Picknick vid vattnet

 

Fredag: jag var i skolan och bakade päronbiskvier som blev så himla goda. Efter skolan mötte jag Leo, vi köpte med oss mat och hade picknick vid vattnet. Bästa starten på helgen! 

 
Nu ska jag börja laga mat och vänta på att Leo kommer hem från jobbet. Resten av kvällen ska vi kolla på serie. Äntligen helg! 



hon sa när allting är förlorat, tänk på mig

 

Det senaste dygnet har jag bakat bröd, ätit lunch ute på gården, tränat (ute i solen, varmt men så skönt), ätit jordgubbar och mjölk (då är det sommar på riktigt) och läst bok ute i solen. En av livets bästa saker. 

 
Nu sitter jag inne och kollar på film. Man får faktiskt göra det även om det är sommar. Ska snart börja med maten och sen ska jag lägga mig tidigt. Det har varit så skönt med två lediga dagar men imorgon är det skola igen och sen heeeelg! 



Måndag och tisdag

 

Igår började skolan igen och vi började med en mjukstart. Så efter bara två timmar i skolan gick jag till Swenströmskas och åt en sen frukost, kycklingmacka och te. Resten av dagen gjorde jag inte så mycket förutom att gå promenader med Chico. Så mysigt att ha en vovve här hemma ett tag! 

 
Idag var det skola igen och vi bakade småkakor (drömmar och kolasnittar). Efter skolan mötte jag Leo och vi åt lunch på Sandy's. Hann även med att shoppa lite när jag var i stan. Tyckte att jag förtjänade lite nya kläder. Ska faktiskt rensa ur min garderob snart så då får man shoppa nytt. Nu ska jag kanske plugga lite och diska innan jag ska börja med kvällens middag. Är ledig både imorgon och på torsdag så det ska bli jätteskönt men skulle behöva plugga lite ändå. 



Midsommardagen

 
Ännu en perfekt sommardag. Efter frukosten åkte vi in till stan för att hoppa på båten som går längs Klarälven och sedan ut till Mariebergsskogen dit vi skulle. Vi åt våfflor i våffelstugan, kollade på djuren och drack cider på terassen innan vi åkte hem igen. På kvällen hade vi bokat bord på The bull bar inne i stan. Så himla god mat! Det var första gången vi var där, men absolut inte sista. Efter maten drack vi några drinkar på Brasseriet och sen åkte vi hem och spelade spel. Det var min midsommardag!
 
Idag är det söndag och vi har varit i Bergvik och shoppat och handlat mat. Efter lunchen lämnade vi av Leos mamma på tågstationen och åkte hem och tvättade. Nu på kvällen har vi ätit rester till middag och kollat på serie. Imorgon ska jag tillbaka till skolan efter 5 veckors praktik. 



En midsommarnattsdröm

 

Midsommarafton! Vi började dagen med sovmorgon och en god frukost innan vi åkte in till stan för att köpa jordgubbar och annat smått och gott. Nästan alla affärer var ju stängda, vilket vi hade glömt.. men vi köpte jordgubbar iallafall, det var det viktigaste. Och åt glass! Också viktigt! 

 
På kvällen åt vi tre rätters. Mini-vitlöksbröd till förrätt, midsommarbuffé till varmrätt och citroncheesecake med jordgubbar till efterrätt. Allting var så gott! Jag hade en jättebra midsommar med (ganska) fint väder och väldigt god mat. 



Förhoppningar och regnbågar

 
Igår var det sista dagen på praktiken och jag cyklade dit samtidigt som det var soluppgång och dubbla regnbågar. På eftermiddagen åkte vi och handlade (köpte en fin liten midsommarblomma) och på kvällen kom Leos mamma och chico hit. Vi åt en sen middag och spelade spel resten av kvällen. 



Onsdag

 

Idag var jag på praktiken som vanligt och när jag slutade mötte jag Leo i stan. Vi gick till Ankdammen vid hamnen och åt lunch för att fira vår två års dag. Dom hade en jättegod grillbuffé som vi åt på deras uteservering. Efter lunchen kollade jag affärer i stan och sen åkte jag hem och sov, hehe. 

 
Imorgon är det sista dagen på praktiken och sista gången på väldigt länge som jag behöver gå upp klockan 03.00 på natten. Det ska bli ganska skönt att sova ut. Imorgon eftermiddag kommer Leos mamma hit och stannar hela helgen så vi ska fira midsommar tillsammans på fredag. Är väldigt taggad på långhelg och midsommar! 🌸



vi två, två år

- Bilder från vårat andra år ihop. 
 
♥ Två år med honom. Vi två, två år. Vi två, alltid. 
 
För du är den finaste jag vet ♥
 



Början på slutet

 

Lördag: brunch med familjen (resterna från fredagens fest), spelade basket, åkte till Arboga och åt glass, gick 5 km power walk i kvällssolen och sedan avslutade vi dagen med grillat på altan. Som en perfekt sommardag ska se ut. 

