Nothing but a heartbeat

Igår firade jag med denna goda lunch eftersom jag klarade matteprovet som jag gjorde förra veckan. // Idag har jag varit hemma hela dagen och rensat/städat en del av rummet och nu på kvällen gick jag, Elin och Clara på bio + åt på Greken. Det blev en bra dag ändå!



Sälen 2015

Då var jag hemma igen efter några mysiga dagar i Sälen med släkten. Saknar inte snön men saknar allt annat. 
Idag börjar mitt påsklov och mitt allra sista lov ever. Har tusen saker att göra men vi får se. Känner för att gå och lägga mig igen. 



I don't even know if I believe

Två fina katter i eftermiddags. NU HAR VI ÄNTLIGEN LÄMNAT IN GYMNASIEARBETET. Har bara två uppgifter kvar innan jag tar påsklov och åker till Sälen. Wiiihooo



måndagstankar

 

Jag gör alltid så gott jag kan, jag kämpar varje dag. Men det är inte alltid så lätt. Fel. Det är aldrig lätt. Men det ska väl inte vara lätt heller. Då är det inte längre någon som tar det här på allvar. Tiden räcker inte till men jag gör så gott jag kan. Jag får höra att jag ska fylla dagarna med liv men istället blir det mest dagar fyllda med gymnasiearbete, mattetal och panik inför framtiden. Men snart så, snart fylls mina dagar med liv och med lycka, glädje och skratt. Eller är det bara vad jag tror?

 



lördag

Efter både en muntlig presentation och ett prov i marknadsföring igår så tog jag helg. På kvällen kom Elin och Bettan för fredagsmys. Idag har det inte hänt mycket.. har städat lite och skypeat med LEO i några timmar. 



silver.

Fina, nya silver skor från H&M. 
 
Måndag: Gjorde ansökningarna till universitet/högskola. Tisdag: Fick hem dessa fina skor och fikade på stan med Elin och Luli. Onsdag: Var i skolan en stund, fotade Clara och hälsade på mormor & morfar. Hatar vardagen just nu men om bara en vecka åker vi till Sälen. Och tills dess har jag en hel del plugg att göra klart..



Han samlar drömmar i fickan

Syrran och hennes nya sidecut tidigare idag. 
 



helgen ♥

Den här helgen har verkligen varit topp tio, både fredag och lördag har varit jättebra. Igår firade jag och LEO ett år av vänskap, jag och Clara hade picknick i solen och jag köpte en jeansjacka. Idag har vi bakat tårta och firat Clara och jag har inte pluggat någonting den här helgen (vilket också gjorde den topp tio hehe). Nu är jag så redo för en ny vecka med sol och vår, snart påsklov och Sälen också. 
 



Leo med stora bokstäver - 365 dagar

Jag har aldrig någonsin träffat någon som LEO förut. Det tror jag inte ni heller har gjort, för såna som han är väldigt sällsynta. Jag som inte ens trodde att såna som LEO fanns. Såna som kan få en att skratta när man bara vill gråta, som kan få en att le sådär jättetöntigt när man mår dåligt, såna som är den bästa delen av ens liv. Men han finns. 

 

Jag kommer ihåg hur det var i början. Han sa att han var bäst, precis som alla säger, och jag svarade att nej jag är bäst, precis som alla skulle svarat. Men shit vad jag skulle få ångra det sen. Han hade rätt. Han är bäst, jag insåg det. Med han så är ingen tid slösad eller ovärd. Det kan vara tyst, det kan vara mörkt. Det kommer aldrig att spela någon roll. Mitt liv har blivit så mycket bättre med han i det. För att han är så jävla bra och jag tycker synd om er som inte fått lära känna han. Han uppskattar mig som ingen annan gör, han tror på mig som ingen någonsin gjort. Han bryr sig mer än vad någon människa ens är kapabel till och han förtjänar mer än den här lilla texten. Inte ens kapitel eller flera tusen ord skulle vara tillräckligt. Jag skulle inte klara en sekund utan honom. Nej, jag överdriver inte. 

