Hälften av dom som kämpar går under

Två bilder från i September. 



Roses.

Torsdag. Höstlovet går för fort. Tur att jag har några lediga dagar till, ska ta till vara på dom fullt ut. Nu ska jag fixa lite lunch!



jag behöver en smäll på käften för att komma i rätt balans

Började dagen med sovmorgon och brunch i form av bananpannkaka med kiwi på. Sen åkte jag ner till banken (vuxenpoäng!!) och när jag kom hem pluggade jag en stund med katten som sällskap. På eftermiddagen sprang jag 4 km och ikväll har jag inte gjort något speciellt, bara suttit framför tv:n. Har inga planer inför morgondagen förutom en lång sovmorgon!



Precis som jag

 



Tisdag

Lunch i Västerås. Nu: Iväg och fira kusin Melker!



den här gången kanske världen förstår oss

 
Har vart i Västerås hela dagen och senare väntas tacos och mys med familjen. 



Sunday funday

Gick en promenad till hästarna tidigare idag. Annars har jag inte gjort något speciellt. Har kollat på Solsidan och Bron nu på kvällen. Har även snackat med Elin om lite planer till helgen. Blir nog jättebra!
NU: sova! Drar till Västerås tidigt imorgon med syrran. 



Högskoleprovet

Högskoleprovet. Bland det jobbigste jag gjort i mitt liv. Men nu är det över för den här gången iallafall. Känns bra att jag överhuvudtaget tog mig igenom det, men nu är jag väldigt trött. Gick upp klockan sju och har gjort fem prov idag, JAG FÖRTJÄNAR ATT SOVA!
 



Jag vill se dom där skyarna igen

Dags att gå och lägga sig och ladda om inför högskoleprovet imorgon. Kommer bli en lång dag så måste få mina åtta timmars sömn. Godnatt!



vi äger allt våra ögon ser ifrån balkongen

idaa on Make A Gif
 
Så skönt att vara ledig idag! Tog sovmorgon till elva, åt frukost i sängen och efter det tog jag en promenad i solen. Har en träningsvärk från helvetet pga veckans tre träningar så jag knappt kan röra mig. Men det är ju så det ska kännas så det känns bra ändå!



12EKa

Årets skolfoto!
 
Fick mitt höstlov en dag  tidigare eftersom vi är lediga imorrn. Dock har jag ändå en uppsats att skriva klart innan jag kan koppla bort skolan en vecka. Så skönt med lov, ska ta igen all förlorad sömn sen sommarlovet. Japp, bra idé! 



Onsdag

Bästa Håkan♥ ↑↑  Gått i skolan, tränat och nu vill jag bara sova. Två dagar till lov och jag är ganska glad. Hejdå



Smoothie

Hade sovmorgon till halv elva, cyklade till skolan i spöregn bara för att ha en lektion, cyklade hem (inge regn som tur var). Gjorde nyss en smoothie (2 kiwis, 2dl yoghurt, en banan) och längtar till träningen ikväll. Måste hinna med att plugga lite innan också...



i samma stund så vet jag att allting har ett slut

Två bilder på delar av mitt rum.
 
Ny vecka igen då. Har bland annat haft dubbellektion i matte och gjort ett grammatikprov i svenska. Nu väntar glass framför tvn. Hörs!



Nya skor.

Nya fina höstskor. 



Du sätter höstsolen i eld

 



Blundar tills jag skymtar lyckan

Det blev tydligen tomt här ett par dagar. Har iallafall fått min helg och igår firade vi Elin till sent inatt. Idag åkte vi och hämtade min säng och så passade jag på att köpa ett par nya höstskor. Och nu är det kväll igen. Låt inte min helg gå så fort varje gång. 



World traveler

 



Västerås.

Åkte till Västerås med mamma efter skolan för att kolla på en ny säng till mig. Hittade en som vi ska hämta i helgen och lite nytt till rummet. Köpte även denna skjorta från H&M. ↑↑  Nu ska jag plugga lite, tagga tre timmars aulauppsats imorgon.. Godnatt!



Men du skriver ord som mord i handen.

En sån där hiss bild, dock förstörde blixten hehe. 
 
Har inte kunnat träna på två veckor (först Barcelona och sen blev jag sjuk när vi kom hem) men nu är jag äntligen tillbaka. Är dock fortfarande lite sjuk så jag hoppas det inte blir värre. Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa. Sovmorgon imorrn, det tackar vi för!



