelt. De lyckligaste stunderna det här året var att få stå längst fram på Håkan konserterna, dansa sig svettig bland främlingar. Det är inte många saker som slår den lyckan. 
 
"För nu är det här underbara året plötsligt slut. Precis som det så småningom blir med allt fint. Och nu väntar de hårda månaderna, januari, februari, mars. Precis som vackert snöfall så småningom betyder snöslask. Som solsken så småningom betyder regn. Precis som för många röda drinkar så småningom betyder huvudvärk. Som en full tank så småningom betyder soppatorsk. Precis som seger för Gais så småningom betyder förlust. Som skratt så småningom betyder tårar. Precis som början på ett fint år så småningom betyder slutet på ett fint år. Men allt det där lite sorgliga är alldeles innan våren och ljuset kommer och plockar upp en, som en vän med en bil, då allt vänder och blir bra igen. Och trösten är - DU ÄR SNART DÄR" - Håkan Hellström
 
 
 
 
 
 
 



Mitt 2013 ♥

Hur har ditt 2013 varit? 

- 2013 har varit det bästa, sämsta och jobbigaste året i hela mitt liv. 

Tror du att år 2014 kommer bli bättre?

- Det hoppas jag verkligen! Jag har massor att se fram emot. Kommer fylla 18, kommer ta körkort och kommer se Håkan i Göteborg. Längtar efter sommaren!

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

- Ja, flera saker. Läs mer här!

Vilka länder besökte du?

- Turkiet, Spanien och Finland (kryssning) 

Vilka datum från år 2013 kommer du alltid att minnas?

- 1 augusti, 15 december och 28 december ♥

Vad spenderade du mest pengar på?

- Konsertbiljetter, som också är det bästa jag någonsin lagt pengar på!

 
Gjorde någonting dig riktigt glad?

- Träningen och musiken. Håkan kan rädda vilken mörk höstkväll som helst. 

Bästa minnet från 2013? 

- Barcelona resan och såklart alla konserterna! 

 

Avslutar med låtar som påminner mig om 2013: 




Latest 24h

Sånt här gillar jag, fina avbrott i vardagen. Det här dygnet blir ett minne för livet och något att prata om i framtiden. Som alla andra kryssningar. 
 
När vi kom hem, vid sju, spenderade vi resten av kvällen i soffan framför film. Bra avslut på denna vecka!



Music saves when people can't

Var och käka på kina restaurangen med familjen + mormor och morfar, såå mysigt! Nu ska jag fixa kläder tills imorgon då vi ska på kryssning (julklapp) med hela gänget. Äntligen!



Torsdagsmys

Var ju i Västerås tidigare idag och det enda jag fick med mig hem var ett par nya jeans från H&M och en ny Victoria Secret body mist, varav inget utav de var på rean haha. Har också hunnit köra ett träningspass med Dahl under kvällen och nu ska jag krypa ner i sängen med en kopp te och en bok. MYYYS!



26 december

Efter all julmat hos farmor & farfar igår så gick jag på bio med syrran. Vi såg den nya Sune filmen haha, rätt rolig faktiskt! Efter bion åkte vi hem till kusinerna en stund men jag gick hem tidigare. När jag kom hem satt jag på tevatten och sen satt jag i sängen och läste en bok, lyssna på musik och drack te ur nya fina tekoppen som jag fick i julklapp. 
 
Idag ska jag till Västerås med Elin och kolla in mellandagsrean. Hon kommer om en timme så nu ska jag gå upp ur sängen och äta frukost. 



Juldagen / julafton i bilder

Här ovan ser ni bilder från min julafton igår och bilder på en del av julklapparna jag fick. Jag fick också bland annat Håkan biljetten, en kryssning, en Stockholmsresa + musikal, pengar, presentkort, godis osv. Mycket mycket bra dag!
 
Om en timme ska vi åka till farmor & farfar för att äta julmat med släkten, hörs!



