keep on dreaming

Kom till skolan klockan åtta, fick reda på att spanskan var inställd och att vi började klockan tolv istället så spenderade förmiddagen hemma hos Elin. Hade sedan två lektioner innan jag fick min helg. Ska snart iväg till Elin igen där jag ska spendera natten och imorgon åker vi två till Västerås med Dahl. Vill inte ens tänka på allt plugg så jag skiter it, japp!



En stor glaciär fast med sprickor i

Bild från gårdagen. 
 
Matteprovet gick nog ganska bra. Hoppas jag. Har även hunnit träna på kvällen och nu ska jag snart lägga mig i sängen för att kolla på film. Bara en liten fredag till jag får några lediga dagar igen. Det gillar jag. 



Dagens middag

Ovan ser ni vad jag åt till middag! Stekt lax med broccoli- och blomkålsmos, dillsås och fetaost. SÅÅÅ GOTT!! Nu ska jag plugga matte en sista gång innan provet imorgon. Hata matte. 



Canon g15

Efter skolan idag så åkte vi till Västerås och jag köpte äntligen en ny liten kamera! Det blev en Canon G15 och jag älskar den redan. Efter Västerås drog jag på träning och sen hem för att äta våfflor. Sitter nu och kollar på tv och innan jag ska sova måste jag plugga matte till provet på torsdag. KÄMPA



Allt det där jag aldrig blev

Två bilder från gårdagen. Efter sovmorgon och frukost så åkte vi till åsby. Jag övningskörde (ca 4 mil fram och tillbaka) och det gick jättebra!! När vi kom hem igen åkte jag och tränade på en gång och sen hem, duscha och iväg på syrrans innebandymatch i Västerås. Kom sedan hem vid tio och då pluggade jag matte lite för länge.
 
I helgen har jag också gjort något jag velat göra lääänge, jag har nämligen anmält mig som frivillig till Missing People's skallgångar. Detta ska bli spännande!
 



Sunday

Tre bilder från igår som syrran tog på mig.
 
Söndagsmorgon med Krunegård. Jag hatar söndagar. Jag går bara runt och tänker på att det är skola imorgon. Nu ska jag iallafall börja dagen med en stor frukost. Hörs!
 



och tillsammans flyger vi söderut

Har fotat ute med syrran, ätit lunch samtidigt som vi kollat på Känn ingen sorg och snart väntar middag hos kusinerna. Tycker väl om lördagar ganska mycket. 



It's the best of world's feeling, like nothing can go wrong

Kära fredag, du kommer alldeles för sällan även om veckorna går fort så känns tiden till fredagen som en evighet. (didn't make sense) Har iallafall haft fredagsmys med god mat, god efterrätt och film. Nu ska jag sova och imorgon väntas sovmorgon, yey!
 



This is worth everything

<33333
 
ÅH. Bara en fredag kvar till helg, så underbart. Har tränat idag, var svettigast av alla lovar. Älskar att träna och älskar att svettas för då syns det att jag tar i och kämpar. Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa favoritboken. 



Alla trodde att jag skulle förlora mig med vilken runaway som helst

Onsdag = lillördag. Har övningskört och sen träffade jag bästis för att gå en promenad. Mys! Nu väntar lite plugg framför tvn. (Elin har för övrigt en väldigt bra spegel för helkroppsbilder!)



Tisdag

YEY, träningsvärken sitter kvar. Börjar väl dock bli jobbigt med all smärta hehe. Idag gjorde jag iallafall ett försök att få bort smärtan med hjälp av en timmes zumba. Får se om det hjälper. Nu ska jag sova. (Onödligt inlägg + har inga bilder att visa) 
 



Anywhere, I would have followed you

Ett mördarpass pays off! Shit vilken träningsvärk jag har/hade idag. Har så fruktansvärt ont överallt men tror ändå att träningsvärken är guds gåva till människorna. Man lär sig tydligen att älska träningsvärken också, men det kan ta tid. 
 