 

Okej? Okej.

 



lycklig & glad

Att fredagen den trettonde skulle vara en otursdag är nog en myt i mitt liv. De senaste gångerna har istället varit riktigt lyckade, och så även idag. Efter en skoldag på två och en halv lektion så cyklade jag hem för att äta tacos. På eftermiddagen hade jag en jobbintervju som gick så bra att jag nu har två jobb. Skrev på papper för ett annat jobb förra fredagen och nu det här en vecka senare. GLAD. Firade med att se fotoutställningen om Kristian Gidlund, igen, och jag var där helt själv i över en timme. Skönt att slippa alla människor. Sedan promenerade jag hem i solen och kände hur mycket jag älskar våren, och värmen och solen. Vilket också är en anledning till att jag är så glad och att den här dagen blev så lyckad. Och såklart för att det är fredag och för att vi åt kinamat med kusinerna ikväll!



Mare magnum @ Barcelona

Idag saknar jag detta ställe extra mycket. Mare magnum vid hamnen i Barcelona. Saknar hur jag och Clara brukar gå till shoppingcentret för att äta och shoppa. Saknar att sitta på bänken vid hamnen och kolla på båtarna som skulle passera bron. Saknar att det bara var jag och hon. 
 
Men dagen har varit bra ändå. Sov 10,5 timme inatt vilket jag inte gjort på många år. Åkte till skolan för att ha en lektion och sedan hem igen. Tycker jag var duktig som överhuvudtaget åkte dit. Nu ska jag ut och springa och ikväll ska jag träna zumba igen. Och älskar att det är vår!!!



Underneath the stars

UF-mässan dag 2 är nu över och jag är ännu tröttare än igår. 



UF-mässa

Dag 1 av 2 på UF-mässan. Är trött och har ont i benen efter denna dag. Men imorgon kör vi igen. Snart helg. Då ska jag sova, och plugga. 



Cause all of my kindness, is taken for weakness

Jag har faktiskt varit duktig idag. Jag har sprungit/gått 5 km för första gången på ett år. Jag har pluggat, skrivit och försökt städa rummet (syns inte dock). Produktiv söndag, typ, men den var bra. 



8 mars / internationella kvinnodagen

Inte fira, bara hylla och uppmärksamma. Kvinnor, tjejor, flickor, icke-män. SLUTA ALDRIG KÄMPA FÖR LIKA RÄTTIGHETER, SKYLDIGHETER OCH MÖJLIGHETER. Krossa patriarkatet. 
 



48h

Fredag och lördag. Och nu är det snart söndag, Fort går det. Idag har jag varit på innebandymatch, skrivit klart min uppsats, gått på bio och käkat kinamat med Clara och träffat Elin en stund. Och vi gjorde även fruktsallad<333



you saw The whole of the moon

 



Fredag

Älskar min nya klänning som jag fick hem igår, älskar detta vårväder, älskar att jag har helg.
Började helgen med plättar, film och nu lite Robbie Williams. Ikväll ska vi fira Clara med släkten ♥



Sister love ♥

Idag fyller babysis 17 år!!!! ♥♥♥♥



nya skor.

För att fira att jag skrev klart min uppsats förra helgen.



throwback: september

Fem bilder från september 2014. Insåg att det var en väldigt fin månad i mitt liv. Hade gärna bytt ut höstens färger mot denna gråa vår, även om vi har sol nu också. Fast jag gillar ju våren egentligen. Hade dock aldrig bytt ut höstterminen mot vårtermin, 99 dagar till studenten och planer inför framtiden. ALDRIG.



Första mars

Lite från lördag och söndag ↑ OCH IDAG ÄR DET FÖRSTA MARS = VÅR. Igår var vi hos Elin och skulle egentligen dra till Hantis senare på kvällen men vi blev kvar hos Elin istället. Har försökt plugga några timmar nu men det går sådär... ska väl fortsätta försöka nu. Wish me luck.