Julafton genom min mobil

1. Jag och syrran fick konsertbiljetter till Håkan i sommar! Bästa julklappen ♥♥  // 2. Jag igår. Älskar min klänning!  // 3. Fick en Håkan tröja utav mamma (och Håkan).  // 4. Jag och syrran ♥
 
Igår måste ha varit den bästa dagen på väldigt länge. Även om vi inte hade fått någon snö alls så blev dagen sååå bra och mysig. Vi åt massa julmat, kollade på kalle ankas jul, öppnade fina julklappar och avslutade dagen på bästa sätt med familjen. 



God jul ♥

 



Dagen före

Är sååå redo för julafton nu. Även fast vi inte har någon snö så kommer det säkert bli en bra och mysig dag iallafall. Låt julafton komma!



fjärde advent

Har varit hos mamma idag och bakat inför julafton. Vi gjorde lussebullar, knäck, julgodis osv. Nu på kvällen har jag bara tagit det lugnt. Tittat på Sunes jul (bästa julkalendern), sovit lite, kollat på solsidan och nu ska jag kolla lite film innan jag ska sova. Hoppas på snö imorgon!!



Christmas tree

Har ägnat kvällen åt att klä julgranen och nu är det bara tre nätter kvar till julafton. December går alltid så fort, varför? Hinner ju knappt njuta av mitt påbörjade lov. Tur att det är några veckor kvar då!
 



20 december

Efter en lång sovmorgon imorse spenderade jag halva dagen på stan med syster. Nu är äntligen alla julklappar handlade och inslagna, bara att vänta på julafton! På tal om julafton så är jag jätte otaggad.. Vad har hänt? Brukar verkligen längta efter julafton. Kan bero på att det fortfarande inte är någon snö här!!!! För en gångs skull vill jag ha snö.



Saker jag har gjort 2013 som jag aldrig gjort förut

- Tränat mer och lärt mig älska träningen igen. 
 
- Varit i Spanien/Barcelona med bästis ♥
 
- Varit på tre Håkan konserter på ett halv år. De tre bästa dagarna i mitt liv♥ 
 
- Spenderade en helg i Göteborg med familjen. Mysigaste.
 
- Har även sommarjobbat för första gången i somras. Tre veckor inom äldrevården. 
 
 
Fick inspiration från Sara som hade gjort en "Saker jag har gjort 2013 som jag aldrig gjort förut" och här är mina saker jag gjort under 2013 som jag inte har gjort tidigare. 



Hej jullovet

Äntligen är sista uppsatsen inlämnad och jag är såå värd det här jullovet! Som jag har kämpat den här hösten, nu vill jag bara sova över hela lovet och våren för jag vill ha sommar nu!!! Efter avslutningen idag så åkte jag hem och kollade på film, slog in julklappar till tonerna av Håkis och ikväll väntar träning. 



Håkan hellström live 15/12

"Det finns artister och så finns det Håkan Hellström." (LÄS!)  Lever på gårdagens minnen ett tag till! Tack igen bästa Håkan. Du gör oss lyckliga ♥
 
15 december 2013. Håkan Hellström och ett hoppande/skrikande publikhav. Bästa kvällen i mitt liv. Menar det verkligen när jag säger att jag kan nu dö lycklig. 
 
Efter fyra timmars köande ute (kallt som satan) fick vi äntligen komma in och vi fick stå en meter från kravallstaketet, lycka! Att få stå mitt i ett publikhav av främlingar och sjunga/dansa/hoppa/skrika/gråta till Håkans låtar är det bästa som finns. 
 
Tredje och sista konserten för i år. Sorgligt. Tack Håkan för det här året. "Tack för danserna. Tack för tårarna på kinderna och stjärnorna på himlarna." Vi ses nästa år!
 



Tredje advent med Håkan Hellström

Bilder från gårdagen när vi bakade pepparkakor och gjorde pepparkakshus. Idag är det tredje advent och idag är det äntligen dags att se Håkan igen! För tredje och sista gången i år ska jag få vara så där lycklig igen. Ska verkligen ta vara på den här stunden♥ Men först väntar några timmars köande....



