Snö och snöstormar

(null)
(null)

Usch va mycket det har snöat dom senaste dagarna! Riktig snöstorm ute! Idag såg det ut såhär, ett grått och snötäckt Karlstad, när jag var påväg till jobbet i förmiddags. Har nu jobbat 1/2 (3) jobbpass denna vecka och snart har jag en helt ledig helg hemma i Karlstad. (Trodde jag..) Senast det hände var innan jul. MEN jag måste hoppa in och jobba en stund på söndag. Det är bara fem timmar så det ska nog gå bra, det blev en nästan ledig helg istället. Sista dagen på januari också, wiihoo! Det har varit en riktig skitmånad med sjukdomar och sånt. Så glad att denna månad är över!



Lediga vardagar

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Måndag: Ledig! Så skönt med sovmorgon till halv tio. Gjorde inget speciellt under dagen men när Leo kom hem så åkte vi till Ikea för att kolla på framtida möbler och äta middag. På kvällen kollade jag på årets Guldbaggegala (en av årets bästa kvällar alltså). 
Tisdag: Tandläkarbesök (måste dock tillbaka imorgon för att dom inte hann klart idag), baka kakor och kolla på film. Om en stund kommer Leo hem från jobbet och vi har tvättid mellan 18-22, lagom kul tisdagskväll med andra ord. 



Äntligen fredag!

(null)
(null)

Äntligen fredag, eller? Det är iallafall skönt att den här veckan går mot sitt slut men jag ska jobba hela helgen. Fjärde och sista jobbhelgen för januari. 

Idag har vi (jag var ledig och Leo var sjuk) iallafall hunnit med en sväng på EM home och köpt en ny tvbänk och sen storhandlat på Ica. Resten av dagen har vi vilat/kollat på film i varsitt hörn av lägenheten. Till fredagsmiddag blev det hamburgare och pommes och till det ett avsnitt av På spåret. En toppen fredag alltså! Nu taggar jag jobbhelg och pengar. Heja heja!




Paus från sjukstugan

(null)

Nu mår jag äntligen lite bättre. Men efter att ha varit inne och kollat på film i tre dygn så kände jag att jag måste gå ut och få lite luft. Så jag åkte till Bergvik på förmiddagen för att sitta på Waynes coffee och läsa bok. Ja visst, man kan också sitta hemma och läsa bok men på Waynes coffee så har dom ju MOJITO LEMONADE! Så gott!! På eftermiddagen åkte vi och slängde skräp och åkte till Myrorna med massa saker eftersom vi rensade hela lägenheten häromdagen. 

Imorgon ska jag iallafall tillbaka till jobbet. Ska bli rätt skönt ändå, blir så rastlös av att bara vara hemma i flera dagar. 



Årets första semla

(null)

Igår bröt förkyldningen ut på riktigt. Som väntat. Nu är jag både förkyld, har ont i halsen och huvudet så istället för att jobba idag har jag mest legat i soffan och vilat. Har också haft veckans tvättid och ätit årets första semla idag. Äntligen är semmelsäsongen igång!!!



Lyxfrukost

(null)
(null)

Har äntligen varit ledig idag. Då blev det lyxfrukost och läsning på Waynes coffee. Bra start på dagen! Sen gick jag på stan, kollade i affärer och köpte nya byxor. Resten av dagen har jag bara vilat, har haft ont i huvudet och halsen hela dagen. Hoppas bara att det inte blir värre. Jag fick ju vara frisk i två veckor iallafall...

Imorgon är det dags att jobba igen. Fem dagar i rad, heja mig! 




Glad Ida och fin soluppgång

(null)
(null)

1. Glad Ida som slutade tidigt från jobbet igår för en gångs skull. Skulle egentligen vara ledig två dagar nu men måste hoppa in och jobba idag ändå. Får se fram emot att vara ledig imorgon istället. 
2. Så fin soluppgång vi hade på jobbet igår. Soluppgång + isen på Mariebergsviken ❤️



Jobbhelg

(null)
(null)
(null)

Då var äntligen den här jobbhelgen över. Var så sjukt trött igår kväll när jag kom hem. Sen hade vi tvättid mellan 18-22 också.. Idag är det måndag och jag ska snart iväg till jobbet. Jobbar bara måndag och tisdag sen är jag ledig i två dagar, yey! 



10/365

(null)
(null)

Efter att ha jobbat mina tre första dagar det här året så är jag nu ledig i några dagar. Igår tog jag sovmorgon, gick årets första prommis runt Våxnäs med en podd i lurarna och sen åkte jag och Leo till Rusta när han slutade jobbet. Idag har jag gjort så lite som möjligt. Så skönt med såna dagar! Har bara varit inne och fixat med bland annat tvätten, städat bort julen och kollat på film. På eftermiddagen blev jag sugen på att baka så det fick bli chokladbollar. Gott och enkelt! Är ledig imorgon också men sen ska jag jobba hela helgen.



Mina planer för 2019


15-16 februari: Bo en natt på hotell i Örebro med Clara och Casper. Det ska bli så mysigt!

2 mars: Jag och Leo ska på stand up på Scala teatern, taggad!

16 mars: Jag, mamma och Clara ska bo på hotell i Stockholm och se Mia Skäringers show i Globen. 

4-7 april: Vi åker till Sälen med släkten över en långhelg.

17-21 april: LISSABON! Vi gör ett nytt försök då vi blev sjuka när vi skulle åka över nyår. 

21 maj: MUMFORD AND SONS konsert i Globen. 

Någon gång under 2019: Flytta till Västerås!!!!! Ser fram emot det här såå mycket!




Ett dygn i Stockholm

(null)
(null)
(null)
(null)

Ett dygn i Stockholm. Jag och Leo spenderade eftermiddagen inne i stan. Vi kollade i affärer och fikade på Art bakery. På kvällen åt vi middag med Leos mamma på Weidao (en av mina favoritrestauranger i Sthlm). 

Nu sitter vi i bilen påväg hem till Karlstad igen. Det har varit så skönt att vara ledig i två veckor och fira jul och nyår med familjen. Inte lika kul att alla blev sjuka dock. Men nu är det dags att börja jobba igen. Eller jag börjar imorgon. Innan dess ska vi handla mat, tvätta och packa upp alla resväskor. Skönt med vardag och rutiner igen? Jag brukar gilla rutiner men nu vet jag inte. 



3/365

(null)
(null)

Årets första dagar har bestått av att ligga i soffan och kolla på tv/film, en kort promenad om dagen och sen tillbaka till soffan. Både mamma och Leo har varit magsjuka så vi har inte kunnat göra så mycket. Ändå ganska skönt med en lugn start på året. Nu kommer jag iallafall uppskatta ännu mer att vara frisk. 

Nu ska jag och chico gå ut på en prommis med Lucila. Så längesen jag träffade henne! ❤️



Min nyårsafton


Min nyårsafton blev ju verkligen inte som vi tänkt oss från början men ändå helt ok. Vi åt en trerätters middag med släkten med flera i IKW-stugan och sen skålade vi in det nya året med alkoholfritt bubbel. Det var ju några år sen, men kände inte att jag ville dricka alkohol när jag precis varit magsjuk. Även första nyåret i Sverige sen 2014, som sagt, det blir ju inte alltid som man tänkt sig.. Det fick bli ett tillfälligt avbrott på våran fina nyårstradition. 

Årets första dag. 1/365. Jag är så redo för dig, 2019. Låt oss skriva ännu en bok. Idag är första sidan.