Besök från Köping

(null)
(null)

Igår när Clara, Casper, pappa, farmor och farfar var här så åt vi lunch på Olssons bazar, älskar deras buffé dom har där! Sen åkte vi hem till oss och fikade, pratade och busade med lilla Casper. Som inte är så liten längre, han är redan åtta månader och kryper jättesnabbt!!!!

Idag är det torsdag och jag ska snart till jobbet. Bara två jobbdagar kvar denna vecka sen: ledig helg!!!



Hej soliga onsdag

(null)
(null)
(null)
 
Sovmorgon till åtta, duschat, städat och nu väntar vi på Clara, Casper, pappa, farmor och farfar. Ska bli så kul att dom kommer hit!!



Kanelbullar i långpanna och blåbärspaj

(null)
(null)
(null)

Det var ett tag sedan jag bakade hemma och imorgon kommer lite besök från Köping så då passade jag på att baka kanelbullar i långpanna (första gången i långpanna, men det blev jättebra) och blåbärspaj med kardemumma. Så gott! Så imorgon väntar en LEDIG dag med delar av familjen/släkten (och fika!)



Solnedgång över Naturum

(null)
(null)

Gör inget annat än att jobba just nu. Fyra av sex jobbdagar är avklarade så nu är det bara måndag och tisdag kvar innan jag är ledig i EN dag. Ska bli så skönt! 

Söndagens solnedgång över Naturum Värmland är det ni ser på bilderna. Det är så lyxigt att jobba med en vy över Mariebergsviken. Kommer sakna den här utsikten när vi flyttat.



Läsa, säga upp lägenhet, packa

(null)
(null)
(null)
(null)

Två lediga dagar mitt i veckan. Igår var en hemma dag men idag har jag varit i stan. Började dagen på Waynes coffee (började läsa den första boken i AFTER-serien) gick sen vidare till H&M innan jag mötte Leo på KBABs kontor där vi sa upp vår lägenhet. Firade med lunch på Spicy hot. Åkte vidare för att tvätta bilen och sen till Biltema och Jysk. När vi kom hem igen började vi packa ner vår lägenhet i kartonger. Det är elva dagar kvar tills vi får nycklarna och första flyttlasset går !!! 




Semmelfika

(null)

När jag kom hem från Örebro igår kväll så åkte vi direkt till Ica för att handla inför veckan. Resten av kvällen åt vi middag, kollade på tv och åt godis. Läste också min bok till klockan två på natten för att jag verkligen inte kunde sluta. Perfekt lördagskväll! Idag vaknade vi sent. Men det är okej. Vi hann iallafall precis till vår tvättid som började klockan tio. Efter vi tvättat åkte vi in till stan för att kolla lite och sen köpte vi med oss semlor hem från Artisan. Mysigt med eftermiddagsfika. Annars har jag inte gjort så mycket mer idag. Vi ska snart börja rulla köttbullar till middagen och sen kolla på tv/spela resten av kvällen.

Min lediga helg gick väldigt fort och imorgon är det dags att jobba igen. 



Hotellmys i Örebro

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Har haft ett så mysigt dygn i Örebro med Clara och Casper. Vi har bara ätit god mat, gått på stan och myst på hotellet. Nu dröjer det bara två veckor tills jag får träffa dom igen!!!



Boktips

(null)

Har precis läst ut vår bokklubbsbok "Det som inte dödar oss", den fjärde i Millenium serien. Jag älskar ju verkligen filmerna i Millenium serien. Har sett dom så många gånger att jag tappat räkningen men hade tidigare inte läst någon bok i Millenium serien, förrän nu. Har knappt läst någon deckare alls i livet så jag blev förvånad att jag gillade den här boken så mycket. Älskar hur David skriver och älskar karaktärerna "Lisbeth" och "Michael" ännu mer nu när man läst boken istället för att bara sett filmerna. Tips tips! (Måste läsa femte boken i serien också!)

Dagen efter jag läst ut Lagercrantz bok så började jag läsa "Tre saker jag inte vet om dig" av Julie Buxbaum. Efter att ha läst cirka 100 sidor så kan jag konstatera att det här är en sån bok som jag har svårt att lägga ifrån mig. Man vill bara läsa mer. Känner i och för sig så med många böcker men nu var det ett tag sedan. Den är iallafall väldigt bra hittills. Ser fram emot att läsa mer!



