En helg i Ramshyttan/Nora

I helgen så åkte jag och tjejerna till en stuga som vi hade hyrt utanför Nora. Det var så mysigt att få komma bort lite och umgås med mina kompisar. Stugan låg dock i skogen så vi hade knappt täckning eller internet. Kan inte bestämma mig för om det var bra eller om jag fick panik. Båda kanske. 



Snickers

Idag sov vi väldigt länge men vi hann ändå måla lite i hallen och baka snickers innan Leo åkte till jobbet och jag åkte till Bergvik och handlade julklappar och mat. På tal om snickers, jag har tjatat om att baka dessa sen i augusti och nu äntligen blev det av. Och de blev så goda, som vanligt! Följde det här receptet som jag faktiskt inte gjort förut. Tips! Ha på lite havssalt på den smälta chokladen innan du ställer de i kylskåpet, så mycket godare då!
 



Måndag

Igår kom vi hem från en helg i Köping. Vi firade Mike och hade det så mysigt med familjen och släkten. Idag har vi storhandlat, börjat måla i hallen och snart ska jag börja med maten och vänta på att Leo kommer hem från jobbet. 



tidig helg

Det är torsdag kväll, jag har gått i skolan och Leo har jobbat men nu har vi båda helg. En dag tidigare dessutom, det firades med hamburgare och vin. (Pink, mitt favorit vin). Imorgon ska vi på äventyr!



Vad som hänt den senaste veckan

Den senaste tiden har vi: målat målat och målat. Vi är nästan klara med vardagsrummet nu. Jag har gått upp tidigt för att försöka få tag i biljetter till Håkan på Ullevi i juni, och äntligen lyckats få två biljetter! Är så glad nu. Vi har gjort marsipanfigurer med små barn, vi har storhandlat alldeles för tidigt på en söndag morgon. Dvs det var vi och pensionärerna. Vi har ätit god mat som fattiga student/arbetare inte borde äta och bakat chokladbollar . Jag har färgat mitt hår helt själv för första gången. Ville ha det mer rött men det ser fortfarande brunt ut på bilden. Och sen ba blir jag förkyld bara sådär. Vill inte! Kände det igår men idag har jag haft ont överallt, i huvudet, i halsen och i öronen. Som alltid när jag blir förkyld. Så därför köpte jag ett par mysbyxor på H&M idag för jag vägrar ha på mig annat än mysbyxor när jag är hemma och är sjuk.
 
 
 



Dulce de leche mousse

I lördags överraskade jag Leo med denna goda dulce de leche mousse. Och den blev verkligen SÅ GOD! Jag använda det här receptet som jag hittade på Marias blogg. Det var både enkelt och gick fort att göra (förutom att den ska stå i kylen i 2-3 timmar) så jag tänker verkligen göra den här moussen igen. 



ny kurs och ny färg på väggarna

Lyckades hitta två perfekta läppstift i veckan, yay. I torsdags började min nya kurs på universitetet och i fredags hann jag med att "plugga" (tänkte plugga men istället kollade jag på resor och läste bloggar) på ett café, handla och träna. Igår påbörjade vi projekt: måla om i lägenheten. Lite jobbigt men det kommer bli sååå fint! På kvällen gjorde jag överraskningsefterrätt till Leo och mig. Idag är det söndag, och fars dag, vi har veckohandlat som alltid på söndagar och även målat, diskat, lagat lyxmat och kollat på solsidan. 



hemma på hemvägen

Hej från vår nya lägenhet! Vi flyttade in i lördags men håller fortfarande på att packa upp det sista och komma i ordning. Igår kväll kom Ewe hit på spontanbesök och idag har jag inte gjort så mycket. Har suttit i några timmar och försökt få tag på biljetter till Mumford and sons men har ännu inte lyckats. Nu ska jag diska och vänta på att Leo kommer hem. Det är väldigt ensamt när han jobbar och jag saknar min familj och mina vänner i Köping..