En helg i Stockholm

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Har haft en så mysig helg i Stockholm med Elin. Vi har bara shoppat, fikat, ätit god mat och kollat på film i hotellsängen. Så härligt! ❤️



Bakar bröd och går på stand up

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

I onsdags var jag också ledig så jag passade på att baka bröd (en limpa och några frukostfrallor till mig på det som blev över) och gosa med chico i soffan. Bild nummer fyra är torsdagens soluppgång från köksfönstret. Efter soluppgången åkte jag till jobbet och på kvällen var jag och Leo på stand up, Karlstad comedy, på Pitchers. Vi såg bland annat Henrik Hjelt och jag blev såklart starstrucked eftersom jag älskar serien Playa del sol. Vi hade en jätterolig kväll iallafall och jag känner verkligen att jag måste investera mer pengar på stand up. 

Idag är det äntligen fredag och jag har jobbat veckans sista jobbpass idag. Vilket alltså betyder LEDIG HELG! Så nu sitter vi i bilen påväg till Stockholm där vi ska spendera hela helgen. Först en natt hos Leos mamma och sen ska jag och Elin bo på hotell en natt, jag fick det i födelsedagspresent av henne. Kommer bli så mysigt! ❤️



Lediga dagar med chico

(null)
(null)
(null)
(null)

Så mysigt att ha lilla Chico här den här veckan. Igår när jag kom hem från jobbet hade jag ont i huvudet och fick senare feber (blir så när jag jobbar fem dagar varav två stressiga helgdagar + måndagen) så det enda rimliga var att ligga i soffan under en filt och mysa med Chico. Perfekt! 

Idag har jag varit ledig och mådde dessutom mycket bättre. Ingen huvudvärk eller feber. Men vi har ändå bara legat i soffan och kollat serier förutom några promenader under dagen. Jag är ledig imorgon också, så skönt att få vila ännu mer. Så då ska jag passa på att baka bröd och göra en lyxfrukost imorgon när jag är ledig. 



Leos födelsedag

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

I fredags kväll kom Leos mamma och chico hit till oss och skulle spendera helgen här. Igår fyllde Leo 23 år så vi åt en lyxfrukost med tårtan jag bakade innan jag åkte till jobbet. På kvällen gick vi tre ut och åt födelsedagsmiddag på Napoli. Jag åt en toast skagen (bästa förrätten ju!) och sen lax och bakad potatis. Så gott! Efter middagen gick vi vidare till nyöppnade O’Learys och drack drinkar. Idag är det söndag och jag har jobbat hela dagen. Ska jobba imorgon också men sen är jag ledig i två dagar!! 



En del änglar bär svart

(null)
(null)
(null)
(null)

En ledig onsdag mitt i min sexdagars-jobbvecka var så välbehövligt. Jag gick upp tidigt, åt frukost och åkte in till stan för att sätta mig på Waynes coffee och läsa vår bokklubbsbok + dricka varm choklad. Så mysigt! Varför gör jag inte det här oftare? Måste få till en sån här dag nästa vecka också! 

När det var dags för lunch mötte jag upp Leo och åt lunchbuffé på Olssons bazar, såå gott! Sen gick jag vidare till biblioteket och fortsatte läsa min bok i några timmar till innan jag åkte hem. Gillar verkligen såna här dagar också! 

Idag fortsätter min sexdagars-jobbvecka men jag jobbar bara fem timmar idag så det är skönt. 




Bebisgos och egen pasta

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Igår kom familjen hit igen så vi hade en jättemysig söndag tillsammans. Vi var en sväng på Bergvik, ÖB, fikade på Artisan och sen åkte vi hem och gjorde egen pasta i min nya pasta maskin. Det var första gången i livet men var man två systrar och en mamma så gick det superbra och det blev supergott! Saknar er ❤️

När dom åkte hem vid nio så kollade vi på första avsnittet av Springfloden säsong två. Så bra och jag är så taggad på den här säsongen. Det var den lediga helgen det. Har verkligen saknat en ledig helg i Karlstad! Men nu är det måndag och dags för jobbvecka igen. Sexdagars-jobbvecka...! 