Annars? Jo, det är måndag. Veckan började väl bra, (hade dock en oförberedd uppsats på fyra sidor att skriva) en hel eftermiddag utan plugg och nu ska jag bänka mig framför Guldbaggegalan och heja på "Känn ingen sorg". Hejaheja



vad vill du, men kom då

Mina söndagar har blivit tränings-söndagar. Idag körde jag ett mördarpass med pappa. Först sprang jag tre km och sen körde jag en timmes styrketräning (måste få träningsvärk nu). Såå jobbigt men såå skönt efteråt. Har också bakat bröd på eftermiddagen som vi sedan åt till en fisksoppa. Resten av denna söndag kommer jag sitta bänkad i soffan/sängen med myströjan på!



Den här stan drar ner oss till botten av ån

Har underskattat hur fin vintern egentligen är och hur fint det är när solen lyser på snön (hatar dock alla minusgrader). Denna lördag fick jag min efterlängtade sovmorgon och senare åkte vi till Kolsva för att fira farfar. Efter det åkte jag direkt till Elin, vi tog en långpromenad i just de där minusgraderna som jag hatar och sen åt vi glass/paj på donken. Innan hon skjutsade hem mig åkte vi runt lite i Köping medan vi lyssnade på roadtrip-musik, såå mys (det är bra med kompisar som har körkort!)
 
När jag kom hem hann jag se slutet på P3 Guldgalan och jag såg när Håkan fick ta emot sina två priser, åh bästa Håkis!! Kan säga redan nu att helgen gått för fort, vill inte ha söndag eller ifall inte måndag.



Jag skulle kunna dö nu, med kinden mot din hals

ÅH, de har äntligen släppt musikvideon till "Hela huset", sååå underbart fin! 



De har glitter på kinden, blicken nere i marken

HELG, ÄNTLIGEN. Hade en rätt bra fredag iallafall. Kollade på film sista lektionen, fick skjuts hem från skolan och det blev ändrade planer från spenderar-fredagen-i-sängen till innebandymatch-tittande-med-syster. Efter en promenad hem i minusgrader så sitter jag här i min säng och vill sova men ändå inte. Hm.



Känn ingen sorg

Bästa och finaste filmen ever, punkt. 
 



page 16 of 365

// Min tumblr //
 
Torsdag. Gått i skolan, gått hem i minusgrader (tackade mig själv för att jag satt på mig ett par extra byxor imorse) och kört ett träningspass på kvällen. Min vardag är rätt tråkig just nu då den mest består av skola och träning men imorgon är det fredag vilket ska bli sååå skönt!!
 



Skulle du råna en bank för oss två?

Too much egobilder? I don't care.
 
Halva skolveckan är gjord och denna onsdagskväll firade vi kusin Emma. NU: sova! Imorgon väntar skola igen. 



onsdag

En sån där ful hissbild. Ägnar nästan all min fritid till att träna och har sen träningsvärk men det är så värt det, alla gånger! Nu är jag hemma hos Elin eftersom jag har sovmorgon till tio. Hörs!
 
 



Sunday workouts

1 & 2. Goskatten som alltid ska sova i min säng. // 3. Såhär mycket kläder måste man ha på sig för att gå/springa ute i åtta minus grader. Men jag klagar inte för det!
 
Söndag eller tränings-söndag. Efter sovmorgon och en stor, god frukost så gick jag ut och gick/sprang 5 km. Sen gick vi till backen med kusinerna och åkte madrass (springa upp och ner för backen = träning). Vid tre följde jag med pappa till gymmet för att ta död på helgens sista energi. 30 min kondition, 30 min styrketräning och en utelåsning senare kunde jag duscha och äta och sen slappa framför tv:n. Bra avslut på en bra helg! Ser dock inte fram emot denna skolvecka.. 
 
 



Barcelona resa bokad!

Bilder från Barcelona-13
 
ÅH, ÄR LYCKLIGAST I VÄRLDEN FÖR JAG SKA FÅ ÅKA TILLBAKA TILL BARCELONA I SOMMAR!!! Längtar verkligen tillbaka till denna underbara stad ♥♥



Shelley/Ramlar

 

Glömde bort att jag hade massa videoklipp från Håkan konserten den 15 december, så här är två videos från den kvällen. Gråter av lycka och saknad. Underbara Håkis ♥



Vad du än heter, you're the love of my life

Lördag. Precis såhär vill jag spendera alla mina lördagar. Suttit på ett mysigt café i flera timmar, träffat släkten, planerat sommaräventyr, ätit söndagsstek på en lördag, lyssnat på Hellström & Krunegård och nu väntar ännu mer lördagsmys. ÅH helg<33333



Kan du älska mig som de unga älskar revolutionen?