Mysfredag

Efter skolan igår drog jag till Arboga med syster och Elin (fick en privatchaufför nu när Elin fått körkort). Vi åkte till dollarstore och köpte massa godis till kvällen. Vi spenderade alltså fredagkvällen i soffan med kinamat, godis och ett gäng filmer. Mys!
 
Just nu ligger jag i sängen med katten och gosar. Ska snart gå upp och göra frukost! Hörs



Jag blir hellre ensam än lycklig med nån annan

Är skoltrött. Har iallafall haft en natur redovisningen idag och efter skolan träffade jag saknade bestie. Ska ännu en kväll försöka skriva något på min engelska uppsats. Imorgon är det helg. 



Make tomorrow beautiful

↑↑ Från min tumblr
 
Vardagen är i full gång och det är två dagar kvar till helg. Och på söndag får jag se kung Håkan igen, gaaah! Nu ska jag försöka mig på engelska uppsatsen. Heja mig!



Känn ingen sorg för mig Göteborg

Lite bilder från helgen i Göteborg! Dit ska jag igen, helst när det inte är snöstorm. 



Håkan Hellström live 7/12

1. Köar... // 2. Jag och syster i kön. // 3/4. Bästa håkan♥
 
Hade näst bästa kvällen i mitt liv i lördags. Underbara Håkan gör det igen, och jag behöver inte vänta länge på nästa konsert. På söndag är det dags igen, då drar vi till Västerås för ännu en kväll med Håkan. LÄNGTAR
 
Ps. Såg Johnny, Lena och Pål från Känn ingen sorg-filmen! Och Pål (aka Adam Lundgren sjöng "En midsommarnattsdröm" åh bäst)
 



Black and white

En bild som min syster tog på mig förra veckan. Tror jag gillar den.
 
Tänkte ut och springa halv milen idag igen men kände bara "NEJ" när jag kom hem och det var mörkt, minusgrader och jag frös redan. Istället tog jag en promenad med bästis och sen har jag börjat packa lite tills imorgon då hela familjen åker ner till Håkan Hellströms Göteborg över helgen. Och på lördag ska jag och syrran äntligen på Håkan konserten i Scandinavium! Som vi längtat och räknat ner dagar men det är alltså bara två dagar kvar tills jag får uppleva den lyckan igen. 



I'm not looking for a new England

Onsdag. Åkte till skolan vid tolv (sovmorgon!!!) för att ha en lektion och nu är jag hemma igen. Har nyss ätit lunch och nu kollar jag gamla oth avsnitt. Vad händer sen då? Ska inte plugga iaf. 



Before you quit, try your hardest

Nej, tänker fan inte ge upp nu eller någonsin igen. Kom ihåg varför du började kämpa. Du ville det här! Det kommer vara jobbigt nu men du mår så mycket bättre av det, och du vet det. Du kommer tacka dig själv efteråt!
   Pepp-ord i natten  



Tisdag

↑↑ Från i söndags
 
Äntligen har Elin fått körkort, stolt kompis här! Så när jag slutade skolan kl tolv (gick bara två timmar i skolan, så ovärt!) åkte jag hem till Elin och åt nuddlar. Har precis vart ute och sprungit och om några timmar drar jag iväg för träningspass nr två. Btw, gillar att tiden går fort för då är det snart lördag. Me gusta muchooo.



Helgens bilder

1. Myskväll deluxe i fredags hos Elin. // 2. Nu är det jul i mitt rum också! // 3. Första december. // 4. Lilla katten är busig. // 5. och väldigt lång!
 
Några av helgens bilder via mobilen. Nu: solsidan
 
 



Första december

Då var det december då. Ingen snö har vi fått än men det är väl bara en tidsfråga. Nu ska jag träna sen söndagsmysa resten av dagen.