sommaren 2015

SHIT vart ska jag börja ens? Jag och syrran startade sommaren på Yeah-feestivalen i Örebro där vi såg tre favoriter och den kvällen var det bästa sättet man kunde startat sommaren på. Sen var det juni och 18 årsfest, studenten och konfirmationer. Sedan avslutade jag och syrran juni månad med att gå på Cityfestivalen i Västerås där vi såg Markus Krunegård för andra gången den här sommaren. Den här månaden hände även dåliga saker men det var också den månaden som jag gav mitt hjärta rakt ut, till Leo. 
 
I juli åkte jag och Elin på roadtrip ner till Västkusten över en helg. Vi bodde på ett hotell i Uddevalla men på dagarna åkte vi runt till olika städer på Västkusten. Och så hann vi ju med att se Thomas på lördagskvällen. 11 dagar senare satt jag och Leo på ett flyg till Barcelona! Det var definitivt sommarens bästa resa (förutom den jag påbörjat nu, om den räknas). Efter två veckor hemma var det dags att resa igen, denna gång till Rom. Vilket också var en underbar resa och en underbar stad. 
 
Det här var alltså sommaren 2015. Den bästa och jobbigaste sommaren hitills. Förutom mina resor så har jag jobbat hela sommaren och faktiskt gått ifrån att ogilla jobbet till att älska det på bara två månader. Sommaren är nu över men jag har aldrig varit såhär lycklig förut. Jag flyttade hemifrån, jag flyttade 17 mil ifrån familjen och vännerna men jag flyttade till Karlstad och lever just nu sambolife med Leo. Livet vänder, någon gång. Nu har det vänt för mig. 



Kommentarer

Kom ihåg






Trackback