 
Söndag: började dagen med ännu en power walk på 5 km, åt Mikes pannbiffar till lunch, åkte hem till Karlstad igen, handlade mat, duscha, laga mat och sedan åt vi maten framför en serie. Dags att sova nu. Sista veckan på praktiken börjar imorgon! 



Claras studentfest

 
Bilder från Claras studentfest igår. 



En perfekt sommardag

 
Idag har det varit en helt perfekt sommardag med perfekt sommarväder. Började dagen med storhandling med mamma, sen vidare och färgade ögonbrynen på stan. Vid tolv åkte vi för att titta på Claras student och sen åt vi tårta här hemma innan vi åkte till morfar och åt middag på kvällen. När vi kom hem igen så satt vi ute i kvällssolen och drack champagne. Livet. 



Claras student

 
Idag tog världens bästa lillasyster studenten ♥♥♥



Håkan hellström / Stadion / 10 juni 2017

Håkan Hellström, Stadion/Stockholm, 10 juni 2017 - "I glädje och sorg, Håkan Hellström"
 
"Rullande åska" heter turnén och konsertkvällen bjöd på både regn, åska och blixtar. Jag har aldrig varit med om att det har regnat på en Håkan konsert men det var så mycket roligare och mysigare. Att dansa, hoppa och sjunga i regnet!!! Och kvällens gäster!! Så bra. Det var Silvana Imam, First aid kit, Veronica Maggio och Erik Lundin som förband och gäst. Maggio var ju en suprice som ingen visste om och det var så kul att få höra dom sjunga "Hela huset" igen. First aid kit sjung "13" och jag har aldrig hört en så fin version av den låten. Har nog aldrig hört den live heller så det var på tiden. Silvanas version av "Du fria" var en av de bästa låtarna på hela konserten. 5/5 gårdakvarnar 
 
Bäst: "Du fria", "13" och "Kom igen Lena"
Sämst: Inget men saknade "Det är så jag säger det" och "Hon är en runaway"
 
Konsertåret 2017 är i full gång och om cirka tre veckor ser jag Håkan igen, i Karlstad. LÄÄÄNGTAR
 
"Tack för danserna
Tack för tårarna på kinderna
Och stjärnorna på himlarna"



Stockholm genom min mobil

 

Det har varit en jättebra helg i Stockholm och det bästa var såklart Håkan konserten igår. Förutom att det regnade typ hela konserten så var det så så så bra. 

 

Vi kom tillbaka till Karlstad i eftermiddags och sen dess har vi bara handlat och ätit middag framför serier. Dags att sova nu, är tillräckligt frisk för att gå till praktiken imorgon. 



Senaste bilderna från mobilen

 

1. Bild från en dag då jag inte var sjuk. 2. En soluppgång halv fyra på morgonen. 3. Grått och regnigt väder idag. 4. Jag och Leo i en hiss i Oslo. 5. Håkans konsert dvd från Ullevi 2016 som kom med posten igår. 

 
Senaste bilderna från min mobil. Jag blev sjuk igår (det vanliga: halsont, förkyld, feber osv allt på samma gång) så idag har jag varit hemma från praktiken och bara vilat hela dagen. Har mest legat i sängen och haft feberfrossa. Blir hemma imorgon också för att vila upp mig, men jag vet av erfarenhet att det här inte kommer vara över imorgon. Brukar vara sjuk minst en vecka när jag väl blir sjuk, vilket inte händer jätteofta. Imorgon kväll åker vi till Stockholm för att gå på Håkans konsert på lördag. Inte jättekul när man är sjuk men jag kommer ändå vara världens lyckligaste på lördag kväll. Nu måste jag sova. 



En långhelg i oslo

 
En jättebra långhelg i Oslo med god mat och helt ok väder. Det var väldigt fint väder i måndags men annars var det grått och molnigt. Saknar redan allt!



Semester

 
Nu har jag äntligen helg, långhelg dessutom, för jag ska inte till praktiken förrän på onsdag. Så lyxigt! Dessa lediga dagar ska spenderas i Oslo dit vi åker imorgon. Det ska bli så kul och så skönt med lite semester, om så bara för några dagar. Bilderna ovan är från när jag och Leo var i Oslo i maj förra året. Jag hoppas på lika fint väder. 



fika och besök

I eftermiddags kom familjen och halva släkten hit för att fika. Jag hade bakat i flera dagar och vi samlade alla stolar vi äger och satt allihop i vårat vardagsrum. Det var mysigt, kom hit fler gånger!



🌸 juni 🌸

 
Idag är det första juni och sommaren är här. ↑ Detta är mitt juni 2016: Var i Köping och firade Lucilas student, Håkan på Ullevi, en helg i Göteborg, midsommarafton med svärmor och öl på uteserveringen. Det var en bra månad. Hoppas att juni 2017 blir lika bra.