Och så var årets första skolvecka (ok, tre dagar..) avklarad! Ska bli såå skönt med helg och detta kommer förmodligen bli den sista pluggfria helgen på länge så jag ska passa på att bara ta det lugnt den här helgen. Började helgen med fredagsmys, bra start på en lugn helg!



torsdag

 
Skolan är igång igen och jag har aldrig varit mer otaggad. Men det känns ju ändå ganska bra eftersom det är helg imorgon. Igår kom bästis hem också efter nästan en månad i Argentina, åååh såå glad!! Så nu på kvällen har jag och Lusse tagit en långpromenad och snackat om allt som hänt. 
 
NU: dusch och sen sovdags!



Säljer min digitalkamera!!

Säljer nu min digitalkamera, en svart Casio (9 megapixlar) som är inköpt 2010, pga att jag ska köpa en ny kamera.
Pris: 500:-

Det som medföljer är:
Minneskort 2GB
Laddare
kamerafodral

Maila ida-gustafsson@hotmail.com vid intresse!        SÅLD!!!




Sista dagen på lovet

Började dagen med en lite för lång sovmorgon (måste orka upp till skolan imorgon) och sen en mysig frukost på Stenugnsbageriet med mamma och syster ♥ Efter det övningskörde jag till Kolsva och tillbaka. Gick asbra! Sen en sväng hos mormor & morfar innan vi åkte hem. Nu ska jag snart åka iväg och träna, såå skönt! 



Myskväll

Haft myskväll med saknade Vickan. Sex and the city - marathon, tjejsnack, kebab och glass. Som på dom gamla goda tiderna! Nu ska jag sova och imorgon väntar en (kort) sovmorgon.



Well life will pass me by if I don't open up my eyes

5/365. Tränar, får träningsvärk, kollar på skräckfilm, filmmyser med syster, äter kiwi, går på promenader i vad som känns som minusgrader. Lite av min vardag just nu. Och den här överenskommelsen om att vända på dygnet går sådär. Sover fortfarande bort halva dagen. Men ikväll ska jag verkligen försöka sova tidigt. Nu väntar filmmys!



Say something, I'm giving up on you.

Längtar väl lite för mycket till Håkan på Slottsskogsvallen om 155 dagar. 
 
3/365. Tredje dagen av 2014. Sov tydligen bort halva dagen och den andra halvan ägnade jag åt ingenting. Har iallafall kollat på 500 days of summer ikväll och den var så fin. Har också kommit överens om att jag ska börja vända tillbaka dygnet idag. Så jag ska väl snart gå och lägga mig, hoppas jag kan sova bara.. 



Älska träningen!

På ett sätt är det bra att vi fortfarande inte fått någon snö än (ok, lite synd också. Snö är fint ibland) för då kan jag fortsätta springa ute även på vintern. För vem hade kunnat tro att jag skulle springa både på nyårsafton och andra januari? Inte jag iallafall..  
 
Idag, andra januari, tog jag en lång sovmorgon och sen åt jag frukost med familjen innan jag drog ut och sprang halv milen (AAH den känslan efteråt) + lite styrke när jag kom hem. Annars har jag inte gjort så mycket idag. Nu ligger jag i sängen hemma hos pappa och ska snart sova. Har vänt på dygnet helt känner jag, dags att vända tillbaka kanske?



2014 - Happy new year ♥

ÅÅH, hade en jättebra start på det nya året. Började kvällen med en trerätters middag och sedan firade vi in 2014 med champagne och massa kramar tillsammans med världens bästa människor ♥
 
Idag, årets första dag (!!), sov vi bort halv dagen och sedan åt vi en stor frukost med bland annat pannkakor. Blir bara en myskväll ikväll, tar tag i träningen imorgon istället. Hoppas ni fick en superbra start på det nya året!!