Onsdag/torsdag

Igår var det onsdag, lill-lördag och sen blev det långhelg. Onsdag betydde att kusin Elin och moster flyttade in i huset och på kvällen åt vi räkor. Idag är det torsdag. Vi tog sovmorgon, åt en stor frukost på altan och gick på morgonpromenad. Vi har solat och badat i poolen. Ikväll ska jag och Elin laga mat och ha filmmys. Älskar långhelger!



Fyra från dagen

1. Fick paket!!!  2: Åt smoothie, pluggade matte och lyssnade på musik.  3: Provade kläder på Cubus.  4: Åt god kycklingmacka. 
 
Tisdag: Fick sluta tre timmar tidigare från skolan, pluggade matte, åkte till Västerås för att shoppa på Erikslund. Imorgon är sista dagen före långhelg, iiih!



Mammas dag x2

Idag har vi firat världens bästa mamma som fyller år idag plus att det är morsdag. Det är även EU-val idag, hoppas ni röstat!
 



Saturday night

 



Plugg-lördag

↑↑ INTE OK, men jag har iallafall skrivit klart min samhälls uppsats nu. Bara natur uppsatsen kvar. Vaknade redan klockan åtta imorse (morgonpigg, hej). Åt frukost, gick en morgonpromenad till hästarna i shorts och linne (!!)  och när jag kom hem började jag plugga. Ikväll firar vi bästa Lusse som fyllde år i måndags ♥



LEO

FREDAG! HELG! Såå skönt. Spenderade eftermiddagen med mamma då vi bland annat hade picknick i hamnen. På kvällen kom Elin förbi och sedan körde vi till donken. Nu ska jag sova, är sjukt trött!!!!



Behöver sommarlov.

ph 1: SÅHÄR GLAD är jag över att mattenationella är över!!!!! 2: Och såhär firades detta<3333
 
Kommer ju dock ha matte i trean också, det suger! Men nu kan jag iallafall fokusera på allt annat som ska vara klart innan jag får sommarlov (vilket är om exakt tre veckor wiiiihoooo). Har även tränat på kvällen och ätit pannkakor med glass. Imorgon är det NP i spanska igen, nattii. 
 



onsdag

Efter skolan mötte jag upp syster och mamma på stan för fika. Har sedan ägnat resten av kvällen åt att plugga matte till nationella imorgon. Kill me plz och godnatt. 



We live in cities you'll never see on screen

Bild från i lördags. 
 
Idag har jag varit duktig för att 1. jag har skrivit ekonomiprov 2. jag satt kvar i skolan tre timmar efter att jag slutat för att plugga matte på vår "mattekväll". (Jag förtjänade glass efter det där!) Har pluggat lite mer matte nu och ska snart sova. Nedräknaren på mobilen visar endast 23 dagar till sommarlov. Hörde jag något litet lyckoskrik? Det var jag. 



GRATTIS BABE ♥

Idag fyller bästis år, hon är värd allt och mycket mer. Love you ♥



söndag i solen

Ännu en sommardag och jag är den sista som klagar. Har ägnat större delen av dagen till att plugga.. det gick inte så bra. NU: SOVAAAA



Sjutonde maj

17 maj, precis som en sommardag. Med dom bästa människorna. Satt i gräset och kollade på treornas bal, solade, grillade, satt i gräset och kollade på bilarna, nattkäkade, gick hem i vad som inte var sommarvärme. Hade en väldigt bra dag!
 
Idag ska jag ta itu med allt plugg, så jag tog med mig plugghögen och satte mig på altan. En bra början iallafall. Hej söndag (och söndagsångesten</3) 



vad jag hatar mig för jag trott på dig

Lördag. Det är sol och det är många plusgrader, Ida gillar! Har nyss ätit frukost och duschat, så nu sitter jag och väntar på att Elin ska komma hit. (Kanske hinner plugga innan, vill ej, men det behövs). Senare ska vi ner och kolla på balen och ikväll ska vi till Anita och ännu senare kolla på cruisingen. Japp, bra lördag! 



Fredag ♥♥

Selfie med Doris♥ 
 
Det är fredag. Det är ÄNTLIGEN helg. Jag ligger i sängen jag lyssnar på Thomas Stenström, i brist på annat. Har iallafall världens bästa underhållare på andra sidan cyberrymden. Denna helg har jag egentligen bara ett måste: att plugga, och jag funderar på om jag ska börja redan nu kanske? 



