Valborg

(null)
(null)
(null)

Det är den 30 april, klockan är 17.30, det är 22 grader varmt ute och jag cyklar hem i bara t-shirt. Möter Leo på Ica för att köpa glass. Idag jobbade jag min sjunde och sista dag i rad. Känner mig helt slut. Ska bli orimligt skönt att vara ledig imorgon. 



Körsbärsträden på Hemvägen


Sista året med körsbärsträden på Hemvägen. Kommer sakna!!!



After work

(null)

Direkt efter jobbet idag så mötte jag upp Leo i stan. Vi åt mat på Tacobar som öppnade igår. Sen åkte vi hem och packade lite och sen kollade vi på Bäst i test. Så skönt med fredag! Har jobbat 3/7 dagar nu och det är nästan hälften!!! Försöker vara positiv också!!! Äh, det här blir bra!



Tre mobilbilder från Lissabon

(null)
(null)
(null)

1. En fin tunnelbanestation. 2. Två trötta personer som väntar på tunnelbanan. 3. Leo framför vårt lilla hotell.



Aprilhimlen



Ett måste i april!!!!!!



Vår resa till Lissabon


Älskar Lissabon! Så fin stad med alldeles för många uppförsbackar och alldeles för några nedförsbackar. Åt alldeles för lite pastel de nata och drack alldeles för lite sangria. Måste åka tillbaka snart. Annars var allt toppen och vi hade jättefint väder nästan hela tiden. Älskar Lissabon!
 



Nytt jobb och semester

(null)
(null)
(null)
(null)

Onsdag: Tog tåget till Köping för att äta lunch på Skeppis med mamma, Clara och Casper. Åt deras supergoda räkmacka. Sen åkte jag, Clara och Casper till Västerås för att jag skulle på jobbintervju på ett kafé på Vallby friluftsmuseum (gick jättebra så jag fick jobbet). Efteråt stannade vi kvar och fikade och kollade på djuren innan dom skjutsade mig till tåget som skulle ta mig till Stockholm. 

Mötte upp Leo på T-centralen och så gick vi för att ta en drink och fira nytt jobb och semester. Nu har vi precis kommit hem till svärmor och ska äta middag. Ses imorgon Lissabon!



Jag tänker alltid på dig i april

(null)
(null)
(null)

Promenaden till jobbet imorse var en bra start på dagen. Sol och ändå ganska varmt + musik i öronen. Mmm bra april morgon!

Idag jobbade jag alltså min sjätte dag i rad och även sista jobbdagen innan minisemestern till Lissabon. Direkt efter jobbet åkte vi hem till Sara där alla kollegorna skulle äta mat. Så himla rolig och mysig kväll!! Kom precis hem därifrån och nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon klockan halv nio går tåget till Köping där jag ska äta lunch med Clara och mamma. Sen vidare till Västerås för arbetsintervju och sen tåg igen till Stockholm där vi ska sova en natt innan Lissabon på torsdag. Är så taggad!



Ny låt från Thomas Stenström



Ännu ett låtsläpp från Thomas. Ovan ser vi också live-versionen av låten som jag faktiskt gillar ännu mer än originalet. Har dock inte fastnat helt för låten än, måste ge den fler chanser. Älskar ju verkligen hans andra två låtar "Adios amigos" och "Himlen över city" som släpptes tidigare i år. 



Datenight

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Gårdagens datenight blev väldigt lyckad och väldigt mysig. Vi började med att äta middag på det nyöppnade Bastard burgers i Inre hamn. Så sjukt goda hamburgare! Halloumiburgaren blev min favvo. 

Efter maten gick vi en promenad vid vattnet för att sedan hamna på bion där vi såg After. Har verkligen längtat efter att se den filmen ända sen jag började läsa den första boken. Den var bra, såklart, men man kan ju inte ens jämföra med hur bra böckerna är. Filmen missade så mycket men den är bra ändå.

Efter bion gick vi till Nonna Grassa och drack varsin drink innan vi åkte hem och sov. Så himla mysig kväll! Vi gör det här alldeles för sällan ❤️



Fredagsmys

(null)
(null)

Igår efter jobbet hämtade jag Leo och så åkte vi och handlade. Efter fredagsmiddag blev det fredagsmys. Godis och Bäst i test på tv. Kan det ens bli ett bättre fredagsmys? Inte i mitt liv. 

Idag är det jobb igen. Fyra pass kvar och fem dagar till Lissabon!!!! Kämpa!!!!!



Vardagslyx

(null)
(null)
(null)

Ledig dag. Började dagen med att dricka chailatte och läsa på Waynes coffee (det var faktiskt längesen sist) sen handlade jag lite på stan och växlade pengar till Lissabon (bara åtta dagar kvar!!!) Påväg hem stannade jag och köpte ceasarsallad på Oliven, så god verkligen. På eftermiddagen var bilen på verkstad och under tiden gick jag en prommis runt halva Våxnäs. Nu ska jag laga tacos och kolla på film. Passar på att äta min favoritmat och se på en Ida-film eftersom att Leo är i Arvika med jobbet idag.



En långhelg i Sälen

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Mysig långhelg i Sälen med släkten (trots ögoninfektion som vägrar försvinna) 💕



Onsdagsbakning

(null)
(null)

Onsdag. Fortfarande ögoninfektion men jag inbillar mig att det har blivit lite lite bättre med ögondropparna. Idag har jag bara bakat (det blev väldigt goda brownie cookies med kokos tosca), packat till Sälen dit vi åker imorgon och kollat på senaste säsongen av Luther. Nu ska jag bara sova några timmar sen är jag redo för minisemester i Sälen. Även om det bara är fyra dagar vi ska vara borta så ska det bli så skönt.



Första april

(null)

Hej älskade april! (Nu är det väl ändå vår på riktigt?) April började dock inte alls bra. Var på vårdcentralen idag för att kolla mitt öga som har varit rött och ömt i några dagar. Det visade sig att jag har någon ögoninfektion och ska ta ögonsalva i fem dagar. Precis lagom tills vi åker till Sälen på torsdag. Får hoppas att det iallafall är lite bättre då. Nu ska jag fortsätta kolla på tv.