Banana pancakes

Är ledig från skolan idag och det var så skönt att få sova ut lite längre. Har precis gjort bananpannkakor och det var såå gott men dock lite för mätande. Här är receptet ↓↓
 
(ca 3 st) 
 
1 mosad banan
2 ägg
1 dl mjöl
1 dl havregryn
3 msk oboy 
 
På mina pannkakor hade jag dulce de leche och skivad banan, såå gott!
 
 
 
 
 



Grattis Elin ♥

ÅH, idag fyller Elin 18 år!!! Grattisgrattisgrattis ♥♥♥



Måndag

Måndag och ny vecka igen! Tänkte dra ut och fota idag men såklart är det dåligt väder idag, typiskt. Nu håller jag iallafall på att laga mat sen måste jag plugga spanska. Cirka två veckor till ett litet lov igen. Längtar verkligen efter att få andas ut och gärna under en längre tid..
 



Fina hösten

Från gårdagens promenad. 



Äntligen fredag

Träffade Elin efter skolan och sen gick vi till stan och fikade. Påväg hem stannade vi och köpte godis för att komplettera vår fredagskväll, som blev framför idol. Såklart. Bra fredag! Känns mer än bra att ha två lediga dagar framför mig. 



Går runt i t-shirt och är trött.

Lite lost idag. Bara lite. 
 
Festen har dött för längesen
Soffan har blivit till en säng
Jag lånar någons stövlar i storlek 45
Går ut genom dörren och där är sommaren
I gräset sover någon än, ser ganska obekvämt ut men
Jag knäpper några bilder och skrattar för mig själv
I samma stund så vet jag att allting har ett slut

Allt är för bra nu
Går runt i t-shirt och är trött
Sitter på pianot mellan flaskor, glas och fimpar
Blundar tills jag skymtar lyckan och jag vet att allt är för bra nu
Allt är bra nu




Allt är för bra nu

Haft föreläsning halva dagen men fick äntligen sluta vid halv fyra. Så skönt med fredag imorgon och då ska jag träffa Elin också. Mycket bra fredag tror jag. 



Barcelona through my phone

Mycket Barcelona bilder nu men de här är dom sista.. tror jag haha! 
 
Annars då? Är tillbaks i skolan igen och det känns rätt bra. Har dock gått och blivit lite sjuk, jag som vill träna men vill verkligen inte förstöra halsen mer. NU: lägga mig i sängen och läsa bok. Underskattat. 



Barcelona - dag 3

Tredje dagen i Barcelona besökte vi stranden, parc de la ciutadella, marknaden "la boqueria", gótic och så avslutade vi dagen med fika på starbucks och häng vid katedralen. Längtar tillbaks♥♥♥



Barcelona - dag 2

Under dag två i Barcelona hann vi bland annat med att se sagrada familia, camp nou och shoppa på Primark. Åt även världens godaste lasagne på italienska restaurangen "Ginos" vid shopping centret L'lla Diagonal. 
 



Handen i fickan fast jag bryr mig

 
Nu har hon äntligen släppt hela sin nya skiva! Och fast jag har vart utomlands har jag lyssnat sönder de flesta låtarna och den bästa är helt klart "Hela huset", som är en duett med vår käre Håkan. Bättre kan det inte bli. Lyssnalyssnalyssna!



Nytt från Barcelona

- Köpte en tröja från Primark på köpcentret L'lla Diagonal.
- Köpte ett par nya solbrillor på en affär vid stranden.
- Köpte tre body mist's och tre body lotions på Victoria's secret på Arlanda.
- Och tillsist så köpte jag min efterlängtade dulce de leche på marknaden la boqueria (vid la rambla) igår.



Barcelona - dag 1

 
Är hemma från underbara Barcelona. En av mina bästa resor. Och åh vad jag älskar Barcelona, ska tillbaks dit. Kom hem för några timmar sen och har inte gjort något sen dess förutom att ligga i sängen och lyssna på musik. Senare väntas mys och kvällens avsnitt av "bron". 



Next: Barcelona

Bilden är tagen för exakt en månad sen när vi hade bokat resan till Barcelona och nu en månad senare står vi här och ska snart åka till Arlanda. Det blir jag, Lusse och min familj som åker och är borta till på söndag. Ska bli så kul ♥