En produktiv lördag

(null)
(null)
(null)
(null)

Jobbat onsdag, torsdag, fredag och nu har jag en ledig helg. Det var så längesen jag hade en ledig helg i Karlstad. Det måste varit någon gång i början av sommaren så det här ska bli så skönt. Började min helg med fika och lite shopping på Ikea. På kvällen åt vi hemmagjord pizza, drack sangria och kollade på serie. En perfekt hemmakväll för dessa pensionärer! 

Idag har vi varit väldigt produktiva faktiskt. Efter en lång sovmorgon var det dags att tvätta, städa hela lägenheten och handla mat till veckan. Vi hann också testa ett nytt konditori i hamnen. Så mysigt! Vi måste dit fler gånger. När vi kom hem från handlingen vek vi all tvätt, diskade och sen bakade jag kakor innan vi åt middag framför tvn. Mamma, Clara, Casper och Mike kommer till oss imorgon. Ska bli kul att träffa dom igen! ❤️ 



sommaren 2018 - sommarn snurrar fort när vi bara snöar bort


Sommaren 2018 är över och hösten är här. Även om jag har jobbat hela sommaren så har jag ändå hittat på en hel del små äventyr ♥ Våran roadtrip vecka tillexempel. På en vecka körde vi över 130 mil och stannade i Båstad, Haverdal, Halmstad och Jogersö. Så bra vecka med jättefint väder. Förutom den semesterveckan så har vi kvällsbadat massor på Skutberget (det kommer jag tänka extra mycket på i vinter), ätit massa glass, varit på spa med mamma, druckit goda drinkar och gosat med lilla Casper som jag blev moster till i sommar. Och jag har fyllt 22, wow! Vi avslutade sommaren med en toppen helg i Göteborg som innehöll ALLT bra i livet. Tack för denna sommar! ♥




En ledig tisdag

(null)
(null)
(null)
(null)

Så skönt att vara ledig idag efter dom här tre jobbdagarna. Speciellt när jag fortfarande är lite sjuk, dock bara förkylningen kvar.. som aldrig verkar vilja gå över. Jag började iallafall dagen med att gå upp tidigt, baka bröd, duscha och kolla på film innan jag åkte in till stan för att äta lunch med Leo på Fontana di trevi. Efter lunchen gick han tillbaka till sin praktik och jag gick och shoppade lite. Köpte bland annat två nya tröjor och en klänning. På kvällen åt vi middag framför idol och sen provbakade jag lite kakor som tyvärr inte blev så bra. Imorgon är det dags för jobb igen. Heja dig Ida! 



Första veckan i september

(null)

Det har redan gått en vecka av september. En vecka sedan sommarens sista dag. Sorgligt. Hatar fortfarande hösten, kommer alltid göra. 

Något annat jag hatar är att jag har varit sjuk sen i tisdags. Leo blev sjuk direkt efter Göteborg och sen blev jag också smittad. Har haft feber, ont i halsen och varit förkyld. Nu är det bara förkylningen kvar. Jag har levt på soppa, te och glass dom här dagarna, och såklart sett en massa filmer och serier från soffan. Men imorgon är det dags för jobb igen.



Min tredje tatuering


I lördags gjorde jag och Leo varsin spontan tatuering i Göteborg. Vi bokade tid och hittade motiv bara någon timme innan vi tatuerade oss. Jag har i och för sig alltid velat ha en Håkan tatuering, och vad passar inte bättre än att göra det i Håkans Göteborg. Så nu går jag runt med en mening ur en av mina favoritlåtar "Gårdakvarnar och skit" på foten. Så fint ♥
 



Göteborg, del 2

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Fler Göteborg bilder. Fler matbilder. Kändes som vi bara åt och drack där, det bästa livet! Saknar redan Göteborg! 



Göteborg, del 1


Hade en toppen helg i Göteborg med Leo. Vi har ätit massa god mat, druckit goda drinkar och spenderat en heldag på Liseberg. Fint väder fick vi också!