Alla hjärtans dag

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

14 februari. Alla hjärtans dag. Är inget fan av den här dagen egentligen. Älskar honom varje dag och behöver ingen speciell dag för att visa det. Efter jobbet gick vi iallafall ut och åt middag på Napoli. Tre rätters. Vi älskar mat och hatar att diska så det blev ju perfekt ändå. 

Nu är jag ledig från jobbet i tre dagar och har min första lediga helg det här året. Ska bli så skönt! Imorgon åker jag till Örebro för att bo på hotell med Clara och Casper. Vi ska bara äta god mat och mysa ett dygn. Var så längesen jag träffade dom ❤️



Vårkänslor

(null)
(null)
(null)

Onsdag! Idag var det sol igen och jag var ledig. Gick upp tidigt med Leo men när han åkt till jobbet gick jag och la mig i soffan och vilade några timmar. Vid tolv åkte jag in till stan för att äta lunch och läsa på Waynes coffee. Sen gick jag en prommis vid älven och njöt av att få solen i ögonen. Nu är jag hemma och ligger i soffan igen. Ska läsa bok och vänta på att Leo kommer hem. 



Ingen här kan rädda oss

(null)
(null)
(null)

1. Andra säsongen av norska serien "Lovleg" började igår. Gillade första säsongen väldigt mycket och hoppas att den här säsongen är lika bra. 

2. Lyssnar på Thomas nya låt hela dagarna. Har blivit helt kär i den. Älskar! 

3. Jobbat mina fyra dagar nu och imorgon är jag äntligen ledig. Ska spendera dagen på stan och kolla i affärer. Bara gå runt helt själv, så skönt!



Fredag och sol

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Fredag!!! Sol!! Ledig!!! Började dagen med att baka (en kardemummakaka som blev så god!) Har också gått prommis i solen, kollat ikapp på mina serier och storhandlat när Leo kom hem från jobbet. Efter handlingen åkte vi hem och städade hela lägenheten och åt kycklingtacos till middag. Men sen var det äntligen dags för veckans höjdpunkt: På spåret!!!

Nu är det lördag morgon och det är inte sol längre. Helgen är här och jag börjar jobba om två timmar. Dag 1/4




Ny musik av Thomas Stenström



Äntligen ny musik av Thomas! Det var ju två år sedan hans senaste album "Rör inte min kompis!" kom. Gillar nya låten men saknar något som låter mer som "Eldorado" eller "Allt jag har". Men ändå, tack Thomas ♥



Trött och sliten i myströjor

(null)
(null)

Tre lediga dagar och jag har gjort nästan ingenting. Igår var jag en sväng på Bergvik och på Waynes coffee. Bara för att fördriva tiden några timmar. Idag, efter tre lediga dagar, börjar jag bli riktigt rastlös. Ändå ser jag hela tiden ut såhär: trött och sliten, fast jag sover minst åtta timmar per natt, och alltid i stickad myströja. Dom här dagarna har jag mest legat i soffan framför filmer/serier och även bakat kakor mellan filmerna. Ska bli så skönt att jobba imorgon, då har jag något att göra iallafall. 



Mysig lördagsfrukost

(null)
(null)

Började min lördag såhär: överraskade Leo med lyxfrukost på Artisan. Så gott! Vi borde göra det här oftare! Efter frukosten åkte vi till Bergvik för att handla mat och sen hem för att rensa hela vårat källarförråd. Det behövdes verkligen. Resten av dagen och kvällen har vi kollat på film och ätit tapas i soffan. 

Söndag: jobbade mellan 11-16 och sen hade vi tvättid mellan 18-22. Kul söndag! 



Vi ska flytta till Västerås i sommar

(null)
(null)

När maj blir juni och när vår blir sommar, lämnar vi Karlstad och flyttar till Västerås, närmare våra familjer och vänner.

Jag är så himla superglad men samtidigt har jag redan separationsångest över att behöva lämna den här staden som har varit mitt hem i nästan fyra år. Jag har trivts så himla bra i Karlstad, i våran lägenhet och på mitt jobb så det kommer verkligen vara med sorg i hjärtat som jag lämnar denna stad. Men jag har ju alltid velat flytta till Västerås och i sommar blir den drömmen sann. Det är bara en månad kvar tills vi får nycklarna och kan börja måla och tapetsera om så att allt är klart när vi flyttar den första juni. Längtar så mycket!!





Första februari

(null)

Fortfarande mörkt. Fortfarande kallt. Fortfarande snö. Men ändå lite lite ljusare för varje dag. Nu är vi en månad närmare sommar. Hej februari, snälla ge mig bra karma!