I’m not holding back, no I ain’t wasting time

↑ Från träningen förra måndagen. Jag är ännu en dag närmare mitt sommarlov och det känns bra. Har tränat och inte pluggat på kvällen och nu ska jag snart sova. SNART HELG



onsdag

(Ang. bild ett så var jag mest sur för att det regnade ute.) Efter skolan hämtade Elin mig och sen åkte vi på äventyr runt i Eskilstuna, för att tillsist hitta till Slagsta glass. Vardagslyx! Har precis pluggat färdigt nu och ska strax sova. Mmh, vill bara ha 12 juni. 



Studiebesök i Stockholm

Spenderade denna tisdag i Stockholm med klassen. Det bästa: äta glass i gamla stan. 



jag är här för att stanna så bara fatta de

"Idag är det den 11 maj 2014 och om exakt en månad kommer jag att sitta här, dagen innan skolavslutningen, och bara vara sådär jävla lycklig. Att jag har tagit mig igenom ännu ett år. Och jag lovar dig, att vad än mina betyg kommer visa så kommer jag vara så himla stolt över mig själv."
 
Och så var den helgen över! Har iallafall hunnit skriva klart mitt tal på svenskan så det känns bra. Imorgon är det nationella i engelska, mitt sista nationella i engelska EVER. Känns så konstigt! Ska duscha nu och sen sova. 
 



Agera mot våldtäkt!

 



söndag.

PANIK, shit, hjälp! Den här helgen har gått så fort att jag inte ens hunnit blogga. JA, och den här helgen var nästintill ovärd. I fredags hade jag nationella i spanska och kvällen spenderade jag hos Elin i Valskog. Vi åt tacos och kollade på LD finalen. Igår var vi till hästarna och sen tränade jag.. Sen var det kväll typ. När jag väl hann stanna upp och andas så var det redan lördag natt, varför? Jag hade ju inte ens börjat plugga än. Så idag ska jag sitta hela dagen och skriva klart mitt tal på svenskan. BRA PLAN!



Look up

(Sååå värd att titta på!!!)
 
Torsdag: Har haft sovmorgon till halv ett. Hade två lektioner och sen åkte jag hem igen vid halv tre. Har tränat nu på kvällen och ska väl plugga lite matte nu kanske (med betoning på kanske). NATT. 



Nu eller aldrig, vi är inte unga längre

Från en varmare dag i början av maj. 



31 steg från Håkan

Japp, det är alltså BARA en månad tills jag får uppleva lite Håkan-lycka igen ♥♥. Nu skulle jag dock behöva plugga lite (rätt mycket) men har absolut ingen ork kvar. 
 



Tisdag

Har alldeles för mycket plugg och alldeles för lite tid. Vardagen består numera av sova-äta-träna-plugga (som alltid?) Idag har jag skrivit både nationellt prov i engelska och ett spanska prov. Efter skolan åkte jag för att klippa av och färga håret, sååå nöjd! Har väl typ aldrig haft såhär kort hår men det ska bli väldigt skönt också.
Nu ska jag plugga lite ekonomi och sen sovaaaa♥ 



Lördag kväll

Lite bilder från igår när bästa grannarna kom hit! ♥
 



Jag kommer inte härifrån kommer aldrig härifrån

Rosor gör sig bra på bild mmh. Ikväll kommer grannarna över på middag och jag får träffa bästis igen!!!!!!!



♥♥

Känns verkligen som denna blogg börjar förvandlas till en hästblogg.. Men vadå, dom är ju så fina! 



Kan du älska mig som trottoaren älskar förloraren?

Från en cykelutflykt på landet igår. 

Har varit i Eskilstuna hela dagen och kollat lite. Har även ätit grillat och kollat på Let's dance och jag tycker att tiden har gått för fort. Eller iallafall den här långhelgen... 



Valborg / första maj

Såg åt såhär under gårdagen. Vi grillade med släkten men dock gick vi inte till någon brasa pga spöregn hela kvällen. Idag är det iallafall första MAJ, hur sjukt?! SNART SOMMAR. (Det var tydligen dags att säga hejdå till aprilhimlen och tacka för minnena, för den här gången.)  Nu väntar frukost och senare ska vi åka och fira farmor.